vineri, 21 iunie 2013

STAND UP COMEDY CU CODITA PENTRU ROBI MARTI 25 IUNIE ORA 21 CLUB 99

Stand-Up Comedy cu codiță în scop caritabil

Asociația pentru protecția animalelor ROBI, împreună cu o trupă extraordinară de tineri actori de comedie, printre care Vio, Raul, Sergiu, Micuțu, Teo și Costel, organizează o seară specială de stand-up comedy în scopuri caritabile.

Marți, 25 iunie a.c., la ora 21, vă așteptăm la un spectacol memorabil, numai bun pentru descrețit frunțile și legat noi prietenii, care va avea loc la Club 99, situat în Bulevardul Dacia nr. 99. Intrarea la spectacol se face pe bază de bilete, prețul unui bilet este de 25 de lei, iar rezervarea locurilor este obligatorie. Rezervările se fac la numărul de telefon 0733.500.301.

Râsete, atmosferă destinsă, o seară perfectă alături de prieteni, iar la final un gest caritabil: veniturile obținute din vânzarea biletelor vor fi donate integral Asociației pentru protecția animalelor ROBI. Fondurile astfel strânse vor fi direcționate, cu deplină transparență, către susținerea proiectelor asociației având ca scop protecția și bunăstarea animalelor, în special a celor fără stăpân.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini