vineri, 1 februarie 2013

APELURI ANIMALUTE

www.4animals.ro
Contact : asociatia.robi@gmail.com

Tina,
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.365032096938070.86433.144616635646285&type=3,
frumoasa catelusa care a avut ghinionul sa fie accidentata de o masina, a fost externata si pentru ca nu s-a oferit nimeni sa o primeasca in cazare temporara, a ajuns la noi unde asteapta cumintica sa fie adoptata. A inceput sa se sprijine schiopatand si pe cea de-a patra labuta. Va mai dura ceva timp pana cand fisura se va suda si-i va permite micutei sa foloseasca normal toate labutele.
Daca va place micuta si vreti s-o adoptati va rugam sa ne contactati la : asociatia.robi@gmail.com.
 
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.436066126465072.99919.376586535746365&type=1
 
N-o duce rau, frumoasa mica :-)
Acusi-acusi sarbatorim o saptamana de cand ne-am facut pisicuta civilizata de apartament :-)
 
 CAINE POSIBIL PIERDUT! SHARE!
---------------------------
UPDATE 29.01.2013: Cineva a revazut catelul in zona Floreasca. Era cu siguranta el pentru ca l-a fotografiat. Are in continuare zgarda la gat si e clar ca nu ramane in aceeasi zona prea mult timp. In Floreasca a fost vazut 2 zile la rand, iar acum din nou a disparut. Nu il recunoaste nimeni? Mai mult ca sigur e un catel pierdut.
------------------------
Caine vazut azi 24 dec - Obor, Mihai Bravu - POSIBIL PIERDUT. Mascul, talie mica. Pare destul de batran, este infrigurat si foarte speriat. Poarta o zgarda colorata la gat. Va rog SHARE, poate cineva il recunoaste http://www.facebook.com/MoniCaaaaT
 
  http://www.facebook.com/adoptiedistanta http://www.facebook.com/media/set/?set=a.560722977279378.130864.115974898420857&type=1
Piki este o fetita mica si cuminte foc. Are doar doua luni si jumatate, talie medie, este deparazitata intern si extern. Un biped fara suflet a abandonat-o intr-o padure, ca sa moara de frig si foame impreuna cu fratiorii sai. Din fericire, niste oameni buni i-au vazut si i-au salvat, iar acum Piki este in siguranta, intr-un padoc din Otopeni, unde asteapta sa fie dorita intr-un camin adevarat. Contact: madalinacristea@ymail.com
 
Vesti bune de la Ghini
 CONTACT: cameracupisici@gmail.com
-----------------
[EN below] Dragii nostri, incepem prin a va multumi tuturor celor care v-ati interesat constant de situatia lui Ghini si i-ati tinut pumnii sa se faca bine. Va putem spune in sfarsit ca micutul este pe drumul ce bun. Ghini s-a recuperat minunat dupa ce-a de-a doua operatie, este vioi, mananca, isi face nevoile, ecografia arata foarte bine, iar maine ii va fi scoasa si drena. Spre inceputul saptamanii viitoare Ghini ar putea fi externat. In acest sens cautam pentru el o familie responsabila sau macar cazare temporara pana la adoptie (pentru a nu ramane cazat contra cost la cabinet).
Legat de stapanii lui, va spune doar ca in cele 2 saptamani de cand l-am gasit si a fost internat, operat si tratat, nu au trecut niciodata sa il vada. Au sunat din cand in cand la medic sa verifice daca e "gata" si pot veni sa il ia. In momentul in care li s-a comunicat costul total si li sa oferit posibilitatea de a ii gasi un alt stapan, le-a fost luata o piatra de pe inima... Preferam sa nu comentam si sa nu ne gandim la ce inseamna pentru unii oameni a avea un animal si care este limita pana la care sunt dispusi sa isi asume o responsabilitate, care ar trebui sa fie una pe viata, nu pana animalul pateste ceva (in acest caz din cauza lor chiar) sau ne plictisim de el.
Ghini este un luptator si un catel minunat, foarte docil, prietenos si iubitor si merita o familie pe masura. El are 2 ani, este un caine de talie medie spre mica, este deparazitat, urmand sa fie vaccinat si castrat. Cei interesati de adoptia lui sau care il pot ajuta cu cazarea temporara sunt rugati sa ne contacteze pe mail.
Legat de costuri, ni le vom asuma integral, iar pana in acest moment, datorita voua, am reusit sa acoperim tot ce a presupus internarea lui Ghini. In functie de timpul care va ramane la cabinet, va trebui sa achitam costul cazarii lui. Totul depinde de cat de repede isi va gasi micutul familia mult dorita.
------------------
Povestea lui Ghini/Ghini's story: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.521770041190571.120323.296016100432634&type=3
-------------------
Dear friends, we begin by thanking all of you, who have been constantly interested of Ghini's situation and kept your fingers crossed for him. We can say that he is finally on the good road. Ghini recovered very well after the second surgery, he is lively, he is eating, doing hes needs, the ultrasound looks great, and tomorrow he will have his drain removed. At the begging of the next week Ghini could leave the clinic. So he is looking for responsible family, or a foster home until adoption.
Regarding his owners can only say that in the 2 weeks since we found Ghini and he was hospitalized, operated and treated, they never came to see him. The occasionally called the doctor to check if it's "ready" and if they can come to take him. When they were told the total cost and they were given opportunity to let us find him another family, they were extremely revealed ... We prefer not to comment and not think about what it means for some people to have an animal and what is limit to which they are willing to assume responsibility, which should be one for life, not until something happens to the animal or they get bored of him.
Ghini is a fighter and a wonderful dog, very docile, friendly and loving and deserves a loving, responsible family. He is a medium (to small) size, 2 years old dog, dewormed, soon to be vaccinated and neutered. Those interested in adopting or foster him are asked to contact us by email.
Related to the costs, we will pay for everything and, until now, thanks to you, we managed to cover everything involved Ghini's hospitalization. Depending on the time it will remain hospitalized, will have to pay for his accommodation. It all depends on how quickly he will get adopted.
 
 Tu adopti un catel, catelul adopta o pisica si uite asa devine lumea mai frumoasa. www.adoptiicaini.ro/pe-alese/
 
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151467832118169.548847.341529178168&type=1
 
 Amber este o fetita de aprox 3 luni, deparazitata si vaccinata, pupacioasa si jucausa, putin timida la inceput, in cautare de camin! Daca doriti sa o adoptati pe Amber va rugam sa ne scrieti pe office@gia-ro.org .
---------------------
Amber is a little girl of approx 3 month old, dewormed and vaccinated, kissing and playful, a little shy at first, looking for a home! If you want to adopt Amber please write to us at office@gia-ro.org
 
 
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151467805913169.548845.341529178168&type=1
 Aron este un baietel de aprox 3 luni, deparazitat si vaccinat, foarte pupacios si jucaus, care isi doreste foarte mult o casuta in care sa creasca si unde sa fie iubit! Nu-i asa ca doriti sa-l adoptati pe Aron?
Daca da, va rugam sa ne scrieti pe office@gia-ro.org .
--------------------
Aron is a little boy of approx 3 month old, dewormed and vaccinated, very kissing and playful, who wishes very much a home where to grow up and to be loved! Isn’t it that you want to adopt Aron?
If yes, please write at office@gia-ro.org
 
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.559684710716538.130757.115974898420857&type=1
 Pogonici are aproape doua luni, este deparazitat intern si extern si este un baietel simpatic foc, mancacios si jucaus :)
A fost abandonat ieri in zona Baneasa si acum locuieste intr-o baie, pana cand i se va oferi si lui un camin si o familie adevarata.

Pogonici beneficiaza de un curs de dresaj gratuit la Ringstar Club Dresaj Canin.

Daca doriti sa il adoptati, va rugam sa ne contactati la adoptiedistanta@yahoo.com.

Mai multe detalii despre procedura de adoptie gasiti aici: http://www.facebook.com/notes/adoptie-distanta/procedura-de-adoptie-in-romania/408692179149126
 
 
 www.4animals.ro
Contact: asociatia.robi@gmail.com
UPDATE: 23.01.2013
Vi-l prezentam din nou pe Aki de data aceasta la aproape 4 luni cu toate vaccinurile facute si cu carnet de sanatate. Aki este un catelus vesel, este un jucaus in adevaratul sens al cuvantului, iar daca il veti adopta va promitem ca viata dumneavoastra cu siguranta va deveni si mai frumoasa. In cateva zile poate fi scos la plimbare asa ca va sfatuim sa nu pierdeti cele mai importante clipe din viata voastra impreuna, plima plimbare, prima lesa si sa va grabiti sa ii scrieti lui Aki la asociatia.robi@gmail.com (A.I.)
----------------------------------------
We present you Aki this time at almost 4 months old with all his vaccines done and with a health book too. Aki is a happy puppy, playful in deed, and if you will adopt him we promise you that your life will be even more beautiful. In a few days he can be taken out for walks so we advise you not to lose the most important moments in your life together, the first walk, the first collar, and hurry up and write to Aki at asociatia.robi@gmail.com (A.I.)
 
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.516066668427575.119382.296016100432634&type=1
 CONTACT: cameracupisici@gmail.com
------------
BOTIC(m) - nascut/born: 2010, deparazitat/dewormed, castrat/neutered, educat la litiera/litter box trained
------------
BOTIC este un motan, care probabil a trait alaturi de oameni o perioada. Cand l-am gasit era deja castrat, dar este un motan destul de circumspect la inceput si are o fractura veche la unul din picioare(ce nu il deranjeaza la mers, dar il face sa stea cu pisiorul intins cand sta jos), deci probabil a fost lovit de catre cineva destul de tare, ceea ce l-a facut sa isi piarda partial increderea in oameni. Cand este mangaiat se destinde si toarce si framanta cozonacei, dar pana sa se simta complet in siguranta in prezenta cuiva, dureaza un pic. Nu are nevoie decat de cineva cu putina rabdare.
------------
BOTIC is an adult tomcat that probably spent part of his life in a family. He was found neutered, but with an old leg fracture, that was caused by someone hitting him hard. He has no visible problems walking, but sits down in a funny way because of this. He is a bit shy at first and does not trust people from the start, but after a while, after you get to earn his trust, he likes to cuddle and purr and give cat massages. He only needs someone with a bit of patience
 
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151467783488169.548844.341529178168&type=1
 Amira este o fetita de aprox 3 luni, deparazitata si vaccinata, pupacioasa si jucausa, in cautare de camin! Daca doriti sa o adoptati pe Amira va rugam sa ne scrieti pe office@gia-ro.org .
--------------
Amira is a little girl of approx 3 month old, dewormed and vaccinated, kissing and playful looking for a home! If you want to adopt Amira please write to us at office@gia-ro.org
 
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.405170689570324.98829.100002321880755&type=1
 
 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.531508060216769.121254.296016100432634&type=1
 CONTACT: cameracupisici@gmail.com
-----------------
BUBBLES (m), nascut/born: 07-08.2012, deparazitat/dewormed, educat la litiera/litter box trained
---------------
[EN below] BUBBLES a fost gasit misunand pe sub masini, intr-o zona plina de caini. In momentul in care l-am chemat el a venit torcand... Ne-a fost imposibil sa il lasam acolo, iar micutul nu a protestat deloc. Nu a avut absolut nicio problema de acomodare in apartament. Este un pisoi foarte torcacios, afectuos, dar si jucaus. Cauta o familie responsabila care sa il iubeasca si sa aiba grija de el, asa cum merita.
-------------------
BUBBLES was found wandering under some cars in an area full of dogs. He came to us purring and we could just not leave him there. He had no problem adapting in an apartment. Bubbles is a very sweet, purring, and also playing kitten. He needs a responsible family that will take care of him, just as he deserves.
 
 
 Iubi este o fetita mica si afectuoasa. Are doar doua luni si jumatate, talie medie, este deparazitata intern si extern. Un biped fara suflet a abandonat-o intr-o padure, ca sa moara de frig si foame impreuna cu fratiorii sai.
Din fericire, niste oameni buni i-au vazut si i-au salvat, iar acum Iubi este in siguranta, intr-un padoc din Otopeni, unde asteapta sa fie dorita intr-un camin adevarat.

Contact: madalinacristea@ymail.com http://www.facebook.com/media/set/?set=a.560543420630667.130842.115974898420857&type=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini