sâmbătă, 8 iunie 2013

8-9 iunie 2013 targ Rosetti in gradina

Te simti copil, ai un copil sau pur si simplu ai chef de voie buna si lucruri unicat? in weekendul 8 si 9 iunie - baloane de sapun, printese, expozanti care mai de care mai talentati, concursuri si multe, multe surprize, atat pentru mamici, cat si pentru cei mici - cea de-a doua editie, Fashion and Fascination Fair isi propune si de aceasta data sa surprinda prin lumea fascinanta a artei, creata de tinerii designeri romani.
„Fashion and Fascination Fair Mother & Child” este o editie speciala dedicata mamicilor, piticilor dar si celor care vor sa isi reinnoiasca garderoba de vara cu cele mai noi creatii ale designerilor autohtoni.
Prin intermediul acestui targ  tinerii artisti romani vor sa isi faca cunoscute propriile creatii, multe dintre colectiile care vor fi expuse fiind realizate special pentru Fashion and Fascination Fair.
- rochii colorate, papioane vesele, bijuterii din pietre pretioase, semipretioase si tot felul de accesorii pictate manual. Pe langa haine si accesorii - produse de infrumusetare bio, ingrijire corporala precum si cu multe surprize de la parteneri, iar dupa  repriza de shopping - terasa Legere cu o limonada, un cocktail sau un frappe. 


 https://www.facebook.com/events/616130158399808/
 https://www.facebook.com/cerceidinpietre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini