Postări

Se afișează postări din iunie 28, 2012

magazin nou

langa Red Shop inainte de SensiBlue Doamnei, dupa Ilotti si Tina R, pe partea de vis-a-vis de Cocor dar cam la o statie de complex, dupa pasajul pietonal si Lupoaica, a aparut 1 nou magazin cu cosmetice, genti si gablonturi la preturi fara egal valabile pana la epuizarea stocului, preturile corecte sunt cele afisate pe perete nu cele ramase pe anumite produse (ex. coliere 5,90 lei, cercei 3,90 lei, bratari 4,90 lei; genti la aproximativ 35 lei parca), firma nu era inca montata, cred ca e deschis de curand, abia ieri am mai avut drum prin zona, nu mai fusesem de vreo 2 saptamani cred, pungutele folosite poarta sigla Big Shop, dar pe bonul fiscal apare alta societate comerciala; merita, nu ratati.

portia de umor primita prin mail

Indraznetul vine beat acasa la trei dimineata, apuca un scaun si il aseaza langa pat.
– Ce faci cu asta?, intreaba nevasta trează, infuriata la culme.
- Vreau sa stau in primul rand cand incepi circul.


Opotunistul lasă un bilet pe masa din bucatarie:
“Dragii mei Optimisti, Pesimisti si Realisti, In timp ce voi va certati incercand sa demonstrati daca sticla este pe jumatate plina sau goala, eu am baut-o.”Q: Cum se cheama un cioban caruia lupul i-a mancat o oaie?
A: Oaierless V-ati intrebat vreodata de ce vestele anti-glont nu au si gluga? Ar fi rezolvat niste probleme…
Un soldat merge la comandantul său şi-i spune:
- Permiteţi să raportez! Printre noi sunt poponari!
- Pe ce te bazezi când afirmi asta, soldat?
- Păi, pe faptul că mi-a dispărut rujul!…
- Am auzit ca ai intrat intr-o formatie de manele!?
– Da, nu prea mi-au tinut franele…


Sfat:
Dacă soţia ta vrea să înveţe să conducă, nu-i sta în cale. Soferul autobuzului opreste intre statii, intoarce capul catre pasageri si striga:
– Daca nici unul n…

influenta vietilor anterioare articol netestat primit pe mail

CUM TE INFLUENTEAZA VIETILE ANTERIOARE Vieţile anterioare te influenţează in prezent si tocmai de aceea e bine sa-ti cunoşti lecţia karmica. Sa ştii ce greşeli ai făcut in trecut si ce sa îndrepţi acum. Învăţând lecţiile karmice, poţi avea o  viata împlinita. Pentru asta, trebuie doar sa faci un mic exerciţiu numerologic si apoi sa iei aminte. Cifra lecţiei karmice fiecărei litere din care e format numele tău ii corespunde o anume cifra, conform tabelului de mai jos. A, J, S - 1 B, K, T - 2 C, L, U - 3 D, M, V - 4 E, N, W - 5 F, O, X - 6 G, P, Y - 7 H, Q, Z - 8 I, R - 9 Scrie-ti numele si prenumele pe o coala alba si, sub fiecare litera, trece cifra corespunzătoare. Numele trebuie sa fie cel din certificatul de naştere, nu de căsătorie!  Sa spunem ca te numeşti  Andreea Voinescu. Cifrele corespunzătoare sunt, in ordine, 1, 5, 4, 9, 5, 5, 4, 6, 9, 5, 5, 1, 3, 3. Lipsesc 2, 7 si 8. Prin urmare, va trebui ca in aceasta viata sa îndrepţi greşelile 2, 7 si 8 din  existentele a…

3 dorinte de pe mail atribuite luia Alexandru cel Mare

Inainte de a muri, Alexandru cel Mare si- a chemat generalii  şi si-a spus  ultimele trei dorinte.

                  1]   Sicriul sa fie dus pe umerii celor mai buni medici  ai vremii.

                  2] Comorile dobândite [argint, aur, pietre preţioase], sa fie risipite pe tot drumul pana la  mormânt.

                  3] Mâinile sale să atarne in afara sicriului, sa poata fi vazute de toti.
                Unul dintre generalii sai, surprins de aceste dorinţele neobişnuite l-a întrebat pe Alexandru  care sunt motivele acestor dorinte.

                 Alexandru a explicat:

                  1] Vreau ca medicii cei mai eminenţi …

recomandare

http://www.gandul.info/magazin/galerie-foto-unde-a-adormit-pisica-lui-david-cameron-9786536

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/actrita-de-oscar-hilary-swank-a-fost-saptamana-trecuta-in-romania-vezi-care-a-fost-scopul-acestei-vizite-surpriza-268482.html


http://www.feminis.ro/calatorii/locuri-secrete-de-vizitat-in-milano-16471

sminchy.wordpress.com

sfstelian.org


relaxare totala

Relaxare in 5 minute Copii, job, treburi gospodaresti, cumparaturi, oboseala, agitatie si ganduri de vacanta stresate de lipsa banilor, sunt situatii care iti pot da uneori stari de spirit ceva mai proaste. Cand simti ca tristetea iti apare pe chip, iata cateva metode de relaxare rapida.

1. Ai nevoie de 5 minute de liniste. Retrage-te intr-un loc linistit, in care sa nu auzi niciun zgomot, respira adanc si numara descrescator, de la 300 la 1.

2. Ai o stare mai proasta? Motivul poate fi glicemia scazuta, asa ca te linistesti daca mananci cateva alune crude sau fructe deshidratate.

3. Stretching-ul este un remediu perfect impotriva starilor ne nervi. Deschide geamul, si fa intinderi ale bratelor, ca si cum ai vrea sa “culegi” stelele de pe cer. Fa cateva fandari, genuflexiuni, indreapta-ti coloana, mergi cateva secunde pe varfurile picioarelor sau sari cat de mult poti. Ai 5 minute de miscare relaxanta, pe care o poti asorta cu o melodie antrenanta, care iti place.

4. Exista …