miercuri, 11 ianuarie 2012

noutati

- ANTIC EXLIBRIS s-a extins ca un lant de librarii in genul Carturesti cu enciclopedii si seturi cadou, acum si intr-un spatiu pe 3 nivele: subsol, parter, mansarda, situat langa Lupoaica vis-a-vis de Cocor, in afara spatiilor de pe str. Doamnei si de la Universitate langa Muzeul Bucuresti Sutu
- au mai aparut fast-food-uri vis-a-vis de Cocor si 1 Illotti mare
- s-a mutat 1 magazin tip universal cu chinezarii utile din spatele Incom Mod Italia langa - adica intre Farmacie si magazinul Vicina pana in Scampolo
- s-a mutat magazinul Wagner Arte din zona Armeneasca, fiind inlocuit de unul cu pietre semipretioase ...
- in librariile Adevarul - gasim produse D-mail

articol de pe mail

Suflete pereche






"Intalnirea cu un suflet-pereche geaman este ca atunci cand intalnesti un vechi prieten pe care nu l-ai vazut de mult. Te simti bine cu acea persoana si reiei legatura exact de unde ai lasat-o in viata trecuta, ca si cum nu s-ar fi scurs timp deloc de la ultima voastra intalnire"

Poate ca ai simtit vreodata o legatura spirituala puternica cu un prieten drag, o ruda apropiata, un membru al familiei. Poate ca ai simtit un soi de intimitate afectiva fata de un bunic, un vecin sau o persoana care ti-a intersectat drumul la un moment dat in viata ta oferindu-ti sprijin si intelegere. E foarte posibil ca aceasta persoana sa fie sufletul tau geaman, cu care ai legat o relatie stransa si puternica de prietenie in alte vieti, pe care ai cunoscut-o in ciclurile tale anterioare. De cele mai multe ori, sufletul geaman nu apare in viata ta sub forma iubirii ravasitoare sau a pasiunii, ci a unei relatii de prietenie adevarata, o legatura cu totul si cu totul speciala si te va ajuta sa experimentezi anumite schimbari in viata ta. Rostul lui este sa te ajute, sa te invete, sa-ti inlesneasca drumul. Jumatatile plasmuite din aceleasi aluat se ajuta reciproc sa evolueze individual.

Sufletele gemene au luat nastere in acelasi interval de timp, avand o incarcatura energetica similara, un sistem asemanator de gandire si o capacitate analoga de a simti. Sufletele gemene sunt proiectii ale aceluiasi spirit si apartin aceleiasi dimensiuni. Se intalnesc pentru a juca un rol important in dezvoltarea spirituala proprie, dar si a celuilalt, iar anumite experiente de viata ale sufletelor pereche au loc in paralel.

Sufletul geaman este ca o sosie spirituala. Chiar daca individualitatile si trupurile sunt diferite, sentimentele, interesele si atitudinile emotionale sunt similare. Gusturile si inclinatiile sunt de multe ori comune. Cu toate acestea, de-a lungul ciclului existential, experientele si lectiile invatate de au fost experimentate individual, in mod diferit.

O unire a sufletelor pereche sub forma unui cuplu (barbat-femeie, varsta similara) nu este una tocmai inspirata. Este adevarat ca, impreuna, sufletele gemene ar trai in armonie deplina. La nivel emotional, sufletele gemene isi “intuiesc” unul altuia nevoile, insa fiecare din cele doua suflete gemene are propriul drum karmic, fiecare trebuie sa evolueze spiritual individual, trebuie sa invete prin propriile experiente lectiile propriei vieti, trebuie sa “lucreze” individual la eliberarea karmei acumulate din vietile anterioare.

Daca ar forma un cuplu, s-ar complace si nu s-ar mai stradui sa-si indeplineasca menirea karmica. In cazul cel mai probabil, rolul sufletului geaman este acela de a ajuta si sprijini jumatatea. Intre sufletele gemene exista de regula o legatura sufleteasca si afectiva puternica, senzatia profunda de apropiere si un sentiment special de afinitate. Sufletele gemene sunt legate prin intelegere, compasiune si apropiere morala. Fiecare il sustine pe celalalt la un moment dat in viata. Gradul de cunoastere spirituala dintre ele este unul inalt.

“Te simti total deschis si destins in prezenta lor. Intalnirea cu un suflet-pereche geaman este ca atunci cand intalnesti un vechi prieten pe care nu l-ai vazut de mult. Te simti bine cu acea persoana si reiei legatura exact de unde ai lasat-o in viata trecuta, ca si cum nu s-ar fi scurs timpul de la ultima intalnire”, spune Gloria Chadwick (“Descoperirea vietilor trecute”). Intre sufletele gemene exista un grad inalt de intelegere si empatie. “Deseori nici nu este nevoie sa ii vorbesti, deoarece sufletele voastre sunt acordate intre ele la nivel telepatic. Ii cunosti gandurile si simtamintele in mod intuitiv”, adauga aceeasi autoare. Daca o jumatate a sufletului este suparata, cealalta simte ca jumatatea sa este suparata si intelege de ce. Relatia intre sufletele gemene este una profunda. Daca circumstantele sunt de natura ca aceasta relatie sa existe doar pentru cativa ani, nici unul nu-l va uita pe celalalt, purtandu-i de-a lungul intregii sale vieti recunostinta, o afectiune adanca si amintiri profunde.



Cand va cunoasteti, aveti sentimentul ca va cunoasteti de o viata, o conexiune profunda, inefabila, ce transcede atractia fizica.

"Sufletul pereche nu este o persoana care vine in viata ta si te iubeste asa cum vrei tu sa fii iubit, ci o persoana care te iubeste asa cum ai nevoie sa fii iubit." (Terra Wolfe: "Soul Mates: A New Age Guide to Finding Your One True Love.")

Iata "semnele" care iti pot arata ca te-ai intalnit cu adevaratul tau suflet pereche:

Cand va cunoasteti, aveti un puternic sentiment de familiaritate, ca si cum v-ati cunoaste de o viata, ca si cum ati fost impreuna si ati avut multe lucruri de impartasit. Instantaneu, se instaleaza o conexiune profunda, inexplicabila, ce transcede atractia fizica. Intuitia va spune ca relatia voastra este predestinata. Stiti (simtiti) ca sunteti meniti sa fiti impreuna.

Intalnirea este insotita deseori de imagini, sentimente de deja-vu. “Chimia” instantanee care se creeaza intre voi este cu precadere sufleteasca. Sentimentele pe care le aveti fata de celalalt sunt pur spirituale. Exista o anumita sacralitate a conexiunii dintre voi si aveti sentimentul ca ceea ce traiti acum transcede tot ce ati trait anterior.

In momentul in care iti intalnesti sufletul pereche, timpul si spatiul isi pierd din semnificatia. Ochii sunt un indiciu fizic major ce te ajuta sa-ti recunosti sufletul pereche. In plan fizic, impactul cel mai mare in recunoasterea sufletului pereche il au ochii. Ai impresia ca vezi in ei ca intr-o oglinda. Vocea celuilalt poate atinge si ea o anumita coarda a sufletului tau.

Chiar daca sunteti orgolios, in compania sufletului pereche aceasta atitudine de mandrie si superioritate este inlocuita prin umilinta si intelegere neconditionata.

Uneori, relatia dintre sufletele pereche este supusa testelor (incercarilor) nedrepte, dificile, menite sa le probeze iubirea si ii ajute sa se dezvolte spiritual. Daca le este sortit sa fie impreuna in aceasta viata, nimic si nimeni nu ii poate opri. Daca se reunesc, sufletele pereche au parte de o viata usoara si frumoasa impreuna, destinul le va acorda numeroase oportunitati si sanse pe tot parcursul vietii. Traiesc cu sentimentul ca au fost binecuvantati. Reusiti sa va eliberati de “poverile” sociale create de om (legi, reguli), va simtiti fericit unul langa celalalt, chiar de religii diferite sau societati si culturi diferite.

Te poti intalni cu sufletul tau pereche intr-un moment dificil din viata (o pierdere, colaps sufletesc, etc), rolul sau fiind acela de a te ajuta sa te vindeci. Se poate intampla de asemenea sa-ti cunosti sufletul pereche ajutat de alte suflete (rude sau prieteni), in locuri sacre, alte locuri sau evenimente neobisnuite, deosebite. Se poate sa il intalnesti in locul si momentul in care te-ai fi asteptat mai putin, insa nu este niciodata pura intamplare sau coincidenta. Universul si fortele exterioare faciliteaza aceste intalniri, de regula, fiind legate de anumite circumstante, evenimente sau situatii ce subliniaza voia destinului.

Nu sunteti in mod expres compatibili, insa va completati unul pe celalalt. Sufletul pereche scoate la lumina latura ta cea mai frumoasa si buna si invers. In preajma lui, poti fi tu insati cu adevarat, cu partile tale pozitive si negative expuse, fara sa-ti fie teama ca vei fi parasit, respins sau perceput ca “mai putin compatibil”. Impreuna, degajati pozitivism, iubire, frumusete si armonie.

Exista lucruri pe care le stiti unul despre altul fara a le putea da o explicatie logica. Ai senzatia ca poate intelege aspecte legate de tine pe care tu insati nu ti le poti explica.

Ati experimentat aceleasi vise sau ati avut vise similare. Se poate ca sufletul pereche sa iti fi aparut in vise si sa ii recunosti chipul si gesturile atunci cand il intalnesti.

Sentimentul de rusine sau jena este inexistent in momentul in care faceti dragoste pentru prima oara. Mirosul trupului celui iubit iti pare familiar.

Nu exista limitari sau jocuri de putere in aceasta relatie: niciunul dintre cei doi nu simte nevoie de a-l controla, a-l domina sau a-l “margini” pe celalalt.

“Simti” in mod explicabil cand celalalt are necazuri sau este in pericol.

Gelozia nu degenereaza niciodata. Nu exista cu adevarat sintagma de “prea gelos” in sufletul tau. Undeva in sufletul tau, exista o incredere neconditionata in iubirea celuilalt.

Chiar daca va contraziceti intr-o anumita chestiune, nu sunteti de acord asupra unui aspect, chiar daca va certati, stiti ca supararea este una temporara. Intr-un mod ciudat, uneori dizarmonia se poate amesteca cu un puternic sentiment al angajamentului, semn ca aveti de “ars” anumite datorii din trecut. Cu toate acestea, iubirea dintre voi este una autentica, nu se impiedica de nimicuri. Deveniti o unitate, fara a va pierde identitatile individuale. Fiecare are nevoie de celalalt in “cantitate necesara”, fara a deveni dependent de celalalt. Se poate intampla ca in anumite aspecte sa fiti identici, insa in alte privinte cu totul opus. Nu trebuie sa va mire. Sufletele pereche sunt inainte de toate complementare, iar aceste diferente sunt “indicii” a ceea ce ati putea invata unul de la celalalt.

Conversatiile dintre voi “curg”, dar chiar si atunci cand taceti, aveti o placuta senzatie de confort. Nu simtiti nevoia de a umple spatiul intre voi prin cuvinte goale sau sporovaieli.

Daruiesti celuilalt fara sa te intereseze daca o sa primesti.

Intuiesti gandurile celuilalt, putandu-i chiar continua sau completa frazele. Ii intelegi, fara sa-ti spuna, starile/dispozitiile. Uneori simti ceea ce gandeste, chiar daca nu-i langa tine.

Actul sexual nu este pentru voi un act pur fizic, ci unul sacru prin care va manifestati iubirea neconditionata, pe care o simtiti unul pentru celalalt. Chiar si in momentul in care va atingeti usor, fara conotatie sexuala, simtiti ca exista o conexiune misterioasa intre voi.

In ciuda experientelor anterioare sau a motivelor plauzibile care va impiedica sa fiti impreuna, tot simtiti ca sunteti facuti unul pentru celalalt si ca puteti invinge tot. De asemenea, amandoi simtiti imboldul de a face lucruri pozitive si a servi umanitatii.

Privind in urma, aveti senzatia ca tot ce vi s-a intamplat, v-a pregatit pentru acest moment.

Sunteti amandoi interesati de o anume cultura sau tara si aveti dorinta de a explora aceleasi arii, sunteti fascinati de aceleasi locuri.

Trecutul vostru prezinta asemanari. Se poate sa purtati aceleasi “poveri” emotionale, sa fi suferit in aceeasi masura in trecut sau sa aveti rani emotionale similare. Se poate sa aveti acceasi atitudine fata de o persoana care v-a influentat copilaria (parinti).

de la radio si de pe HotNews

Subiectele zilei


Miercuri, 11 Ianuarie 2012

CCR: Legea eutanasierii cainilor fara stapan este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, miercuri, sesizarea depusa de PSD si PNL privind neconstitutionalitatea legii eutanasierii cainilor fara stapan, anunta Agerpres. Curtea Constitutionala a


http://newsletter.hotnews.ro/redir/9805171854f0d5f0b1afbd3.74330825-16161380324f0d6393353736.25587401.html

recomandari noi

http://kienlam.net/around-the-world
http://www.youtube.com/watch?v=701cT-gGRCI&feature=youtube_gdata_player
http://www.ecrans.fr/Turlututu-chats-pointus,13794.html

alte bancuri

Limba olandeza este incercarea unui marinar german beat de a vorbi in engleza!


Autobuzul este acea masina care merge de doua ori mai repede cand alergi dupa ea decat atunci cand te afli in interiorul ei.



Un biletel pe masa din bucatarie:

"Dragii mei Optimisti, Pesimisti si Realisti,

In timp ce voi va certati, incercand sa demonstrati daca sticla este pe jumatate plina sau goala, eu am baut-o.

Oportunistul!"



Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!!

Dă-te de 15 ori cu capul de monitor,

Dă-ti cu tastatura in gură de 20 de ori,

Aruncă-te pe geam si daca apuci, inchide ochii.

Si ai să vezi persoana iubită.

Trimite acest mesaj la 7 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog.



V-ati intrebat vreodata de ce vestele anti-glont nu au si gluga? Ar fi rezolvat niste probleme...



Q: Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie?

A: Oaierless



Un soldat merge la comandantul său şi-i spune:

- Permiteţi să raportez! Printre noi sunt poponari!

- Pe ce te bazezi când afirmi asta, soldat?

- Păi, pe faptul că mi-a dispărut rujul!...



Un inspector soseste la un spital de nebuni. Se duce cu directorul la primul etaj unde intra intr-o camera

si gasesc un nebun care dadea dintr-o mana. Inspectoru zice:

-Ce are acest pacient? iar directorul:

-Boala lui Calache.

La al doilea etaj gasesc unul care dadea dintr-un picior si suferea de aceeasi boala.

La al treilea etaj vad unul care dadea din cap si-l invartea aiurea. Acela tot bola lui Calache avea.

La al patulea etaj vad unul care dadea din maini si din picioare si din cap, la care inspectorul:

-Acesta tot boala lui Calache are?

Directorul: -Nu, acesta este Calache.



- Am auzit ca ai intrat intr-o formatie de manele!?

- Da, nu mi-au tinut franele...



Sfat:

Dacă soţia ta vrea să înveţe să conducă, nu-i sta în cale.



Dictonul UDMR in alegeri: Nu e important sa castigi, important e sa participi la viitoarea guvernare!



Soferul autobuzului opreste intre statii, intoarce capul catre pasageri si striga:

- Daca nici unul dintre dv. nu vrea sa cedeze locul doamnei batrine care sta in picioare, sa stiti ca-i cedez locul meu!



Cică o partidă de sex echivalează cu 8 km de alergare!

Cine draq aleargă 8 km în 30 de secunde?!?



La o cina de afaceri a unui grup:

-Ma scuzati, sunteti cumva patronul firmei la care lucreaza sotul meu?

-Nu!

-Atunci va rog sa va scoateti mana din chilotii mei!



La sectia de politie vine un tip urland:

-Domnule politist, arestati-ma!

-Ce ai facut?

-Am tras un incarcator inspre nevasta mea!

-Nenorocitule, ai omorat-o?

-Nu, am ratat de fiecare data, de aia va rog sa ma bagati in celula!



In timpul dispersarii unui miting de gay in Bucuresti, trupele speciale au pierdut 17 bastoane de cauciuc!



Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar:

-Ce faceti aici?

-Pai eu nu am casa, nu am servici, asa ca dorm aici!

-Si tu?

-La el in gazda!



Un barbat punea niste flori la mormantul mult-iubitei sale mame decedate, cand remarca un alt barbat in genunchi la un mormant.

Barbatul parea ca se roaga cu o intensitate profunda, repetand: De ce a trebuit sa mori? De ce? De ce?Viata nu e dreapta!

Primul barbat se apropie de el si ii spuse: Domnule, nu vreau sa ma amestec in suferinta dumneavoastra privata, dar nu am vazut

niciodata atata durere. Pe cine jeliti? Un copil? Un parinte?

Indureratul isi aduna gandurile pentru o clipa, apoi raspunse: Primul sot al nevestei mele...

alte recomandari

http://www.care2.com/greenliving/waffles-the-corgi-video.html

http://www.wimp.com/puppiessleep/

http://animalvideos.yahoo.com/video-detail?vid=27780051&cid=24037714

diva recomandare

http://www.divahair.ro/ghid/2012/Ghid_de_frumusete_DivaHair2012.pdf

culmile culmilor ....

culmea prostiei un politist blond


culmea nesimtirii sa scrii pe coliva la multi ani

culmea orbului sa-si vada moartea cu ochii

culmea agriculturii sa ari Calea Victoriei cu boii din guvern

culmea ghinionului sa faci pe prostul si sa ramai asa!

culmea yoga sa-ti tragi un cap în gura!!!

culmea politetii sa stai pe scaunul electric si sa cedezi locul unei doamne

culmea melancoliei sa cazi pe gânduri si sa-ti rupi mâna

culmea World Trade Center urci cu liftul, cobori cu biroul!

culmea inocentei o calugarita care lucreaza intr-o fabrica de prezervative sa creada ca face saci de dormit pentru soricei

culmea înotului cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare

culmea orei exacte sa pui ceasul dupa radio si sa-l uiti acolo

culmea justitiei sa condamni o prostituata cu executare locul de munca

culmea tramvaiului sa-l traga politia pe dreapta

culmea lacomiei sa mananci bataie si sa nu te saturi!

culmea auzului sa auzi cum se crapa de ziua

culmea sovaielii sa ezit, sa nu ezit...

culmea geloziei sa fii gelos pe soare ca îti arde nevasta

culmea interfonului sa suni si sa primesti ton de fax

culmea politetii sa bati la usa si când iesi afara

culmea ceasului desteptator sa sune ocupat...

culmea culmilor sa aiba purecii paduchi

culmea fotbalului sa deschizi frigiderul si sa strigi gooooooooool

culmea aglomeratiei sa mearga soferu' de la autobuz pe scara

culmea talk-show-ului sa te inviti singur la emisiune si sa nu te lasi sa vorbesti

culmea prostitutiei o prostitutata din Insulele Virgine

culmea norocului sa te calce o salvare

culmea slabirii sa slabeasca un ardei gras

culmea veterinarului sa faci injectie unui catel de usturoi

sfaturi utile de pe mail

Sfaturi utile


1. Aveti idee cum puteti scapa de o durere de masele "fara sa deschideti gura"? Va dam un indiciu: eliminati din start raspunsurile gen pastile, injectii, palinca, ceapa etc. Va spunem doar atat: s-a gasit o metoda care nu are, aparent, nicio legatura cu stomatologia. Scapati de durere de dinti fara sa deschideti gura! Este de ajuns sa frecati o bucatica de gheata intre degetul mare si aratator. Terminatiile nervoase care se afla in zona in forma de V a mainii stimuleaza o regiune din creier care blocheaza receptionarea semnalelor de durere provenite de la fata si de la maini. Un studiu canadian arata ca puteti incerca aceasta metoda si fara gheata, insa ar avea o eficienta cu 50% mai scazuta.

2. Daca va racaie pe gat, scarpinati-va in ureche! Cum nu puteti sa va scarpinati direct in gat, incercati sa rezolvati problema altfel - prin ureche. Medicii ORL-isti explica: atunci cand sunt stimulati nervii care se afla in ureche se creeaza un act reflex in gat, care provoaca un spasm al muschiului. Acest spasm face ca gadilatura sa dispara.

3. S-a descoperit leac contra fricii de injectii. Cercetatorii germani au descoperit ca daca tusiti in timpul unei injectii nu va mai doare atat de tare intepatura. De ce? Pentru ca acest truc produce o crestere brusca si temporara a tensiunii in piept si in canalul spinal, inhiband structurile care conduc durerea la cordul spinal.

4. Cum sa stingeti arsurile la stomac. Dormiti pe partea stanga, va sfatuiesc medicii gastroenterologi. Explicatia este simpla: cand dormiti pe dreapta, stomacul se afla mai sus decat esofagul, permitand mancarii si acidului sa alunece spre gat. Cand stati intinsi pe stanga, stomacul este mai jos decat esofagul si gravitatia lucreaza in favoarea dumneavoastra.

5. Cum sa nu va mai curga sange din nas. Cand eram mici si ne curgea sange din nas, eram pusi sa ne tinem cu doua degete de nas si sa ne intindem pe spate, pana se oprea sangerarea. Cum altfel se mai poate rezolva aceasta problema, fara sa atrageti privirile indiscrete? Puneti o bucatica de bumbac pe gingia de sus, sub varful buzei, si apasati cu putere pe bucata de material. "Sangele provine in special din partea anterioara a septului. Apasand aici, veti opri sangerarea", apreciaza medicii.

6. Cum sa scapati de ameteala. Ati baut cateva pahare si v-ati ametit? Tineti-va cu mana de ceva stabil. Mecanismul responsabil cu echilibrul se afla in urechea interna si pluteste intr-un fluid care are aceeasi densitate ca si sangele. Cum alcoolul dilueaza sangele, se modifica si structura lichidului, fapt care afecteaza echilibrul. Asadar, creierul este dezorientat si are nevoie de o confirmare, care, in cazul de fata, este data de simtul tactil. In felul acesta, punand mana pe un obiect stabil, va veti recapata echilibrul.

7. Cum sa tineti inima in frau. Nu o lasati sa o ia la galop! Daca simtiti ca aveti palpitatii si nu va stiti suferind de inima, puteti incerca sa apasati usor carotida, imediat sub mandibula. Veti stimula nervul vag si puteti scadea frecventa batailor.

8. Preveniti miopia! Miopia are rareori o cauza genetica, sustin oftalmologii. De obicei, poate avea drept cauza prea mult timp petrecut in fata computerului. Asadar, ca sa nu aveti probleme, ar fi bine ca de cateva ori pe zi sa inchideti ochii, incordati muschii, inspirati adanc si, dupa cateva secunde, expirati si destindeti-va. Intinzandu-va si relaxandu-va bicepsii si glutealii puteti pacali muschii involuntari, precum cei ai ochilor, sa se relaxeze.

9. Invatati sa va folositi urechile! Daca stati de vorba cu cineva la o petrecere unde este foarte mult zgomot, este bine sa-l ascultati cu urechea dreapta. De ce nu cu stanga? Cercetatorii americani sunt de parere ca dreapta va ajuta sa descifrati mai rapid un discurs. Daca veti incerca sa va dati seama ce melodie se aude intr-o camera indepartata, folositi-o pe stanga. Este mai buna cand vine vorba sa capteze tonurile muzicale.

10. Cum sa nu obositi repede cand alergati. Daca sunteti asemeni majoritatii oamenilor, cand alergati, obisnuiti sa expirati atunci cand puneti in pamant piciorul drept. In felul acesta nu faceti decat sa exercitati presiune asupra ficatului (care se afla in partea dreapta) care apoi incepe sa va intepe. Cum sa scapati de aceasta neplacuta senzatie? Simplu. Expirati atunci cand puneti in pamant piciorul stang.

horoscop de pe mail

Astrologia araba figureaza printre cele mai prestigioase ale lumii, chiar daca nu este foarte cunoscuta publicului larg. In cazul ei, semnele zodiacale nu poarta numele unor constelatii, ci pe cele ale unor arme albe. Acestea indica atitudinea noastra innascuta cu care abordam viata, care este perceputa ca o lupta. Semnele (sau armele) sunt, in horoscopul arab, in numar de noua.




Sabia: 24 noiembrie-3 ianuarie

Ghioaga taraneasca: 4 ianuarie-10 februarie

Arcul: 11 februarie-19 martie

Cutitul: 20 martie-1 mai

Pumnal: 2 mai-15iunie

Sulita: 16 iunie-22 iulie

Prastia: 23 iulie-4 septembrie

Spada: 5 septembrie-14 octombrie

Buzduganul: 15 octombrie-23 noiembrie



Sabia (24 noiembrie-3 ianuarie) – Adolescentul etern

Personalitate: usurinta, vivacitate, tinerete fizica si psihica, dinamism, miscare. Nativul-sabie este placut, cu un spirit viu, curios in legatura cu orice, este ca argintul viu. Poate parea usor imatur si adeseori pare sa joace rolul unei fetiscane careia ii place sa atraga atentia, sa fie ascultata, privita, cautata… Asa ajunge sa colectioneze numerosi admiratori, insa se plictiseste rapid de o situatie sau de o relatie si de aceea statornicia ii e straina. Desigur, mai tarziu, il coplesesc regretele cand ii pare rau ca nu a dus lucrurile pana la capat.

Provocarea vietii sale: sa inceteze sa mai fie superficial. Sa ajunga la miezul lucrurilor. Sa nu mai cedeze tentatiei de a fugi atunci cand intalneste o prima dificultate. Sa nu se mai lase prada descurajarii si sa nu mai renunte la telurile pe care si le propune. Va reusi cu ajutorul altora cu conditia sa nu-i mai considere doar un public care trebuie cucerit.

Visul secret: sa intalneasca un om pe care sa-l vrajeasca pentru totdeauna cu modul sau adolescentin de-a fi, cu plecarile intempestive si care sa se arate nebun de gelozie din cauza armatelor sale de admiratori platonici, bineinteles. Caci, in fond, nativului ii place mai mult sa viseze la dr agoste decat sa o traiasca.



Ghioaga taraneasca (4 ianuarie-10 februarie) – Energie pura

Personalitate: un nativ solid, care poate parea dur, cand de fapt adevarul e cu totul altul. Este, in realitate, tan dr u, generos, iubitor, numai ca nu prea stie ce este aceea diplomatie si spune mereu ceea ce gandeste, uneori fara minime menajamente. Caci este un nativ adevarat care vrea sa fie inteles desi vivacitatea spiritului sau si marea libertate interioara ii dauneaza uneori. Energic si curajoas, ii lipseste uneori compasiunea pentru cei care sunt mai slabi sau mai putin puternici.

Provocarea vietii sale: sa nu mai creada ca stie tot si intelege tot, chiar si referitor la altii. Sa-si dezvolte simtul intuitiei, sa invete sa-i asculte pe ceilalti, sa-i accepte si sa-i lase sa traiasca asa cum vor, chiar daca nu intelege exact cum gandesc. Cu aceasta conditie, isi va gasi pacea interioara, atunci cand va stabili o distanta sanatoasa intre sine si altii si va putea beneficia astfel de toata bogatia umana din jur.

Visul secret: are vise de adolescent – ca un om sa se indragosteasca nebuneste de el, sa lase totul balta si sa plece impreuna intr-o aventura fantastica. Pentru toata viata, bineinteles. Ca asta sa se intample, ar trebui bineinteles sa se lase “prins”, or asta nu e tocmai usor pentru nativ.



Arcul (11 februarie-19 martie) – In dr azneala si fragilitate

Personalitate: tanar, nativului din acest semn ii lipseste increderea in el insusi, isi imagineaza ca ceilalti il vad ca fiind fad si neinteresant. Se insala grav! Are un farmec puternic, ceea ce face sa nu fie uitat deloc usor! Din aceasta lipsa de incredere, se trag si greselile pe care le face. De pilda, de teama sa nu fie tratat cu indiferenta sau de teama sa nu fie atacat, el e cel care preia initiativa: isi intinde arcul, tinteste, da dr umul sagetii si apoi, imediat, incepe sa regrete ca a tintit in acea directie. Apoi isi va cere scuze persoanei respective… atitudine in dr azneata, dar fricoasa. Cu timpul, va invata sa aprecieze mai corect o situatie si va sti sa recunoasca acele contexte in care va avea nevoie de “arc” si de “sageata”.

Provocarea vietii sale: sa capete incredere in sine, sa se foloseasca de imensul potential, de stralucirea si energia pe care le degaja. Sa se intoarca spre cei care-i seamana si care il iubesc asa cum este. Si sa nu incerce sa semene multimii, ar fi pacat!

Visul secret: sa nu mai aiba tot felul de indoieli. Sa aiba succes, sa fie recunoscut pentru talentul sau, sa fie admirat. Toate acestea se pot implini cu conditia ca nativul sa creada in ele. Si sa aiba incredere in cei care il iubesc!



Cutitul (20 martie-1 mai) – Forta vitala

Personalitate: nativul acestei zodii apare ca fiind o persoana tonica, ce nu cedeaza niciodata in fata dezamagirilor. Orice s-ar intampla, el va gasi mereu energia de a ridica fruntea, de a munci, de a-si imbunatati proiectele pentru ca acestea sa aiba succes, de a se implica in planuri in dr aznete. Are si unele defecte, de pilda poate izbucni in adevarate accese de furie, cand cuvintele ii ies din gura fara sa mai cantareasca asupra lor. In ciuda acestora insa, ramane un nativ fermecator.

Provocarea vietii sale: acest aventurier are nevoie de provocari, de cuceriri, iubirea pentru el trebuie sa vina din senin si pentru asta e capabil sa-si schimbe viata in cinci minute. De ce are nevoie: de rabdare, de luciditate, sa nu se mai lase condus de impulsurile de moment. Si mai ales sa nu ia decizii sub imperiul emotiilor de care se lasa invadat adesea.

Visul secret: sa gaseasca omul genial, putin nebun, care va aduce visul in viata sa si soarele in iubire!



Pumnal (2 mai-15 iunie) – Truditorul

Personalitate: nativul-pumnal munceste ca un nebun, cu bucurie si voie buna. De aceea, urca rapid treptele sociale si isi gaseste o reala implinire in profesie. Dar, totodata simte nevoia sa aiba un camin al sau, o casa, copii si nu ii plac relatiile pasagere. Ii plac plimbarile lungi in natura, serile in fata semineului, muzica si artele in general. Isi spune adesea ca “tine prea multe in spate”. Si, de asemenea, crede ca din aceasta cauza ceilalti il iubesc: pentru ca ii plaseaza propriile lor poveri. Iar el are ceva de castigat? Nu intotdeauna…

Provocarea vietii: sa invete sa fie la fel de transant si pe plan afectiv, cum e pe plan profesional. Sa nu mai permita sa se abuzeze de amabilitatea si generozitatea sa. Sa pastreze distanta fata de cei profitori. Sa invete sa impuna limite fara sa se teama ca va pierde afectiunea sau respectul celorlalti. Sa invete sa-si asume riscuri si sa iasa din rutina atunci cand aceasta se instaleaza.

Visul secret: sa plece intr-o calatorie in jurul lumii, sa descopere alte culturi si alte stiluri de viata, sa-si exprime latura generoasa printr-o opera sau proiect personal care sa ii schimbe viata.



Sulita (16 iunie-22 iulie) – Calatorul

Personalitate: el alearga, alearga peste tot! Sulita se misca fara incetare, traieste clipa si nu se gandeste decat la viitor. Intr-un cuvant, e un nativ ocupat, care se implica in multe proiecte. Are in el multa dr agoste de daruit, pentru jumatate, pentru copii, dar si pentru omenire, in general. Este foarte intuitiv, un excelent ascultator si nu isi arata adevarata fire decat atunci cand are deplina incredere.

Provocarea vietii sale: acest aventurier care vrea sa descopere lumea are nevoie de cuceriri, de proiecte, cu cat mai dificile, cu atat mai bine. Se va bate pentru ideile sale pana la ultima suflare, se va implica total in luptele pe care le duce, fie ele umanitare sau politice. Are curajul de a-si asuma opiniile si este cu adevarat o persoana cu o inima de leu. Daca stie sa-si canalizeze energia si setea de actiune, atunci dorinta de a schimba lumea nu ramane doar un vis.



Prastia (23 iulie-4 septembrie) – In dr agostita

Personalitate: infricosator de independent, nativul se revolta contra oricarui lucru ce-i ameninta libertatea. Ii e foarte greu sa respecte anumite limite, fie care sunt de ordin material, intelectual, moral sau spiritual. El crede ca nu se poate progresa decat daca uitam de trecut si reformam totul si aplica deseori acest principiu si in viata personala cand i se intampla des sa o rupa definitiv cu prietenii, cu profesia, cu iubitii pentru a o lua de la capat! Dar, de fiecare data, se arunca intr-o noua viata cu aceeasi pasiune si aceeasi sinceritate.

Provocarea vietii sale: o mai mare stabilitate, motivatii mai durabile, implicarea in proiecte pentru care sa aiba rabdare. Pe scurt, rabdarea si vointa de a se implica luand in considerare si experientele trecutului. Si sa nu mai dea ascultare impulsului de a o rupe imediat cu oamenii care se intampla sa-i displaca sau sa il plictiseasca timp de un minut!



Spada (5 septembrie-14 octombrie) – Independenta si reusita

Personalitate: nativul din semnul Spadei este un om exceptional care poate obtine lucruri marete cu conditia sa-si urmeze scopurile fara sa sa preocupe de altii, care au dificultati in a-i intelege aspiratiile, si cu conditia sa respecte un anumit ritm, fara sa fie nerabdator si fara sa se lase repede descurajat. Mare iubitor de riscuri si provocari, are adesea tendinta de a urma cai aventuroase, dr umuri foarte accidentate doar “ca sa vada cum e” sau doar de dr agul schimbarii. Din fericire, beneficiaza de un ascutit simt al intuitiei, pe care se poate baza si stie sa se inconjoare de oamenii potriviti. Prietenii, iubitii si familia il sustin si ii dau sfaturi bune.

Provocarea vietii sale: sa nu ia decizii bazate pe imensul sau orgoliu! Constient de abilitatile sale, reuseste adesea cu brio, insa totodata nu trebuie sa creada ca a ajuns la capatul unui dr um cand de abia l-a inceput. Pe plan sentimental, mai multa modestie si interes pentru ceilalti nu i-ar strica.

Visul secret: o mare familie, multi copii si multi prieteni! Dar obiectivele personale ii consuma tot timpul si toata energia. De aici apare un sentiment de frustrare pe care trebuie sa-l invinga: la urma urmei, viata a fost foarte generoasa cu el.



Buzduganul (15 octombrie-23 noiembrie) – o persoana adulata

Personalitate: poate ca nu e prea agreabil, prea magulitor sa auzi ca esti in semnul acesta, dar totusi… Nativul acestui semn cumuleaza multe atuuri, este calm, sigur de el, isi cunoaste atuurile si stie sa se foloseasca de ele la momentul oportun. Stie sa uzeze de instrumentele pe care le are la dispozitie, este un leader, un adevarat sef de echipa si este adesea inconjurat de un cerc de admiratori si de adepti. Misiunea sa este sa conduca, sa ghideze. De altfel, uneori pare avea o atitudine prea autoritara pentru anturajul sau, insa nimeni nu-i contesta pozitia de leader.

Provocarea vietii sale: sa se faca iubit pentru ceea ce este, nu pentru ceea ce reprezinta, pentru ceee ce are in inima, nu pentru ceea ce afiseaza. Sa reuseasca sa mai dea jos armura de protectie, sa redevina uman. Asta ii cer, de altfel, si cei care il iubesc sau copiii sai.

Visul secret: si-ar dori tot: glorie, averi, succes, bani, o mare iubire, toate aceste asteptari sunt de fapt reflexia unei mari fragilitati si a unei frici teribile de singuratate. In sprijinul tuturor proiectelor salei grandioase, beneficiaza de o incredibila energie si de un mare noroc.

recomandare

http://www.care2.com/greenliving/puppy-excited-about-eating-video.html

recomandare calendar

Sper sa va foloseasca!


in 2013 sunt 5 zile libere de Anul Nou

Calendar ortodox pe multi ANI (pana in 2037)

http://www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/




http://www.youtube.com/watch?v=s5dVvZFQg4c&feature=related

recomandare

http://llerrahmusic.com/newyearwishes.htm

I should have sent this out a couple of days ago - mea culpa! When you have got to the bottom click on the video of the baby and that of the cats' New Year




Music please.





Happy New Year & All The Best for 2012



click on the banner below.. I know it looks like nothing, but do it!

umor rusesc

Nu poţi îngenunchea un popor deprins să se târâie.




-Nu-i greu să ademeneşti soţia altuia. Greu e să i-o dai înapoi.



-Prietenia care nu cunoaşte hotare se cheamă expansiune.



-Când vrei să te arunci pentru o femeie de pe bloc, aminteşte-ţi că

n-aia aripi, ci coarne.



-Oficierea căsătoriei este o formalitate absolut necesară pentru

pronunţarea divorţului.



-Al­coolism e atunci când nu vrei să bei, dar trebuie. (filiera ruseasca)



-Bărbaţii şi femeile sunt de acord într-o singură privinţă: n-au

încredere în femei.



-Dacă munceşti din greu şi te remarci opt ore zilnic, ajungi şef şi

munceşti şaisprezece ore.



-Banii pentru salariile şi pensiile mari ajung întodeauna. Nu ajung

banii pentru salariile şi pensiile mici.



-În viaţă, e loc şi pentru eroism. Totul e să te ţii departe de el.



-Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut

niciodată câine în casă.



-Avem un singur fel de a ne naşte şi milioane de feluri de a muri.



-Oglinda este lucrul care o ajută pe femeie să întârzie.



-Cei mai buni zece ani din viaţa unei femei sunt între 28 şi 30.



-Computerele rezolvă toate problemele pe care nu le-am avea dacă n-ar

exista computerele.



-Fiecare om are dreptul să trăiască atât cât poate.



-Ţara noastră a avut nevoie de când e ea de alt popor.



-Furtul ideilor unei persoane e plagiat, iar al mai multor persoane,

cercetare ştiinţifică.



-Toţi ne naştem uzi, goi şi flămânzi. Şi acesta e doar începutul.



-Copilăria grea nu se termină niciodată.



-Un prieten adevărat nu poate fi cumpărat, dar poate fi vândut.



-Cumpără deodată trei sticle de votcă şi n-o să te trimită nimeni după a doua.



-Dacă n-ar pune întrebări, co­piii n-ar afla niciodată cât de puţin

ştiu părinţii.



-O ţigară scurtează viaţa cu o oră, o sticlă de votcă o scurtează cu

trei, iar o zi de muncă o scurtează cu opt.



-Viaţa se compune din zilele pe care le ţii minte, nu din zilele care au trecut.



-De orice fel ţi-ar fi sănătatea, ea îţi ajun­ge până la sfârşitul vieţii.



-Dacă vrei să ai o nevastă deş­teaptă, frumoasă şi bogată trebuie să

te însori de trei ori.



-Posibi­li­tăţile medicinii sunt nelimitate, li­mi­tate sunt doar

posibilităţile pa­cienţilor.



-Burta mare nu e de la bere, e pentru bere.



-Femeia poate să-l facă repede milionar pe orice miliardar.



-Între primul şi al doilea pahar, e destul timp ca să mai bei vreo şase.



-Un semn rău de tot e când îţi taie calea o pisică neagră cu căldările goale.



-Ignoranţa e de trei feluri: când nu ştii nimic, când ştii numai

prostii şi când ştii ce nu trebuie.

recomandari

http://www.care2.com/greenliving/more-of-maru-in-boxes-video.html

Un cadou pentru amatorii de muzica retro:


Florin Bogardo

Sa nu uitam nicicand sa iubim trandafirii

http://www.youtube.com/watch?v=VsxcVGjSJyg&feature=related


Frumoaso cu ochi limpezi

http://www.youtube.com/watch?v=mb9DQMznxJI&feature=related


Dintre sute de catarge (Among hundred of poles)

http://www.youtube.com/watch?v=1Gbq3-aMcw0&feature=related


Frumoaso cu ochi limpezi

http://www.youtube.com/watch?v=mb9DQMznxJI&feature=related


Stela Enache & Florin Bogardo

Diminetile mele

http://www.youtube.com/watch?v=fkOMFRaLxyw&feature=related


Dorul

http://www.youtube.com/watch?v=h3-7W3S4qMs&feature=related



Nicu Alifantis

E prea frumos la tine-n suflet, Toronto 2008, Spirit of Romania

http://www.youtube.com/watch?v=q3tb7sDJdx4&feature=related


Ce bine ca eşti!

http://www.youtube.com/watch?v=wt5Zsgsbmp4&feature=related


Balada blondelor iubiri

http://www.youtube.com/watch?v=g-M-EycryeY&feature=related


Decembre

http://www.youtube.com/watch?v=QdZ0XBokHHM&feature=related


Cantec de iarna

http://www.youtube.com/watch?v=iBjrnBRlSHQ&feature=related


Aripi de zapada

http://www.youtube.com/watch?v=odpxbxr-jNQ&feature=related



Ştefan Hruşcă

Gand de iarna

http://www.youtube.com/watch?v=213YQ_Urx_Y&feature=related


Ochii Tăi (versiune originală)


http://www.youtube.com/watch?v=R5wGoXukJ4c&feature=related


Doamne tineri mai eram

http://www.youtube.com/watch?v=7D9RT4sWPC4&feature=related


Ruga pentru parinti

http://www.youtube.com/watch?v=9NDouPzwG9w&feature=related



Vasile Şeicaru

IUBITA MEA, SA NE-ARUNCAM IN VALURI

http://www.youtube.com/watch?v=6h0VVQU1S6k&feature=related


Nici n-am stiut, nici n-am aflat

http://www.youtube.com/watch?v=Up3ZB7gDHX4&feature=related


Daca ninge, vei gasi

http://www.youtube.com/watch?v=pETDDT1a3xE&feature=related


RANDURI PENTRU MOS CRACIUN (I. MINULESCU)

http://www.youtube.com/watch?v=X6suryJEosU&feature=related


Noapte fara anotimp.

http://www.youtube.com/watch?v=gaGuE5XRqkI&feature=related


Tango retoric

http://www.youtube.com/watch?v=qkmRVozntgY&feature=related




Mircea Baniciu

Cu tine in gand

http://www.youtube.com/watch?v=lyTy5VtB4Oc&feature=related


Merg mai departe

http://www.youtube.com/watch?v=ou_NaZ6caZQ&feature=related


Ma trezesc cu tine in gand ( I wake up with you in my mind)

http://www.youtube.com/watch?v=wbDlYdVdnTQ&feature=related


Tristeti provinciale

http://www.youtube.com/watch?v=IHptwvCKFss&feature=related


Vara la tara

http://www.youtube.com/watch?v=fu82qH4Fwb8&feature=relmfu



TUDOR GHEORGHE

Au innebunit salcamii

http://www.youtube.com/watch?v=qIqiaigFOsY&feature=related


Acolo este ţara mea

http://www.youtube.com/watch?v=yUgIyYlMqII&feature=related


Limba romaneasca

http://www.youtube.com/watch?v=pRPKzbBgvx8&feature=related


Colind - Vin Colindatorii

http://www.youtube.com/watch?v=Q1DCq35WXOw&feature=related


Cine n-are nici un dor

http://www.youtube.com/watch?v=q04jU9d-eNw&feature=related



Doina iubirii

http://www.youtube.com/watch?v=3HafTk_On80&feature=related


Saruta-ma!

http://www.youtube.com/watch?v=yOORGI_uOWc&feature=related


VALI STERIAN

Ruga

http://www.youtube.com/watch?v=129Zc89GIsQ&feature=related


Vino Doamne

http://www.youtube.com/watch?v=iB7DnJtrncg&feature=related



Ducu Bertzi

M-am indragostit numai de ea

http://www.youtube.com/watch?v=5t5qY_xqQaM&feature=fvwrel


Floare de colt (Edelweiss)

http://www.youtube.com/watch?v=XLD4t-0i2jo&feature=related


Suflet fara chei

http://www.youtube.com/watch?v=KX9w19fRjxM&feature=related


În ziua când va fi sǎ vii

http://www.youtube.com/watch?v=yaLjtww9yNI&feature=related


Cand s-o-mpartit norocul (Satu Mare, 07.06.2008)

http://www.youtube.com/watch?v=qUQwAMAlemU&feature=related


Saraca inima me

http://www.youtube.com/watch?v=kVdcAb85w6I&feature=related


Cantec de dragoste

http://www.youtube.com/watch?v=NMWNSNpNUWA&feature=related



Gheorghe Dinica

Sunt vagabondul vietii mele

http://www.youtube.com/watch?v=zQYEqqXbOBU&feature=related


Am muncit si nopti

http://www.youtube.com/watch?v=yc0wKXe4pxo&feature=related



Mihaela Mihai

De-ai fi tu salcie la mal

http://www.youtube.com/watch?v=8cYaQ93QkUo&feature=related



Mihaela Runceanu

Fericirea are chipul tau

http://www.youtube.com/watch?v=M0E3PkYQPz8&feature=related


De-ar fi sa vii (Sala Radio'86)

http://www.youtube.com/watch?v=yF3LmXqZj3I&feature=related


E-adevarat iubirea mea 1985

http://www.youtube.com/watch?v=uX-VGNQwSBs&feature=related


Iarta...

http://www.youtube.com/watch?v=G6umYmf0DWs&feature=related


Eu nu te-am uitat (In Memoriam)

http://www.youtube.com/watch?v=MVDU9yh-dvk&feature=related


Daca totusi vei pleca (1989)

http://www.youtube.com/watch?v=OvvqnMzxiIE&feature=related


Vom fi mereu (1987)

http://www.youtube.com/watch?v=96iTZPjIoKE&feature=related


Pentru voi, muguri noi (1988)

http://www.youtube.com/watch?v=9QbDEsrUK_A&feature=related


Tatiana Stepa

Dor de parinti

http://www.youtube.com/watch?v=mexNFF8Bd4o&feature=related


Da, Doamne, iarna [Hi-Fi]

http://www.youtube.com/watch?v=-_YMKrqajWg&feature=related


Ramas bun

http://www.youtube.com/watch?v=z6xOq55VZlM&feature=related


Noaptea despartirii dintre noi

http://www.youtube.com/watch?v=oZPY3s_X0Iw&feature=related


COPACI FARA PADURE!

http://www.youtube.com/watch?v=zBikzy9SUXc&feature=related


Si totusi exista iubire

http://www.youtube.com/watch?v=FL6WTvlTM7g&feature=related


Cantec pentru prieteni

http://www.youtube.com/watch?v=dEDePBsk92c&feature=related


Ce departe eşti

http://www.youtube.com/watch?v=5RDvVr9hlwc&feature=related


Luati-mi tot !!!!!.

http://www.youtube.com/watch?v=RqxKv8lnLMs&feature=related


BAIATUL MEU, PIERDUTUL MEU - FIUL MEU.FLV

http://www.youtube.com/watch?v=ZrDeJm7bWJo&feature=related


Totusi toamna (Alba-Iulia, 15.11.2008).thanx to Cantafabule1

http://www.youtube.com/watch?v=pw8vkdAAWgw&feature=related


Spune-mi ceva (Alba-Iulia, 15.11.2008).thanx to Cantafabule1

http://www.youtube.com/watch?v=f5dIUUMS-g0&feature=related


Copaci fara padure.FLV

http://www.youtube.com/watch?v=Fa6fk0ybYDc&feature=related


Totusi toamna

http://www.youtube.com/watch?v=xPhfoJ5kLY8&feature=related


Valsul zilelor pustii

http://www.youtube.com/watch?v=Sr6iptGQLgc&feature=related


Femeia de lut

http://www.youtube.com/watch?v=tub5qA1WcOc&feature=related


Doina mea de dor

http://www.youtube.com/watch?v=B7BxcIXQgwM&feature=related


Noaptea marii betii

http://www.youtube.com/watch?v=GWx2Dt1q_yk&feature=related


Foaie verde spic de paine

http://www.youtube.com/watch?v=RkKFyNfEHCE&feature=related


Ilogica serenada

http://www.youtube.com/watch?v=ndcu6UGxcK4&feature=related


Poem cu umeri goi

http://www.youtube.com/watch?v=vEQo7kYzBDo&feature=related


Iubirea de lut

http://www.youtube.com/watch?v=O0V2ZIPXcBk&feature=related


Singuratate

http://www.youtube.com/watch?v=qKVPanMvQI0&feature=related


Durerea femeiasca

http://www.youtube.com/watch?v=-vctmYQFtY0&feature=related


Soarta de femeie

http://www.youtube.com/watch?v=SzZzsacja58&feature=related


Galbena Gutuie

http://www.youtube.com/watch?v=bDseJGMPoJw&feature=related



http://www.youtube.com/watch_popup?v=Xxh-sS8Qoco


MOTTO


Daca plantezi cinste – vei culege incredere

Daca plantezi bunatate – vei culege prieteni

Daca plantezi umilinta – vei culege maretie

Daca plantezi perseverenta – vei culege satisfactie

Daca plantezi harnicie – vei culege succes

Daca plantezi iertare – vei culege impacare

Ce plantezi azi – vei culege maine.

"Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale."

Da sansa fiecarei zile sa fie cea mai frumoasa

Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

VIATA ESTE PREA SCURTA PENTRU A TE TREZI DIMINEATA TRIST,

deci: IUBESTE-I PE CEI CARE ITI RASPUND CU DRAGOSTE SI IARTA-I PE CEI CARE ITI GRESESC!

mail primit

Foarte interesant.... Astept reactii.










Cele 7 Daruri (Miracole) ale zilei tale de nastere







Care este acel dar special care ti-a fost harazit inca din momentul nasterii tale si care te va calauzi de-a lungul existentei tale pe acest pamant? Afla in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut !

Te-ai nascut LUNI? - MIRACOLUL CUVANTULUI

Luni este o zi a inceputului, a cuvantului si a puterii de a incepe o actiune noua. Luni este o zi benefica pentru a-ti urma visurile si a le pune in practica. Ziua de luni aduce cu ea libertatea, libertatea cuvantului si a discursului. Nu ezita sa-ti exprimi exuberanta, individualitatea, entuziasmul in fata celorlalti chiar daca ai tendinta de a te inchide in tine uneori. Darul cu care te-ai nascut este Darul Cuvantului si el trebuie impartasit. El te va ajuta sa deschizi numeroase porti in viata. Ai abilitatea de te face remarcat prin cuvant, fie el scris. Cuvantul tau influenteaza si schimba opinii, sprijina, pedepseste, dar ofera si afectiune si intelegere. Ai o mare putere de persuasiune, esti un bun mediator si stii cum sa aplanezi conflictele. Te-ai nascut Marti? - MIRACOLUL VIETII Marti este ziua actiunii, a inceputurilor initiate deja, a implicarii si a eficacitatii. Este o zi benefica pentru a continua o actiune inceputa si neterminata, pentru a lupta pentru ceea ce-ti doresti cu adevarat. Marti este o zi benefica pentru a te implica in propria viata si a de bucura de ea. Ziua de Marti aduce cu pasiunea, dorinta, pofta de viata, impulsivitatea. Aduce totodata dorinta nestavilita de a incerca cat mai multe, de a face cat mai multe, de a experimenta si gusta cat mai mult din tot ceea ce inseamna viata. Pentru ca te-ai nascut marti ai fost inzestrat cu Darul Vietii. Viata este darul pe care trebuie sa-l respecti si sa-l apreciezi cat mai mult. Lectia ta de viata este aceea de a-ti stapani instinctele, orgoliile si instinctele de agresivitate si a te bucura cat mai mult de viata. Trebuie sa inveti sa acorde atentie si corpului fizic si energiei care le parvine din surse exterioare. Puterea ta vine din viata a tot ceea ce te inconjoara.

Te-ai nascut Miercuri? – MIRACOLUL IERTARII Miercuri este o zi a continuitatii, a mobilitatii, a exprimarii, a informatiei, a cumpatarii, a puterii de a te adapta la zilele care vor urma. Miercuri este dar si o zi a iertarii, o zi a acceptarii si a impacarii. Este o zi in care ajungi la pace cu trecutul, pentru a face pace cu viitorul si a te integra la maximum in prezent. Este o zi benefica relatiilor cu ceilalti intrucat in aceasta zi conexiunile cu cei din jur se realizeaza pasnic, armonios, in ton cu vibratia universala. Daca te-ai angajat in conflicte in celelalte zile ale saptamanii, miercuri este ziua ideala pentru a le dizolva. Pentru ca te-ai nascut miercuri esti inzestrat cu un dar care nu este accesibil tuturor: Darul Iertarii. Chiar daca ai experimentat momente si sentimente negative, ai reusit sa treci peste ele, intelegand ca iertarea interioara este cheia spre pace si armonie. Te-ai nascut Joi? – MIRACOLUL CUNOASTERII Joi este ziua expansiunii, a elaborarii, a autoexaminarii si a examinarii celorlalti. Ziua de joi este benefica pentru a-ti largi orizonturile si a-ti imbogati cunostintele, invatand, asimiland si testand teritorii si domenii netestate pana acum. Joi favorizeaza insusirea informatiilor si consolidarea lor. Joi este totodata ziua beneficiilor, a increderiii, a generozitatii, dar si a incercarilor de a accede metodele cunoasterii interioare. Ziua de joi aduce cu ea si o viziune aparte, un mod specific de a vedea si de a percepe lucrurile care au loc in exterior. Pentru ca te-ai nascut Joi ai un har aparte: Harul Cunoasterii. Ai o mare putere de intelegere a lucrurilor si o intuitie fantastica. Capacitatea ta de a judecata situatiile este una superioara. Vezi si simti ceea ce altora le scapa, reusind sa patrunzi chiar si in acele spatii de sub suprafata spre care multi blocheaza accesul. Te-ai nascut Vineri? – MIRACOLUL FRUMUSETII SI AL DESCOPERIRII DE SINE

Vineri este ziua in care se celebreaza frumosul, iubirea de frumos, senzualitatea, bucuria de a trai. Vineri este ziua in care importanta acceptarii si recunoasterii propriei valori in ochii celorlalti devine primordiala. Aceasta zi este asociata cu prietenia, cu talentul, cu aprecierea. Vineri este ziua in care iti constientizezi cel mai bine existenta simturilor. Vineri este o zi benefica artelor frumoase, placerii, flirtului, cooperarii, indragostirii si construirii de relatii. Pentru ca te-ai nascut intr-o zi de Vineri ai un dar aparte: darul de a putea vedea frumusetea din lucruri, darul de a vedea frumusetea din ceilalti oameni, incercand sa o descoperi si sa o valorifici si pe cea din interiorul tau. Te-ai nascut cu talente aparte pe care este bine sa le pui in valoare. Aceste talente, fie ele legate de muzica, pictura, dans, etc. aduc lumina si frumusete in vietile multora. Cei nascuti Sambata – MIRACOLUL CURAJULUI Sambata este o zi a deciziilor, a dedicarii, a sacrificiilor, a autoimpunerii, a restrictiilor si a tacerii. Sambata este o zi benefica analizarii scopurilor si a actiunilor tale si a replanifarii lor. Sambata aduce cu ea luciditate si obiectivitate si atunci cand vine vorba de analizarea de sine. Totodata, sambata este conectata la ideea de respect, de stabilitate, de asumarea a consecintelor actiunilor tale. Totusi, sambata este si ziua in care incerci sa schimbi ceea ce ai facut gresit. Nu este putin lucru sa ai curaj, sa ai indrazneala, sa ai vointa si sa ai puterea de a nu ceda. Pentru ca te-ai nascut Sambata ai aceste lucruri. Te-ai nascut caracterizat de Miracolul Curajului. Iar ambitia si dorinta de a reusi te pot impulsiona sa ajungi pe drumuri pe care nu a mai ajuns nimeni inainte. Curajul iti da noroc in viata si reusita in ceea ce ti-ai propus. Nu te dai batut cu una cu doua, iar atunci cand esti lovit, te ridici si mergi mai departe pe drumul pe care stii ca trebuie sa ajungi. Cei nascuti Duminica – MIRACOLUL IUBIRII Duminica este o zi a plenitudinii, a implinirii, a finalizarii. Este totodata o zi a creatiei si a inspiratiei, o zi in care mintea si sufletul ating satietatea si simt nevoia repausului. Duminica este o zi benefica relaxarii si reincarcarii energetice si spirituale, este o zi caracterizata prin echilibru, pace si relatii apropiate cu cei dragi. Pentru ca te-ai nascut Duminica ai venit pe lume cu darul cel mai de pret poate dintre toate darurile: darul iubirii. Ai o mare capacitate de iubire, iar iubirea ta se rasfrange asupra persoanelor care se afla in jurul tau. Esti vesel, sarmant, precum razele de soare. Alini, domolesti, binedispui, aduci cu tine si imprastii optimismul oriunde te duci. Ai harul de a aduce zambetul pe chipul celor din jur si de a le lumina ziua si ai si simtul umorului.

Iti multumesc pentru ca te-ai oprit din drumul tau si ai citit aceste randuri prin care poti incepe sa schimbi ceva

recomandare

Pune volumul  mai tare, scrie-ti prenumele, lasa sa se incarce, si urmareste pana la sfarsit. Ei?www.obtampons.ca/apolog

alt apel

Permiteti-mi sa va informez asupra situatiei cu care se confrunta de mai bine de 3 luni unul dintre colegii nostrii, domnul Marin Craciun, când după spitalizări, tratamente şi investigaţii repetate a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală.



Astfel, dl. Marin Craciun, urmează să fie supus unei operaţii in vederea extirparii acesteia.



Cu mari eforturi, in special financiare, colegul nostru a reusit sa obtina internarea intr-una dintre putinele clinici de specialitate din straintate pentru efectuarea acestei interventii, programata sa aiba loc in cursul saptamanii viitoare.


Urmeaza insa, o lunga si costitoare perioada de spitalizare si recuperare, costuri pe care, din motivele binecunoscute tuturor - diminuarea veniturilor salariale (care constituie singurele sale venituri), colegul nostru nu le mai poate acoperi.


Acesta este si motivul pentru care, lasand la o parte orice reticenta, apelam la intelegerea dvs. pentru a ne acorda sprijinul la strangerea unui ajutor financiar, prin care colegul nostru sa poata acoperi o parte din costurile spitalizarii si a perioadei postoperatorii. In cazul in care considerati ca ati putea contribui la stragerea unui fond, va rugam sa luati legatura pana la sfarsitul saptamanii viitoare cu subsemnata, Viorica Busioc (sediul din C. Nacu, et.2, cam. 206, tel:021-3278.160 ), respectiv Cristina Bunescu (sediul din Cotroceni- tel:021-3033.823)

Cu multumiri pentru atentia acordata acestui mesaj.


Viorica Busioc

apel

Dragi prieteni,




Avem nevoie de sprijinul vostru!



Votati Proiectul nostru - VREAU SA VORBESC! - pe website-ul Tara lui Andrei pentru ca ai nostri copilasi sa poata beneficia de logopedie, kineto si terapie ocupationala. Daca strangem voturile necesare, Petrom Romania ne finanteaza proiectul.



Puteti folosi pentru votare link-ul de mai jos. Dureaza 5 minute deoarece trebuie sa te logezi.



Va multumesc pentru sprijin!



http://www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/proiecte/vreau-sa-vorbesc!-program-de-interventie-timpurie-complexa-complementara_1029.html

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini