miercuri, 9 ianuarie 2013

APEL CATEL ADOPTIE

Tutu este un catel cuminte si destept foc. A fost gasit pe strada de catre o doctorita veterinar. Ea si-a dat seama ca labuta lui era aproape cangrenata si ca netratat ar fi in mare pericol.


In prezent este la ea la cabinet sub tratament. Infectia a trecut, radiografia a aratat ca labuta poate fi salvata si, chiar daca va ramane mai scurta, Tutu o va putea folosi.

Tutu este deparazitat extern, intern, castrat si vaccinat.

Ne-am dat seama ce caracter deosebit are Tutu pentru ca ne-a lasat docil sa-l luam si sa-l ducem la cabinet, parca intelegand ca este spre binele lui. Chiar de la primul tratament, desi avea dureri ingrozitoare, a fost extrem de cuminte. La fel de cumintel a fost si la radiografie. A socializat foarte bine cu cainii din noua zona. Timp de cateva zile a stat in aceeasi incapare cu un motan, asa ca adaugam la calitatile sale ca este tolerant cu pisicile.

Ii cautam stapan la curte. Altfel nu avem alta posibilitate decat sa-l intoarcem de unde l-am luat. Ajuns din nou pe strada o va lua de la capat cu lupta de supravietuire si e pacat deoarece e un caine deosebit.

Contact: Georgiana – 0744440604; georgianaflorescu98@gmail.com

Bucuresti
Asigur gratuit transport si in alte localitati

POZE PE http://adoptieanimale.blogspot.ro/2013/01/tutu-caine-mascul-de-1-pentru-adoptie.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini