miercuri, 1 mai 2013

ultima moda in materia hotilor si hotiei, material primit prin mail

   In Romania totul este posibil !!!!!
Asta am primit si eu de la un prieten si nu stiu cât poate fii de adevárat, iar dacá e adevátat, ce autoritati avem. Numai când sunt o adunáturá de prosti (sá nu spun incompetenti) se poate întâmpla asa ceva.
 
Ieri era un tip bine îmbrăcat, în faţă la Kaufland, şi întreba lumea dacă mai au nevoie de bonul de casă. Poate despre asta era vorba.
N-am înţeles la ce-i putea folosi şi nu i l-am dat. Norocul meu.

NU MAI ŞTIM DE CE SĂ NE FERIM!
Stimati consumatori, Atentie cand mergeti la supermarket: INTOTDEAUNA SA LUATI BONUL FISCAL de la casa, mai ales daca platiti cash,ca sa nu riscati "sa deventi" infractori De ce? Ultima moda in materie de frauda: sa-l numim "un individ istet" pe cel care va poate aduce in situatia aceasta, asadar individul vede ca tu nu iei bonul de la casa de marcat, il ia el, alearga dupa tine si incepe sa tipe ca i-ai furat cosul sau caruciorul cu produsele cumparate. Evident, are un telefon mobil la el, de pe care suna la politie. Unui prieten i s-a intamplat acest lucru. Domnul in cauza a fost atat de socat de ce i se intampla, incat de-abia cand a ajuns politia a realizat ca platise cu cardul si se putea verifica. In acel moment, individul a sters-o! Politia a spus ca, plata cu card a fost scaparea lui, pentru ca altfel trebuia sa-l duca la sectie si sa
"cerceteze cazul" de frauda 
Nu va bazati pe camerele video, din market,ele exact cand trebuie nu functioneaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini