sâmbătă, 7 septembrie 2013

mesaj de la Vet4All Pets

VA RUGAM INSISTENT!!!! Dupa cum stiti de cand practicam, militam pentru controlul populatiilor canine si feline cu si fara „stapan”. Atat noi ca si medici veterinari, cat si voi ca si detinatori de animale, avem datoria morala si civica fata de societate si responsabilitatea fata de companioni nostri sa le oferim cea mai buna ingrijire si protectie pentru a nu contribui la intretinerea si perpetuarea problemei acute a existentei animalelor fara „stapan”. Va oferim consiliere privind toate nelamurile pe care le aveti privind sterilizarea/castrarea companionilor vostri si va rugam insistent sa treceti peste prejudecatile care n-au niciun fundament, iar in cazurile in care starea medicala a companionului vostru o permite sa il sterilizati/castrati.

De asemenea, din acest an, a devenit OBLIGATORIE microciparea cainilor cu stapani din Municipiul Bucuresti, indiferent daca acestia calatoresc sau nu in afara granitelor tarii. Pentru a va facilita manopera de microcipare si inregistrarea companionilor vostri la autoritatea desemnata prin Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 243/2009 modificata si completata in 31 mai 2013, va punem la dispozitie un program de microcipare (in valoare de 60 RON) care include manopera de microcipare, consilierea privind cadrul legislativ si utilitatea microciparii si completarea formalitatilor si a formularului specific, care va fi trimis la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor spre inregistrare si luarea in evidenta a companionilor vostri.

Nu in ultimul rand, facem un apel la colegii de breasla sa sustina cu aceeasi motivatie si perseverenta utilitatea, eficienta si necesitatea sterilizarii/castrarii si indentificarii animalelor cu sau fara „stapan”.

VA MULTUMIM ANTICIPAT SI NE DECLARAM RESPECTUL FATA DE CEI CE AU SAU VOR INTELEGE, CONSIMTI SI REALIZA MICROCIPAREA SI STERILIZAREA/CASTRAREA COMPANIONILOR LOR....
— at Vets 4 All Pets - Centru Medical Veterinar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini