vineri, 7 decembrie 2012

Targ Sarbatori 2012 Mall

http://timetv.ro/tag/targ-de-craciun-bucuresti-2012/

este si in AFI Cotroceni

AFIS COLECTA FLAMAROPOL pentru CATEI A 2A SANSA

http://dl.transfer.ro/transfer_ro-04dec-9449a952764aa9e4.zip

pentru animale-a 2-a sansa COLECTA FLAMAROPOL


 Colecta de mancare - Mosu pune-n ciorapel Pa pica pentru Azorel

Public Event · By Asociatia A Doua Sansa

Saturday, December 8, 2012

11:00am until 3:00pm in UTC+02

Patinoar Mihai Flamaropol - langa National Arena, Bd.Basarabia 37-39, sector 2, BucurestiSambata, 8 decembrie 2012, intre orele 11:00 - 15:00 in fata Patinoarului Mihai Flamaropol {zona Piata Muncii, langa Stadionul National (National Arena)} -- Bd.Basarabia 37-39, sector 2, Bucuresti – va avea loc colecta de mancare pentru cateii din adapostul A Doua Sansa de la Glina - "Mosu pune-n ciorapel Pa
pica pentru Azorel".

Cei peste 181 de catei din adapost va asteapta sa le intindeti o mana de ajutor.

Ne pregatim pentru iarna: rezerve de hrana, repararea cotetelor, a gardurilor, aprovizionarea cu paie pentru vremea rece care nu doar se apropie... a si venit.

Puteti dona hrana uscata (bobite), conserve cu hrana umeda, sarma, cratite si oale de care nu va mai folositi prin gospodarie. Oricat de putin este important si util.

Cineva spunea: "Nu poti ajuta toti cateii din lume, dar pentru un catel pe care il ajuti, tu vei fi lumea lui!"


Daca nu sunteti in zona si doriti totusi sa participati la colecta, puteti dona contravaloarea pentru mancare in contul asociatiei specificat mai jos.Carmen: 0744.440.089; ribana4you2000@yahoo.comAsociatia pentru Protectia Animalelor "A Doua Sansa"

Cont in lei IBAN: RO61 PIRB 4238 7217 6900 1000 - Piraeus Bank

PayPal: ribana4you2000@yahoo.comMulte multumiri din partea Asociatiei A DOUA SANSA si a cateilor din Adapostul GLINA!


Saturday, December 8th, between 11:00-15:00, "Papica pentru Azorica" - food collection day for the dogs in Glina shelter - Second Chance Association. You can donate food for our dogs (puppies and adults).There are over 181 dogs in our shelter and anybody who want to help us and them can make a small donation:

- food if you are around the area (near the National Arena) or you can donate in our account for the dogs.Paypal: ribana4you2000@yahoo.com

EUR Bank account: RO27 PIRB 4238 7217 6900 2000 - Piraeus BankMany thanks to you all!!Carmen: 0744.440.089; ribana4you2000@yahoo.com


https://www.facebook.com/events/182603031877441/

Piata de Craciun de deasupra parcarii de la Universitate

Ieri, a 2-a zi de la deschiderea oficiala televizata, am vizitat-o si eu. Zona este in continuare ingradita, cu zone de acces delimitate, casute verzi cu acoperisurile "placate" cu cetina ....
 Astfel: langa metrou se afla zona cu mancare si WC, in centru bradul, scena, casa mosului cu urna pentru donatii jucarii, apoi pe o parte zona mestesugarilor (sticlari, sculptori, pielari, blanari,etc), iar pe cealalta parte comercianti cu decoratiuni specifice, jucarii si gablonturi, iar pe alocuri tarabe (cu vin fiert, suc, hamsii, kurtos kolac). In fata bradului observam CASUTA DOG TOWN si Patrocle cu catei pentru adoptii si lucruri personalizate valorificabile in beneficiul acestora (sapca 15 lei, tricou material foarte bun tip camasa la 30 lei, umbrela), iar cine achizitioneaza este trecut pe un formular.

TARG ANTICARI din 06-09.12.2012 la Muzeul Bucuresti Palatul Sutu

am aflat de manifestare chiar ieri de la o colega care a avut drum pe acolo, asa ca am trecut si eu; oricum voiam sa vizitez piata de craciun de la Universitate;
era o doamna, care a fost si la Romexpo dar si la alte targuri organizate in parcuri, cu oferte bune (ex.:pisicute ceramica la 10 lei)
evident gasim: monezi, discuri, gablonturi, statuete, etc

intalnire culturala intre sate de La Lettre


INTALNIRE CULTURALA DINTRE SATUL VALON SI SATUL ROMANESCIn perioada 26-30 noiembrie 2012, o delegatie a Asociatiei “Cele mai frumoase sate din Romania” a intalnit o delegatia a Asociatiei « Cele mai frumoase sate din Valonia », in cadrul unei misiuni in Valonia si la Bruxelles, cu scopul de a face schimb de experienta si de a identifica noi proiecte de cooperare. Delegatia din Romania a fost compusa din Presedintele Asociatiei « Cele mai frumoase sate din Romania », Nicolae Marghiol, primari si colaboratori ai asociatiei.


Cu aceasta ocazie, au fost vizitate trei sate valone : Mélin, Crupet si Chardeneux, membre ale asociatiei din Valonia.

Pe data de 29 noiembrie, a avut loc la sediul Wallonie-Bruxelles International (WBI) conferinta « Satul : lada de zestre a Europei », in cadrul careia cele 2 asociatii si-au prezentat proiectele si au identificat noi piste de colaborare. La conferinta au participat, pe langa reprezentantii celor doua Asociatii, Fabienne Reuter, Director la WBI, Adelinne Serrand, Sef de pupitru Romania la WBI, reprezentanti ai Ambasadei Romaniei, ai Comisiei Europene si ai asociatiilor Opération Villages Roumains (OVR), Partenariat Villages Roumains (PVR) si alti invitati.


In incheierea discutiilor, Emilie Goffin, Presedinta Asociatiei « Cele mai frumoase sate din Valonia », a prezentat un proiect viitor care va reuni toate asociatiile « Cele mai frumoase sate » si care va fi prezentat Comisiei Europene.


Asociatia « Cele mai frumoase sate din Romania » a fost creata in 2010, la initiativa lui Nicolae Marghiol, dupa modelul Asociatiei « Cele mai frumoase sate din Valonia ». Nicolae Marghiol a descoperit modelul valon de dezvoltare rurala si functionarea asociatiei satelor valone cu ocazia unui stagiu pe care l-a efectuat in Valonia. Asociatia a publicat ghidul oficial « Cele mai frumoase sate din Romania ».Mai multe informatii si fotografii : http://www.facebook.com/pages/ASOCIATIA-CELE-MAI-FRUMOASE-SATE-DIN-ROMANIA/344858000961


Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati: Gabriela Dobre, gabrielawbb@rdsmail.ro si 021 314 06 65.


RENCONTRE CULTURELLE ENTRE LE VILLAGE WALLON ET LE VILLAGE ROUMAIN


Du 26 au 30 novembre, une délégation de l’Association « Les plus beaux villages de Roumanie » a rencontré une délégation de l’Association « Les plus beaux villages de Wallonie », dans le cadre d‘une mission en Wallonie et à Bruxelles, afin d’échanger sur de bonnes pratiques et d’identifier de nouveaux projets de coopération. La Délégation roumaine était composée du Président de l’Association, Nicolae Marghiol, des maires roumains et des collaborateurs de l’association.


A cette occasion, la délégation roumaine a visité trois villages wallons : Mélin, Crupet et Chardeneux, membres de l’association de Wallonie.


Le 29 novembre, au siège de Wallonie-Bruxelles International (WBI), a eu lieu la conférence « Les villages : coffres à dot de l’Europe », occasion pour les deux associations de se présenter et d’identifier de nouvelles pistes de collaboration. A cette conférence ont participé, outres les représentants de deux associations, Fabienne Reuter, Directeur à WBI, Adeline Serrand, Chef du Pupitre Roumanie à WBI, représentants de l’Ambassade de Roumanie, de la Commission Européenne et des associations Opération Villages Roumains (OVR), Partenariat Villages Roumains (PVR), etc.


A titre de conclusion, Emilie Goffin, Présidente de l’Association « Les plus beaux villages de Wallonie », a présenté un futur projet réunissant les différentes associations « Les plus beaux villages » et qui sera introduit prochainement auprès de la Commission européenne.


L’Association « Les plus beaux villages de Roumanie » a été créée en 2010, à l’initiative de Nicolae Marghiol, d’après le modèle de l’association « Les plus beaux villages de Wallonie ». Nicolae Marghiol avait découvert le modèle wallon de développement rural et le fonctionnement de l’association wallonne à l’occasion d’un stage qu’il avait effectué en Wallonie. L’association roumaine a notamment publié le guide « Les plus beaux villages de Roumanie »


Plus d’informations et images : http://www.facebook.com/pages/ASOCIATIA-CELE-MAI-FRUMOASE-SATE-DIN-ROMANIA/344858000961


Plus d’information : Gabriela Dobre, Délégation Wallonie-Bruxelles, gabrielawbb@rdsmail.ro, tél.: +40 21 314 06 65.

schimbarea polilor planetari, de pe mail

Pe măsură ce ne apropiem de luna decembrie 2012, are loc o colosală


> > convergenţă a transformărilor ce vor constitui baza construcţiei

> > unei noi societăţi. Prin urmare, umanitatea va continua să existe,

> > dar într-un alt mod decât până acum. Structurile materiale şi

> > cele bazate pe idei materialiste se vor transforma din temelii, ceea

> > ce va da posibilitatea oamenilor să devină mult mai senzitivi şi

> > mai profunzi în percepţii şi în judecata lucrurilor.

> >

> > Tradiţia mayaşă afirmă că actualmente noi trăim în mijlocul

> > celei mai importante ere a calendarelor şi profeţiilor mayaşe.

> > Toate profeţiile lumii şi toate tradiţiile converg spre această

> > perioadă dificilă şi extrem de complexă, pe care o trăim în

> > prezent. Idealul spiritual al vremurilor actuale este acela al

> > acţiunii divin integrate şi armonioase.itirea şi interpretarea

> > calendarelor mayaşe de către cercetători a fost în mare parte

> > eronată până în prezent. Înţelegerea sistemelor complicate ale

> > timpului, a succesiunii erelor şi a ciclurilor, precum şi intuirea

> > semnificaţiilor lor reale este incompletă. Civilizaţia Maya a

> > structurat 17 calendare diferite (unele dintre ele expunând cu mare

> > acurateţe curgerea timpului pentru o perioadă mai mare de zece

> > milioane de ani) şi tocmai de aceea cuprinderea lor este vastă,

> > dificilă şi sofisticată.

> > În conformitate cu tradiţia mayaşă autentică, pe data de 21

> > decembrie 2012 totul se va transforma şi lumea va intra atunci

> > într-un nou ciclu major, al celui de al Cincilea Soare. Acel moment

> > va semnifica începutul unei ere al cărui start va fi dat de

> > intersecţia meridianului solar cu planul ecuatorial al galaxiei; axa

> > Pământului se va alinia atunci cu centrul galaxiei noastre. Astfel,

> > la răsăritul zilei de 21 decembrie 2012, pentru prima dată în

> > ultimii 26 000 de ani, Soarele va "lumina" intersecţia dintre planul

> > ecliptic al sistemului nostru solar şi planul eclipticii întregii

> > galaxii. În conformitate cu tradişia ezoterică mayaşă, această

> > intersecţie este considerată a fi sacră şi totodată fundamentală

> > pentru evoluţia viitoare a umanităţii.

> >

> > Alinierea axei Pământului în acea zi cu centrul galaxiei va

> > deschide un canal foarte important de energie ce va inunda atunci

> > planeta, pătrunzând pe la poli şi răspândindu-se mai apoi radial

> > pe întreaga ei suprafaţă.

> >

> > Aceasta va conduce implicit la o purificare masivă a tuturor

> > structurilor, atât de la suprafaţa Pământului cât şi din

> > interiorul său, prin creşterea substanţială a frecvenţei de

> > vibraţie. De fapt, acest proces care va deveni foarte intens a

> > început deja de multe luni şi se va accelera continuu în perioada

> > următoare, pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de data

> > solstiţiului de iarnă.

> >

> > Pentru a realiza o transformare majoră a fiinţei noastre şi a

> > întregii planete (presupunând că ea nu va fi distrusă într-o

> > măsură prea mare până atunci) este însă necesar să transformăm

> > mai întâi forţele şi energiile enorme care se opun creşterii

> > nivelului de vibraţie al conştiinţei omenirii, care îi blochează

> > progresul şi evoluţia spirituală.

> >

> > Strategia reală ce trebuie urmată pentru îndepărtarea

> > întunericului din lume este aceea prin care răul este confruntat cu

> > simplitatea luminoasă şi puritatea inimii, pentru că aceste două

> > elemente, reunite în sentimentul de iubire profundă, conduc la

> > unitatea de conştiinţă ce reprezintă conceptul fundamental pentru

> > societatea omenească viitoare.

> >

> > Ceea ce s-a spus că va fi, se va împlini fără dar şi poate.

> > Însă felul în care se va realiza transformarea, care în această

> > fază critică de tranziţie semnifică de fapt o crâncenă luptă

> > între bine şi rău, depinde în mare măsură de atitudinea şi de

> > acţiunile noastre, de felul în care noi le făptuim.

> >

> > Aceasta va determina intensitatea evenimentelor la nivel planetar cu

> > care ne vom confrunta, dacă ele vor fi mai "blânde" sau,

> > dimpotrivă, dacă vor fi "dure". Tocmai de aceea contribuţia

> > noastră este foarte importantă, pentru că alegerile pe care le

> > facem, modul nostru de gândire şi mobilizarea în sensul

> > determinării modificărilor de regim şi de acţiune politică vor

> > contribui decisiv la orientarea evenimentelor viitoare pe o pantă mai

> > uşoară sau mai abruptă de transformare a planetei şi a omenirii la

> > nivel de conştiinţă.

> > În această privinţă, opiniile par să fie convergente, cel puţin

> > în direcţia fenomenelor care se vor petrece. Este vorba despre un

> > sfârşit de ciclu, de nişte transformări radicale la nivel

> > planetar, de o translaţie a conştiinţei pe un nivel superior de

> > vibraţie.Aceste transformări sunt normale şi totodată necesare

> > pentru realizarea translaţiei la o frecvenţă superioară de

> > vibraţie a conştiinţei şi a materiei. Prin urmare, este vorba

> > despre o evoluţie, chiar dacă majoritatea oamenilor au tendinţa să

> > fie cuprinşi de frică atunci când aud sau citesc despre

> > posibilitatea manifestării unor astfel de evenimente dure la nivel

> > planetar.

> >

> > Pământul a fost şi este teatrul unor interese şi operaţiuni

> > cosmice foarte complexe, cu nenumărate intruziuni şi modificări de

> > situaţie; diversitatea lui extraordinară la toate nivelele

> > existenţei contribuie la complicarea situaţiei, care este dictată

> > de cumulul karmic. Mai mult decât atât, aşa după cum am amintit

> > în unul dintre articolele precedente, sfârşitul ciclului

> > precesional de 26 000 de ani al Pământului coincide cu realizarea

> > unui salt galactic de 108 milioane de ani şi această "suprapunere" a

> > unor cicluri cosmice foarte importante este în măsură să

> > accentueze foarte mult atât natura, cât şi intensitatea

> > transformărilor.Totuşi, multe dintre aceste evenimente (care

> > adeseori în istoria planetei şi a omenirii au purtat emblema unor

> > mari cataclisme) nu se vor mai petrece sau cel puţin nu vor mai avea

> > loc la acelaşi nivel de intensitate. În legătură cu aceasta, Tolec

> > (care este reprezentantul de pe Pământ al Consiliului Andromeda)

> > afirmă că acest sfârşit de cicluri va include multe cutremure

> > (deja numărul lor a crescut semnificativ, mai ales în ultimele

> > luni), iar anul 2013 va implica cel mai probabil şi alte tipuri de

> > manifestări geodezice generate de erupţii vulcanice şi de

> > reajustarea plăcilor tectonice prin schimbarea poziţiei lor

> > relative. În plus, va avea loc şi o aşa-zisă "schimbare a polilor

> > magnetici" ai Pământului, care însă nu va influenşa negativ

> > viaţa de la suprafaţa planetei.

> > Mark Kimmel - care este un channeler pentru mesajele venind de la

> > reprezentanţii uneia dintre civilizaţiile ET benefice, membră în

> > Consiliul Andromeda, ce sunt prezenţi de 70 de ani în sistemul

> > nostru solar la bordul unei imense biosfere (navă-mamă) numită

> > Athabantian, pentru a contribui astfel la ajutorul acordat

> > Pământului în această perioadă de trecere la o frecvenţă de

> > vibraţie superioară în Manifestare - afirmă că înclinarea

> > actuală de 23,5 grade a axei planetei noastre va dispare, ceea ce va

> > determina după aceea un climat temperat de tip mediteranean pe

> > întreaga planetă; cu alte cuvinte, de atunci inainte nu vor mai

> > exista anotimpuri, iar clima va mereu blândă si perfectă pentru

> > evoluţia spirituală.

> >

> > Chiar dacă manifestarea evenimentelor catastrofice la nivel planetar

> > reprezintă în continuare o posibilitate pentru planeta noastră,

> > totuşi ele sunt foarte mult diminuate printr-o atentă şi continuă

> > monitorizare şi intervenţie energetică armonioasă a

> > civilizaţiilor ET benefice (mai ales a celor din Consiliul

> > Andromeda), astfel încât să fie cu mult mai slabe ca intensitate

> > decât situaţia în care aceste intervenţii nu ar fi existat.

> >

> > De la începutul lui 2014 se poate spune că Pământul va vibra la o

> > frecvenţă diferită, mult superioară fată de cea actuală. Până

> > atunci, practic toate instituţiile umane, aşa cum le cunoaştem noi

> > în prezent, vor dispărea, făcând loc unui nou tip de organizare

> > socială, politică, economică şi administrativă. Nu se poate

> > prezice cu exactitate cum va fi acest sistem, deoarece oamenii vor fi

> > cei care vor alege cum să arate el şi cum să se organizeze în

> > viitor.

> >

> > În orice caz, va fi nevoie de cel puţin 10-12 ani pentru a se ajunge

> > la economia bazată pe comunităţi mici ce vor colabora şi se vor

> > ajuta între ele. Mai apoi societatea umană va renunţa gradat la

> > folosirea banilor şi în cele din urmă aceştia vor dispărea

> > definitiv din viaţa oamenilor, aşa cum este de altfel situaţia pe

> > multe alte planete cu o civilizaţie avansată din galaxia

> > noastră.În luna octombrie 2011 Pământul a început să fie infuzat

> > de energia care este specifică vibraţiei 4D; această "saturaţie" a

> > crescut gradat până în prezent şi va atinge un maxim în timpul

> > perioadei solstiţiului de iarnă (21 decembrie 2012), până în luna

> > martie 2013, când se presupune că va începe rotaţia finală a

> > crustei planetare de la orientarea actuală pe direcţia Est/Vest

> > către orientarea pe direcţia Nord/Sud.

> >

> > Reaşezarea scoarţei Pământului va continua pe parcursul anului

> > 2013 şi, în principiu, se va stabiliza între sfârşitul lunii

> > octombrie 2013 şi luna decembrie 2013. Prin urmare, din punct de

> > vedere "oficial", am putea spune că viaţa în cea de a patra

> > dimensiune (4D) începe în ianuarie 2014. Pe suprafaţa de atunci a

> > Pământului vor exista de asemenea şi mici zone în care vor trăi

> > fiinţe ce au ascensionat deja în a cincea dimensiune (5D).

> >

> > Odată ce Pământul începe să vibreze la frecvenţa 4D, fiinţele

> > de la suprafaţa lui vor fi şi ele de asemenea transformate în

> > totalitate. Structura celulară actuală a trupului din planul fizic

> > (3D), care vibrează la o frecvenţă mică, generând materia

> > grosieră, densă, se va "converti" la o frecvenţă de vibraţie

> > considerabil mai înaltă şi mai rapidă, ce este caracteristică

> > dimensiunii 4D.

> > Astfel, nucleul fiecărei celule 3D va fi infuzat de lumină şi

> > energie radiantă tot mai rafinată; în fazele superioare de progres

> > în ceea ce priveşte ascensiunea în 4D a fiinţei, noua structură

> > celulară a trupului va deveni cristalină, adică va fi alcătuită

> > din molecule cristaline.

> >

> > Majoritatea fiinţelor umane care vor ascensiona în această

> > dimensiune vor deveni atunci mai înalte, iar trupul lor va cântări

> > mai puţin, deoarece densitatea lui va fi mai mică (materia va fi mai

> > puţin grosieră); de asemenea, el va deveni cumva translucid,

> > întrucât structura lui va fi atunci cristalină, bazată nu pe

> > materia organică opacă ce are la bază carbonul, ci pe materia

> > cristalină transparentă, ce are la bază siliciul.

> >

> > De asemenea, oamenii vor începe să manifeste gradat o serie de

> > abilităţi pe care nu le-au experimentat niciodată până atunci,

> > care includ: telepatia, telekinezia, teleportarea şi levitaţia. Cu

> > toate acestea, mai întâi de toate ei vor începe să înveţe despre

> > realitatea naturii lor spirituale, despre suflet şi despre

> > conştiinţa divină care îi caracterizează în esenţă.

> >

> > Astfel, viaţa în 4D se va caracteriza printr-o viziune eminamente

> > spirituală asupra lucrurilor, printr-o capacitate extraordinară de

> > memorare, prin clarviziune şi prin relaşii interumane mult mai

> > profunde şi armonioase. Acest gen de transformare spirituală

> > extraordinară se va extinde la nivelul întregului sistem solar.

> >

> > Moartea, aşa cum o cunoaştem noi acum în planul fizic (ce survine

> > odată cu părăsirea trupului fizic) nu va mai exista în 4D şi cu

> > atât mai puţin în 5D. În general vorbind, durata vieţii în 4D va

> > fi cuprinsă între 5-6000 de ani şi 10 000 de ani. Totuşi, odată

> > pătrunşi în dimensiunea 4D, percepţia şi măsurarea timpului se

> > va modifica şi ea.

> >

> > Propriu-zis, o fiinţă din 4D nu mai moare; în anumite cazuri ea

> > poate să solicite "extincţia" prin resorbţie totală în Sursa

> > Supremă, însă aceasta se petrece foarte rar. În general vorbind,

> > după ce fiinţa trăieşte 6-10 000 de ani, acumulând o experienţă

> > vastă, vine un timp când ea începe să simtă că a învăţat şi

> > a contribuit suficient de mult la progresul societăţii; apoi, atunci

> > când momentul se împlineşte şi rezonanţa este cea mai bună,

> > fiinţa respectivă alege simplu să tranziteze în cea de a cincea

> > dimensiune (5D), care implică o frecvenţă de vibraţie puţin mai

> > înaltă decât cea din 4D. În felul acesta se poate spune că ea

> > tranzitează perfect conştient, dar nu moare.Odată cu apropierea de

> > momentul tranziţiei spre 4D, la 21 decembrie 2012, este de aşteptat

> > ca liniile de câmp magnetic ale Pământului să scadă atât de mult

> > în intensitate, încât la un moment dat va exista o scurtă

> > perioadă de hiatus în care câmpul magnetic al planetei va fi

> > practic nul. În aceste condiţii, este posibil ca unele obiecte şi

> > substanţe solide să capete proprietăţi stranii, lichefiindu-se

> > (deoarece coeziunea între moleculele şi atomii lor va slăbi atunci

> > mult în lipsa câmpului magnetic ce le suşinea şi le conferea

> > impresia de "soliditate"); acest lucru a fost deja demonstrat în

> > laboratoare ştiinţifice. În acest proces, cheia o reprezintă

> > interacţiunea dintre câmpurile magnetic şi cel electromagnetic,

> > atât la nivel fizic cât şi la nivel ezoteric.De pildă, câmpul

> > magnetic este cel care, pe un anumit nivel al fiinţei, face posibilă

> > identitatea noastră şi ceea ce noi ştim şi credem despre noi,

> > fiind intrinsec legat de procesul unei anumite zone a memoriei. Mai

> > mult decât atât, câmpul magnetic afectează corpul emoţional al

> > fiinţei şi aici putem face corelaţia cu acţiunea specifică a

> > Lunii pline. Aşa după cum se ştie, statistic vorbind s-a observat

> > că în marile oraşe perioada de lună plină înregistrează o

> > creştere a fenomenului infracţional.

> > Aceasta se datorează faptului că luna plină tinde să provoace în

> > mod ciclic (datorită influenţei ei gravitaţionale asupra

> > Pământului) o undă sau un "val" în câmpul magnetic al planetei

> > noastre, iar această perturbare este de obicei suficientă pentru a

> > provoca o supraîncărcare a tensiunii emoţionale, mai ales la

> > fiinţele care sunt sensibile la influenţele exterioare.

> >

> > Fluctuaţia câmpului magnetic terestru (care a devenit din ce în ce

> > mai mare în ultimele şase luni, în paralel cu scăderea lui în

> > intensitate) este de natură să determine de asemenea comportamente

> > ieşite din comun ale fiinţelor umane şi, întrucât acest fenomen

> > se va accentua tot mai mult în săptămânile şi lunile care vor

> > urma, el va conduce gradat la colapsul tuturor structurilor actuale

> > din viaţa societăţii, pentru că atunci ele nu mai au susţinere

> > şi nu se vor mai afla în echilibru.

> >

> > Cele mai multe întrebări pe care oamenii le pun în legătură cu

> > momentul ascensiunii din decembrie 2012 se referă la câmpul magnetic

> > al Pământului şi mai ales la ce ar trebui să facă ei pentru a se

> > proteja de eventuale influenţe nocive, pentru a putea ascensiona în

> > dimensiunea 4D. Iniţiatul şi totodată specialistul în misterele

> > tradiţiei mayaşe, Drunvalo Melchizedec, recomandă pentru acest

> > moment extrem de important al evoluţiei personale utilizarea

> > aşa-numitului "vehicul de lumină" al fiinţei, cunoscut sub numele

> > de merkaba.

> >

> > Acest vehicul subtil protejează fiinţa din punct de vedere fizic,

> > psihic şi mental (conservând şi memoria sa în timpul evenimentului

> > respectiv) atunci când câmpul magnetic al Pământului va colapsa

> > (pentru a se realiza astfel schimbarea polilor magnetici).

> >

> > Într-un anume fel, putem spune că suntem cu toţii conectaţi la

> > planeta pe care locuim, ca la un computer central; fără protecţia

> > acestui "vehicul de lumină" (merkaba) creierul nostru - care într-o

> > anumită măsură poate fi comparat cu unul dintre hard disk-urile

> > computerului central - ar putea să nu fie suficient de pregătit

> > pentru a susţine experienţa respectivă şi atunci el va rata

> > momentul ascensiunii, când câmpul magnetic al planetei va deveni

> > zero pentru o scurtă perioadă de timp. De pildă, fără folosirea

> > "vehiculului de lumină" (merkaba) nu vom putea să ne reamintim mai

> > nimic din ceea ce s-a petrecut în perioada respectivă de hiatus.

> >

> > Aspectul fluctuaţiilor îngrijorătoare ale câmpului magnetic

> > terestru au început să-i preocupe pe oamenii de ştiinţă încă de

> > acum aproape 10 ani; în 2003 ei s-au reunit pentru a avea o primă

> > rundă de convorbiri pe această temă, constatându-se că în

> > ultimii 2000 de ani câmpul magnetic a slăbit. În ultimii 100 de ani

> > această diminuare s-a accentuat, iar în ultimii 45 de ani câmpul

> > magnetic terestru a devenit alarmant de slab, astfel încât datele

> > astronomice pentru zborurile cosmice şi cele aeriene au trebuit să

> > fie modificate, pentru că polul nord magnetic nu mai era acolo unde

> > ar fi trebuit să fie. Practic vorbind, în prezent polul nord

> > magnetic se deplasează cu aproximativ 65-70 de kilometri pe an către

> > Siberia.Aceasta este şi explicaţia pentru anomaliile înregistrate

> > în zborurile şi orientarea păsărilor migratoare sau ale animalelor

> > marine (în special ale cetaceelor). Aşa după cum se ştie,

> > dezorientarea lor a condus de-a lungul timpului la decesul unui mare

> > număr dintre aceste animale.

> >

> > De pildă, balenele foloseau de foarte mult timp liniile de câmp

> > magnetic terestru pentru a se orienta, însă în ultimii 45 de ani

> > aceste linii de forţă la nivel terestru s-au modificat atât de mult

> > încât balenele nu le mai urmează de-a lungul coastei continentului,

> > ci sunt direcţionate spre uscat; astfel, ele pur şi simplu eşuează

> > pe ţărm.

> >

> > Unele dintre balene se întorc câţiva zeci de km în ocean şi reiau

> > orientarea după liniile respective, dar în final ajung tot pe uscat.

> >

> > O altă menţiune ştiinţifică importantă este că anul acesta

> > soarele a răsărit în Groenlanda cu două zile mai devreme, ceea ce

> > reprezintă o severă şi foarte rapidă modificare a stării de

> > lucruri care dura de milenii.

> >

> > Deloc întâmplător, în această vară - într-un mod cu totul

> > neaşteptat şi chiar halucinant pentru oamenii de ştiinţă

> > contemporani - calota de gheaţă a Groenlandei (care în mod

> > obişnuit se topea în proporţie de aproximativ 50% pe timpul verii)

> > s-a topit în proporţie de 97% în doar patru zile.

> >

> > Mayaşii şi indienii Hopi converg în profeţiile lor, spunând că

> > ceea ce se va petrece anul acesta nu s-a mai petrecut nicicând în

> > istoria umanităţii şi a acestei planete. Nu va fi vorba doar despre

> > o repoziţionare a polilor magnetici, ce va duce mai apoi chiar la o

> > schimbare fizică a polilor; pentru mayaşi acesta reprezintă un

> > aspect mai puţin important.

> >

> > Partea cu adevărat importantă a transformărilor care vor avea loc

> > va fi legată de ascensiunea în frecvenţă de vibraţie a

> > conştiinţei fiinţelor umane. Practic vorbind, mayaşii afirmă

> > fără echivoc că, după schimbarea polilor va exista o transformare

> > asociată cu această modificare a câmpului magnetic terestru, care

> > va determina felul în care umanitatea va vedea şi va interpreta

> > realitatea înconjurătoare, în sensul că de atunci înainte lumea

> > va fi percepută într-un mod complet diferit faţă de felul în care

> > este ea înţeleasă în prezent.

> >

> > Tot mayaşii afirmă că într-un timp scurt, cei care vor reuşi să

> > realizeze această translaţie vor deveni fiinţe care nu vor mai avea

> > practic legătură cu planul fizic; deşi oamenii vor arăta la fel,

> > felul în care vor percepe lumea va fi atât de diferit, încât

> > aceasta va duce la o completă transformare a umanităţii.

> >

> > Înţelepţii mayaşi afirmă că prima translaţie ce va defini

> > procesul general de ascensiune spirituală a omenirii va avea loc

> > într-un interval de aproximativ 30 de ore, însă ei nu pot preciza

> > cât anume va dura transformarea completă a fiinţei şi trecerea ei

> > în 4D, deoarece acesta pare să fie un proces eminamente individual.

> > Totuşi, mayaşii avansează ideea că această "trecere" se va

> > împlini până în luna ianuarie 2016.

> >

> > 21 decembrie reprezintă data la care Pământul, Soarele şi Centrul

> > Galaxiei noastre sunt perfect aliniate. În prezent, se pare că atât

> > Vaticanul - care este deja zguduit de imense scandaluri şi acţiuni

> > de audit din partea Poliţiei şi celorlalte instituţii abilitate în

> > acest sens - cât şi lumea ştiinţifică încep să realizeze

> > importanţa ştiinţei şi a cunoaşterii străvechi mayaşe. În

> > acest scop, se fac deja aranjamentele necesare pentru cea mai mare

> > transmisie mondială prin mass-media, care va fi realizată de

> > Consiliul Mayaş al Înţelepţilor.

> >

> > Aceasta se va petrece la data de 21 decembrie 2012 şi va întruni o

> > audienţă de aproximativ 2,5 miliarde de oameni, deci mai mult de o

> > treime din populaţia Pământului. Atunci când Vaticanul a aflat că

> > înţelepţii mayaşi vor intra în posesia celei mai importante

> > cărţi a ştiinţei lor, care era considerată demult distrusă sau

> > definitiv pierdută, carte despre care se ştie că poate lămuri

> > toate aspectele profetice în legătură cu marea ascensiune a

> > omenirii ce urmează să aibă loc peste foarte puţin timp, Papa şi

> > cardinalii săi de la Vatican au făcut presiuni enorme asupra

> > guvernului mexican, pentru ca înţelepţii din Consiliul mayaş să

> > nu aibă acces la această carte fundamentală a propriei lor

> > tradiţii. Ca urmare, guvernul mexican a dat o lege care interzice

> > Consiliului Director al mayaşilor să realizeze ceremonii în

> > templele de pe teritoriul Mexicului, la data de 21 decembrie 2012.

> > Revenind la aspectele practice ce pot avea loc în momentul

> > ascensiunii, ne putem aştepta, aşa după cum am arătat, ca timp de

> > aproximativ trei zile şi jumătate în preajma lui 21 decembrie 2012,

> > câmpul magnetic terestru să devină nul. Procesul de realizare a

> > translaţiei în frecvenţa de vibraţie a celei de a patra dimensiuni

> > (4D) - care de obicei este corelat cu schimbarea polilor magnetici -

> > începe cu aproximativ şase ore înainte de acest eveniment.

> >

> > Translaţia conştiinţei individuale la noua frecvenţă de vibraţie

> > poate să aibă loc fie înainte, fie după realizarea schimbării

> > polilor magnetici. De obicei, cele două procese (al translaţiei

> > conştiinţei şi al schimbării polilor magnetici) se petrec

> > simultan.

> >

> > Cele cinci sau şase ore înainte de translaţia dimensională vor fi

> > caracterizate de anumite fenomene vizuale foarte speciale, deoarece

> > atunci va avea loc suprapunerea pentru o scurtă perioadă de timp a

> > dimensiunii fizice (3D) cu a patra dimensiune (4D). Conştiinţa

> > noastră fizică (3D) va începe să se "disipe" tot mai mult,

> > translatând astfel în cea de a patra dimensiune (4D).

> >

> > Materialele sintetice (care nu există în mod natural pe Pământ)

> > vor începe să dispară într-un mod care la început ni se va părea

> > uluitor, în funcţie de materia din care sunt alcătuite. Totuşi,

> > trebuie să precizăm faptul că ele nu vor dispărea toate deodată.

> > Atunci când structura energetică a conştiinţei planului fizic (3D)

> > începe să dispară (simultan cu colapsul câmpului magnetic

> > terestru), obiectele care sunt realizate din materiale sintetice vor

> > începe şi ele să dispară gradat în aceeaşi perioadă de timp.

> >

> > Schimbarea polilor, a reţelei energetice a Pamantului şi colapsul

> > câmpului magnetic terestru s-au petrecut ciclic de-a lungul istoriei

> > planetei; aceasta este explicaţia (pe lângă cea a degradării în

> > timp) pentru care arheologii nu au putut găsi obiecte manufacturate

> > de vechile civilizaţii (unele dintre ele cu mult mai avansate decât

> > cea din prezent), ci doar obiecte din piatră, lemn ori din aliaje de

> > metale obişnuite.

> >

> > Straniile fenomene care vor avea loc odata cu momentul ascensiunii in

> > 4D ar putea să-i facă pe mulţi să intre în panică, deoarece ei

> > nu ar înţelege de fapt ce se petrece în acele momente. În

> > realitate, acesta este un proces natural, chiar ştiinţific am putea

> > spune, care se petrece după nişte legi bine stabilite. Sugestia

> > noastră este ca în timpul tranziţiei să urmărim să fim într-un

> > loc în natură şi nu în interiorul unei structuri artificiale.

> >

> > Printre altele, acesta este unul dintre motivele pentru care

> > civilizaţiile antice şi cele extraterestre au construit edificii

> > extraordinare din materiale naturale (îndeosebi din piatră), ce au

> > rămas astfel nealterate chiar şi după trecerea unui întreg ciclu

> > precesional.Simultan cu dispariţia gradată a unor obiecte din

> > dimensiunea fizică (3D) vom observa apariţia gradată a unor obiecte

> > din a patra dimensiune (4D). Astfel, atunci vom vedea anumite obiecte

> > care par să nu se integreze (mai ales din punctul de vedere al

> > culorii) în dimensiunea fizică (3D) cu care eram obişnuiţi.

> >

> > Acele obiecte pot să producă un impact puternic în mintea

> > majorităţii fiinţelor umane, care nu este pregătită să

> > înţeleagă astfel de fenomene ce sunt totuşi fireşti şi chiar

> > naturale în acele condiţii.

> >

> > Pentru cei care nu se vor simţi atunci suficient de pregătiţi să

> > înţeleagă ce se petrece de fapt în jurul lor, sfatul nostru este

> > acela de a rămâne calmi, focalizaţi şi de a nu privi sau atinge

> > obiectele din 4D care vor începe să apară în jurul lor, deoarece

> > într-un astfel de caz trecerea în dimensiunea 4D se va face destul

> > de repede, aproape brusc.

> >

> > Pentru a putea suporta acel proces de tranziţie foarte rapidă,

> > fiinţa trebuie să fie bine pregătită şi cu o structură fizică

> > şi subtilă suficient de pură. Totuşi, dacă starea generală a

> > fiinţei umane respective va fi în acele momente calmă şi

> > centrată, ea va putea privi un timp la obiectele ce apar din 4D,

> > însă nu pentru mult timp, deoarece pentru cei care nu sunt

> > obişnuiţi cu astfel de manifestări energetice ale realităţilor

> > superioare, efectul poate fi chiar hipnotic.

> >

> > Îndată ce se va intra în perioada de "resetare" a câmpului

> > magnetic al planetei (cu alte cuvinte, atunci când se va realiza

> > colapsul total al câmpului magnetic terestru), este posibil ca

> > spaţiul înconjurător să devină întunecat şi chiar complet

> > obscur, iar dimensiunea fizică (3D) să fie pentru totdeauna

> > transcensă.

> > Ce se va petrece atunci cu cei mai mulţi oameni care se vor afla pe

> > suprafaţa planetei noastre? Cel mai probabil, ei vor adormi şi vor

> > continua să doarmă pe parcursul întregii perioade, adică 3-4 zile.

> > Dacă fiinţa reuşeşte totuşi să se menţină trează în acel

> > interval de timp, ea va trebui să fie conştientă că tot ceea ce va

> > gândi în acele momente, se va realiza.

> >

> > Trebuie să înţelegem că ceea ce se va petrece efectiv atunci

> > reprezintă un fel de "naştere" a noastră în cea de a patra

> > dimensiune (4D); procesul este natural şi are loc aproape automat,

> > însă frica poate să constituie un obstacol major pentru majoritatea

> > fiinţelor umane din 3D, care nu au încă nivelul suficient de

> > înţelegere a acelei realităţi (4D).Pe măsură ce pătrundem tot

> > mai mult în dimensiunea a patra (4D), lumea noastră începe să fie

> > infuzată din nou cu lumină. Pentru mulţi, mediul în care ne aflăm

> > atunci va părea că este un loc cu totul nou, deşi oarecum acelaşi;

> > toate culorile, formele şi modul în care simţim obiectele din jur

> > va fi altul decât în lumea fizică, pe care tocmai am părăsit-o

> > definitiv.

> >

> > Desigur, majoritatea lucrurilor şi chiar a conceptelor va rămâne la

> > fel ca în dimensiunea 3D, însă cu toate acestea lumea va fi complet

> > diferită. Chiar dacă "forma fizică" a obiectelor şi a trupului

> > nostru va fi aceeaşi, structura atomică a organismului va fi aproape

> > în întregime transformată, deoarece cea mai mare parte a

> > "densităţii" care era specifică dimensiunii fizice (3D) a fost deja

> > convertită în energie, iar structurile atomice şi moleculare care

> > formează trupurile noastre vor fi atunci mult mai "rarefiate".

> >

> > Trupurile noastre vor fi deja în mare parte energetice, însă cei

> > mai mulţi nu vor realiza acest lucru, cel puţin într-o primă fază

> > a integrării lor în dimensiunea 4D.

> >

> > Chiar dacă o serie întreagă de elemente vor avea loc printr-un

> > proces natural energetic, de natură cosmică, totuşi translaţia

> > însăşi implică o participare personală sau, cu alte cuvinte, va

> > fi determinată de caracteristicile fizice, energetice, psihice şi

> > mentale ale fiecăruia dintre noi.

> >

> > Din această cauză unii vor reuşi să realizeze translaţia, în

> > timp ce alţii nu vor fi suficient de pregătiţi să o facă; prin

> > urmare, ei vor continua să rămână în lumea fizică (3D) chiar şi

> > după realizarea ascensiunii propriu-zise, adică după 21 decembrie

> > 2012. În cele mai multe cazuri, acest lucru se va petrece mai ales

> > din cauza gândurilor negative ce vor invada atunci mintea persoanei

> > respective şi a fricii care se va amplifica din ce în ce mai mult.

> >

> > Această stare negativă va rezona cu o frecvenţă joasă a energiei

> > şi fiinţa respectivă va fi proiectată la niveluri inferioare,

> > rămânând în 3D; ea nu va mai putea să aibă acces la dimensiunea

> > 4D.Pe de altă parte, dacă în acea perioadă decisivă de timp (5-6

> > ore) fiinţa umană îşi va îndreptată gândurile numai către

> > iubire, armonie, echilibru, calm şi pace interioară, exact aceasta

> > se va petrece atunci şi, ca atare, şansele ca ea să ascensioneze cu

> > succes la nivelul 4D vor fi foarte mari. De altfel, primul lucru ce

> > va

> > fi realizat în noua lume (4D) va fi acela că "aproape tot ceea ce se

> > gândeşte, se realizează".

> >

> > De pildă, modificarea structurii corporale va fi un proces obişnuit

> > începând cu realitatea 4D spre 5D etc., fiind în primul rând o

> > expresie creatoare a frumuseţii şi armoniei. În această direcţie,

> > tradiţia mayaşă ne spune că femeile vor avea o înălţime de 3,5

> > - 4 m înălţime, iar bărbaţii cam de 4,5 - 5,5 m, deşi din alte

> > informaţii care au fost transmise, aceste valori par să corespundă

> > mai mult dimensiunii 5D.

> >

> > Pentru dimensiunea 4D, unele organizaşii secrete ezoterice, precum

> > şi unii channelers, specifică faptul că femeile vor avea o

> > înălţime media cuprinsă între 1,8 şi 2 m, iar bărbaţii între

> > 2,2 şi 2,5 m. Implicit, aceasta va însemna dimensiuni uriaşe ale

> > creierelor. Pentru realizarea acestei transformări importante,

> > oamenii ascensionaţi în 4D vor avea nevoie de aproximativ doi ani.

> >

> > Acesta este, de altfel, unul dintre motivele principale pentru care

> > mayaşii nu au dorit să vorbească despre transformările respective,

> > deoarece lumea i-ar fi crezut pur şi simplu nebuni. Cu toate acestea,

> > în anumite domenii ştiinţa lor este mai precisă decât orice avem

> > noi actualmente pe Pământ. De pildă, calendarele mayaşe sunt mai

> > precise decât calendarele actuale, calculate de computere. Chiar

> > dacă oamenii de ştiinţă contemporani au efectuat anumite ajustări

> > ale calendarului în anul 2000, acesta tot nu este la fel de precis ca

> > cel al mayaşilor.

> >

> > De altfel, mayaşii au conexiuni cu alte dimensiuni ale existenţei,

> > pe care oamenii zilelor noastre nu le înţeleg deloc. Nu se ştie

> > nici măcar de unde au venit mayaşii, cum au ajuns pe teritoriul

> > Americii de Sud, dar mai ales unde au dispărut brusc la un anumit

> > moment istoric.

> >

> > Dacă, de pildă, bătrânii înţelepţi ai mayaşilor şi ai

> > indienilor Hopi din zilele noastre sunt întrebaţi care sunt

> > originile civilizaţiei lor, ei răspund că ultimul loc din care

> > ştiu că au venit a fost Atlantida, iar înainte de aceasta ei au

> > venit din stele. Niciunul dintre ei nu poate preciza din ce sistem

> > solar sau de pe ce planetă au venit şi nici cum anume au ajuns pe

> > Pământ, dar ceea ce cu toţii ştiu dincolo de orice dubiu este că

> > strămoşii lor au venit din stele.

> >

> > Problema Atlantidei este în zilele noastre aşa-zis "controversată"

> > doar pentru cei ignoranţi sau manipulatori. În realitate, există

> > foarte multe dovezi, nu doar fizice, ale existenţei Atlantidei, care

> > au fost descoperite în ultimii 80 de ani, ci mai ales de natură

> > subtilă, care atestă cu claritate, din surse încrucişate şi

> > diferite realitatea acelei civilizaţii extraordinare, care a ocupat o

> > mare suprafaţă a planetei timp de mai multe zeci de mii de ani.

> >

> > Oricât ar părea de neverosimil, anumite evenimente care s-au

> > petrecut în Atlantida afectează omenirea chiar şi în ziua de azi.

> > De la un anumit moment al existenţei ei, ştiinţa în Atlantida a

> > început să fie înţeleasă greşit şi asta a dus la o schismă

> > între ea şi legile spirituale, ce a provocat un cataclism

> > nemaipomenit.

> >

> > Ultimii 200 de ani din existenţa Atlantidei au fost un adevărat iad

> > pentru locuitorii ei. Oamenii de atunci erau posedaţi de fiinţe din

> > alte dimensiuni ale Creaţiei, erau bolnavi, mureau şi totul în jur

> > era oribil. Există însă şi un nivel superior al existenţei în

> > chiar mijlocul haosului şi al iadului declanşat de forţele malefice

> > ale Archon-ilor.

> > Pe acel nivel superior se aflau aşa-numitele Fiinţe Înălţate sau

> > Maeştri Iluminaţi, care în conformitate cu afirmaţiile

> > înţelepţilor din Consiliul Director al poporului mayaş, se află

> > chiar şi în prezent printre noi, reprezentând un grup de

> > aproximativ 8000 de suflete. Aceşti Maeştri Înălţaţi au ajutat

> > omenirea de-a lungul timpului să înţeleagă anumite probleme

> > dificile, cu care ea s-a confruntat în ultimii 13 000 de ani.

> >

> > Dimensiunile existenţei sunt separate de frecvenţa de vibraţie a

> > conştiinţei, deci a materiei care le compune, la fel cum în muzică

> > notele sunt separate de frecvenţa sunetului emis sau la fel cum

> > într-o prismă de lumină putem distinge scara cromatică a culorilor

> > în care aceasta este descompusă.

> >

> > Atunci când trecem de la o dimensiune la alta nu trebuie decât să

> > ne uităm, analogic vorbind, la scara cromatică pentru a vedea cum

> > anume se trece de la o culoare la alta, pentru a înţelege felul în

> > care noi înşine putem călători interdimensional.

> >

> > Prin urmare, trebuie să învăţăm "cum să schimbăm canalul",

> > într-un fel asemănător - analogic vorbind - cum schimbăm canalele

> > la telecomanda televizorului, intrând astfel pe lungimi diferite de

> > undă. În felul acesta, conştiinţa noastră individuală trebuie

> > să se acordeze atunci cu o frecvenţă specifică de vibraţie pentru

> > a exista într-o dimensiune sau alta.

> >

> > Mayaşii şi Maeştrii Înălţaţi din Atlantida, care ghidează şi

> > ajută omenirea de mii de ani, afirmă că totul este pregătit pentru

> > ca oamenii de pe Pământ să realizeze ascensiunea.Totuşi, pentru

> > aceasta este necesar ca mai întâi fiinţele umane să se transforme

> > interior. În dimensiunea 4D totul este deja pregătit pentru

> > realizarea translaţiei; multe dintre informaţii sunt transmise şi

> > prin cercurile din lanurile de cereale, care în ultimul timp apar tot

> > mai des, fiind realizate atât de reprezentanţii extratereştri ai

> > civilizaţiilor ET benefice ce fac parte din Confederaţiile galactice

> > ce asistă şi ajută omenirea în această perioadă, cât şi de

> > Maeştrii Înălţaţi din vechea Atlantidă, ce vor în acest fel

> > să-şi transmită mesajele către cei iniţiaţi şi pregătiţi

> > pentru a evolua spiritual.

> >

> > Evenimentele catastrofale, dacă vor avea loc, se vor petrece doar în

> > dimensiunea fizică (3D); în 4D va fi doar echilibru, pace şi

> > linişte. În această direcţie, "elita" satanică a masonilor - care

> > dirijează prin Guvernul ei Mondial Ocult toate celelalte guverne ale

> > puterilor occidentale şi mai ales guvernul american - a construit un

> > uriaş oraş subteran cu un diametru de aproximativ 15 kilometri la

> > graniţa dintre Elveţia şi Italia, care este dotat cu tehnologii

> > uimitoare, ce nici măcar nu pot fi concepute de oamenii de la

> > suprafaţa planetei la momentul actual, întrucât ele au fost ţinute

> > în cel mai mare secret de cabala criminală a masonilor doar pentru

> > folosul ei propriu.

> >

> > "Iluminaţii" îşi imaginează că în acest fel vor reuşi să

> > supravieţuiască translaţiei omenirii la o nouă frecvenţă de

> > vibraţie a conştiinţei, dar adevărul este că prin aceasta atât

> > ei, cât şi cercetătorii şi oamenii de ştiinţă care au

> > contribuit la aceste proiecte malefice, nu au înţeles esenţa

> > fenomenului care va avea loc, fie din aroganţă, fie pur şi simplu

> > din incapacitate spirituală sau din neştiinţă.

> >

> > Adevărul este că nu există nimic la nivel fizic (3D) care să se

> > poată face, astfel încât să se evite fenomenele care vor urma; ele

> > vor împlini astfel nişte necesităţi de ordin energetic şi karmic

> > la nivel cosmic, echilibrând raportul de forţe şi în dimensiunea

> > fizică.Problema este că în 3D există foarte multă materie şi

> > doar puţină energie; pe de altă parte, în 4D există foarte multă

> > energie pură şi doar puţină materie. De pildă, atunci când

> > privim trupul unei fiinţe umane din planul fizic, acesta este dens

> > şi greu, adică el cuprinde multă masă şi doar puţină energie.

> > Să presupunem însă că am efectuat tranziţia; după aceea, trupul

> > nostru va fi în cea mai mare parte din energie, dar totuşi materia

> > va fi şi ea cumva asociată cu el, deşi într-o măsură mult mai

> > mică decât înainte.

> >

> > Atomii care ne vor alcătui atunci corpul din 4D vor fi foarte

> > diferiţi de atomii care ne alcătuiau trupul în 3D. Astfel, dacă

> > avem un corp 4D şi ne aflăm în dimensiunea 3D, putem vedea lumea

> > fizică; pentru cei din 3D noi am apărea atunci ca fiind normali,

> > având aceeaşi înfăţişare ca şi ei.

> >

> > Diferenţele încep să apară odată cu evoluţia noastră în cadrul

> > celei de a patra dimensiuni (4D), iar atunci când translatăm în 5D,

> > fiinţele din 3D nu mai pot să ne vadă deloc; chiar şi pentru cei

> > din 4D, care se află în domeniile inferioare ale acestei dimensiuni,

> > este relativ dificil să mai perceapă atunci existenţa fiinţelor

> > din 5D.Ne aflăm în mijlocul transformărilor chiar în acest moment;

> > practic vorbind, suntem în "fereastra" principală a tranziţiei

> > energetice de dinaintea ascensiunii. Totuşi, cele 30 de ore care vor

> > începe în ziua solstiţiului de iarnă (21 decembrie 2012) vor

> > însemna o transformare uriaşă prin comparaţie cu ceea ce există

> > acum pe Pământ.

> >

> > Transformările accelerate din ultimele luni şi ceea ce va mai urma

> > până în decembrie sunt ca o "pregătire" pentru acest eveniment

> > fundamental în existenţa omenirii. Într-un fel, putem spune că

> > ascensiunea noastră de pe 21 decembrie 2012 va fi cumva analoagă cu

> > aceea a unui fluture care trece de la o formă de viaţă la alta (de

> > la larvă, la fluture).

> >

> > În legătură cu acest proces, problema fundamentală pentru

> > majoritatea oamenilor - aşa după cum afirmă mayaşii şi indienii

> > Hopi - este că ei cred că această lume fizică în care există în

> > prezent este reală; astfel, ei sunt absolut convinşi că ea este

> > solidă şi cumva "fixată".

> >

> > Cu toate acestea, este totuşi straniu că oamenii nu cunosc încă

> > sursa din care a apărut propria lor lume, pe care ei o consideră

> > "reală". Una dintre ideile lor bizare şi impregnate de o adâncă

> > ignoranţă este aceea că, după ce ei mor - mai bine zis, după ce

> > trupul lor fizic moare -, totul este pierdut şi se dizolvă în

> > "neant". În conformitate cu această concepţie tâmpă, rezultă că

> > nimeni şi nimic nu are nicio influenţă asupra a nimic.

> >

> > Realitatea este însă complet diferită de această credinţă

> > ridicolă; de fapt, lumea exterioară este "formată" numai din

> > conştiinţă. Astfel, putem spune că "lumea exterioară" nici măcar

> > nu este "acolo"; ea este "acolo" doar în interiorul fiinţei noastre

> > şi doar atunci când noi dorim să o vedem astfel. Astfel, trupul

> > fizic nu este decât o imagine şi, dacă modificăm modelul

> > conştiinţei, putem modifica astfel forma trupului şi

> > caracteristicile lui.Toate acestea reprezintă tot atâtea motive

> > pentru care omenirea pur şi simplu nu a putut şi nu poate să ţină

> > pasul cu ceea ce se petrece, deoarece ştiinţa actuală se bazează

> > cu încăpăţânare şi cu un imens orgoliu pe nişte premise complet

> > false. Situaţia se va modifica însă integral atunci când se va

> > cunoaşte adevărul.

> > Odată ajunşi la nivelul de conştiinţă ce rezonează cu

> > dimensiunile 4D sau 5D, toate problemele şi dificultăţile cu care

> > ne confruntăm în planul fizic (3D) - cum ar fi banii, energia, hrana

> > etc. - vor deveni nesemnificative, fiind înlocuite cu aspiraţii mult

> > mai înalte şi mai elevate

aliniere planete-piramide

fenomen care se repeta numai o data la 2.737 de ani. Este vorba de alinierea planetelor Mercur, Venus si Saturn cu varfurile celor trei piramide de la Giza.

Fenomenul nu a putut fi explicat inca de oamenii de stiinta.
Piramidele de la Giza sunt cunoscute din antichitate ca fiind una dintre cele sapte minuni ale lumii.
Expertii nu au reusit sa explice nici pana in zilele noastre cum au reusit oamenii de atunci, cu tehnologia pe care o aveau, sa construiasca asemenea monumente

Charles Marcello, un impatimit al astronomiei si critic al teoriiilor referitoare la apicalipsa din 2012, a studiat fenomenul alinierii celor trei planete cu varfurile piramidelor din Giza .
Utilizand mai multe programe de calculator, el a realizat diagrame care reprezinta momentul convergentei cu piramidele egiptene de la Giza
pe 3 decembrie. Alinierea planetara completata de varfurile piramidelor de la Giza are loc cu doar 18 zile inainte de presupusul sfarsit al lumii de pe data de 12.12.12. Chiar si cei sceptici trebuie sa recunoasca ca aceasta este mai mult decat o coincidenta" spune Charles Marcello, citat de world-mysteries.com.  

BANCURI

Daca este a patra zi la rand cand n-ai chef de munca, inseamna ca


Maine este vineri.

==============

Problema nu e ca de astazi incepe sa doarma Connect-R, ci ca se

trezeste Stefan Hrusca.

============

Pilotul: – De unde vine linistea asta?

Copilotul: – De la motoare.

=============

Doctorii nu recomanda ascultarea fanfarei in pozitia culcat si

inconjurat de rude.

===========

I: De ce ii este frica lui Chuck Norris?

R: Ca atunci cand va muri, va fi ingropat de viu.

=============

A bea un pahar de vin in fiecare zi se considera un lucru util. Astazi

am facut multe lucruri utile.

============

Componentele electronice functioneaza cu fum. Cum a iesit fumul din

ele, cum nu mai functioneaza.

===========

Daca in timpul actului sexual cu sotia, te gandesti la ea, aceasta

este dragoste adevarata!

=============

Exista trei tipuri de oameni: unii care stiu sa numere si altii care nu stiu.

==============

-Tata, care este diferenta intre barbat si femeie?

-Priveste, marimea piciorului meu este 44, iar la mama 36. Deci, diferenta

este intre picioare!

==============

Femeia este ca un fotbalist. Sta

intinsa si geme, iar tu te gandesti daca simuleaza sau nu.

============

1991. Ora de educatie sexuala. Profesoara povesteste jenata, copiii

asculta cu respiratia taiata.

2011. Ora de educatie sexuala. Copiii se intrec sa povesteasca,

profesoara asculta cu respiratia taiata.

=============

Motto de firma: “Nu trebuie sa fii nebun ca sa lucrezi aici, dar te ajuta!”

=============

Barbatii sunt ca linoleumul.Daca ii pui jos ca lumea de prima data, ii

poti calca in picioare toata viata.

=============

I: De ce se uita un olteam pe geam in noaptea nuntii?

R: A auzit ca e cea mai frumoasa noapte e noaptea nuntii.

================

Marimea nu

conteaza… poate sa fie oricat de mare.

===============

Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers, insa, se

intampla cu regularitate.

================

Exista trei lucruri pe care le poti privi la nesfarsit: focul, apa si

cum parcheaza o femeie!

=============

Adevarata fericire consta in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht,

o mica mostenire…

============

Anunt: Pierdut telefon mobil. Gasitorul este rugat sa stearga fisierul

video:

“Eu si Ionel, prima data“.

==============

Dintre toate profesiile din lume, dansatoarele la bara afla cel mai

repede daca au intrat sau nu banii.

=============

Durata unui minut variaza in functie de care parte a usii de la baie te afli.

==============

Sunt zile cand esti porumbel si zile cand esti monument.

============

Fotografia sotiei din portofel imi aminteste de fiecare data ca in

locul ei ar fi fost o gramada de bani.

===============

Fata sucara, tanara si doritoare, caut soba de teracota pentru photo shooting.

==============

La 9 barbati din 10 le plac femeile cu sani mari. Celui de-al 10-lea

ii place de ceilalti 9.

=============

Exista 3 feluri de barbati care nu inteleg femeile: cei tineri, cei

mature si cei batrani

=============

In ce luna sa ma casatoresc, octombrie sau noiembrie?

- Noiembrie,

evident!

- De ce?

- Mai castigi o luna.

============

Ploaie de stele. Soacra si ginerele isi pun cate o dorinta. Ginerele a

fost mai rapid, soacra n-a mai apucat.

================

Discutie intre pensionari:

- Azi am fost la doctor si-o zis ca mai am de trait doua luni!

- Din ce, ba Vasile? Din ce?!

=============

Chuck Norris si-a luat extra-optiunea 1500 minute in retea si le-a

terminat de vorbit intr-o ora.

============

I: De ce are bucataria geam?

R: Ca sa aiba si femeia un punct de vedere.

============

I-am spus nevestei mele ca dupa ce unul dintre noi doi moare, eu ma mut la tara.

==============

EXPO JUCARII LA MUZEU ISTORIE 6.12.2012-6.02.2013

http://ro.stiri.yahoo.com/juc%C4%83rii-vechi-de-100-de-ani--expuse-la-muzeul-na%C8%9Bional-de-istorie-a-rom%C3%A2niei-150021387.html

recomandari

http://www.bijuterix.ro/oferte-speciale.html?_route_=oferte-speciale.html&p=10

http://www.cadouri.org.ro/categorie.php?page=2&id=87
cutii muzicale de la Belcarom si la targul de la Sala Dalles

ROBI

ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini