marți, 1 octombrie 2013

adoptii de la Robi

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.551319558273938.1073741997.140044309401467&type=1
www.4animals.ro
asociatia.robi@gmail.com

Acum aproximativ o luna preluam familia de patrupezi, din drumul nostru spre adapost. Avand in vedere ca in adapost nu sunt conditii optime pentru pui atat de mici, am fost reticenti in a-i propune spre adoptie.

Dar a venit momentul ca micutii si, de ce nu chiar mamica, sa primeasca ceea ce merita - un camin calduros si sigur. Sunt patru baietei si o fetita, jucausi si dragalasi, de talie medie.

Daca va intereseaza vreunul dintre ei, va rugam sa ne scrieti pe adresa asociatia.robi@gmail.com si sa ne atasati poza cu catelul dorit.

Multumim.


 
Update 01.10.2013
Dupa aproximativ doua saptamani Enuka s-a lasat mangaiata si chiar luata in brate, fapt pentru care a avut norocul de a ajunge in foster. Spre surprinderea tuturor Enuka s-a comportat exceptional in casa, s-a acomodat imediat cu pisicutele, se joaca si se dragaleste cat e ziua de lunga.

Tot ce ne mai trebuie pentru a ne declara misiunea indeplinita, este un stapan responsabil care s-o iubeasca si sa o ocroteasca.

........................................................................

Este fetita si foarte, foarte sperioasa. Am reusit s-o conving sa manance din mana mea, dar nu se lasa mangaiata, iar la cel mai mic gest sau sunet mai puternic se refugiaza in "pestera". O sa o vizitez in continuare sa ne mai imprietenim. Dar asta nu va fi de ajuns.

Enuka are nevoie de un foster pana la adoptie. Doar asa o vom putea face sa isi recastige increderea in oameni.

Pentru detalii: asociatia.robi@gmail.com




www.4animals.ro
asociatia.robi@gmail.com

Portocala este un motanel in varsta de 2 luni si jumatate, salvat de sub rotile masinilor ce asteapta cu mare interes sa ajunga ACASA.

Pentru detalii: me_myself_and_i2785@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini