sâmbătă, 26 octombrie 2013

situatie disperata ... salvator decedat ... animalute ramase orfane ...

Cine il ajuta pe Avedis Ghazarian?

Cred ca deja stie toata lumea despre Avedis si necuvantatorii in numar mare lasati in urma. Viata animalelor este in pericol pentru ca deja aveau reclamatii si acum exista riscul ca ei sa fie luati de autoritati. Sunt 20 de pisici si in jur de 15 caini dupa ultima estimare. Toti cei care pot sa adopte un necuvantator vor avea transportul asigurat de Alina Ciobanu. Pentru detalii sunati la 0748.108.148. Mama lui Avedis este foarte bolnava, am inteles ca are inceput de Alzheimer, prin urmare animalele nu mai pot fi intretinute de dansa, avand in vedere si situatia financiara precara. Va rog, dati share, anuntati prietenii. Poate adoptati o pisicuta sau un catel. Multumesc

Cred ca in afara de regretele fata de moartea acestui om, de revolta pt ca a fost omorat de un sistem infect, de sprijinul pentru famila indoliata (pentru mama lui care am inteles ca este ft bolnava) TREBUIE sa ne mobilizam sa gasim adoptatori pntru animalele pe care le avea in grija. Altfel, sufletul acestui om nu are cum sa-si gaseasca linistea.

7 catei vor fi mutati in adapostul Dogtown unde vor astepta sa fie adoptati. Pentru ceilalti inca nu s-a gasit o solutie. De pisicile lui se va ocupa Alina Ciobanu - 0748.108.148 - pe care va rog sa o contactati.

Urmeaza inmormantarea si toata agitatia specifica dar, imediat dupa aceea, trebuie sa ne mobilizam si sa promovam spre adoptie, animalele pe care le iubea Avedis. (Ciuf)

 http://www.dcnews.ro/2013/10/scrisoare-emotionanta-moartea-unui-iubitor-de-animale/

 Comme l'ont très bien évoqué @[100002230562785:2048:Charly Le Blanc] et @[100005977200269:2048:René Tomolillo], si Avedis au grand coeur s'en est allé par le coeur, ce n'est pas un hasard... tant de douleurs insupportables à "ravaler" depuis le début du génocide des chiens roumains!... Trop triste, trop injuste, de voir mourir un être d'une telle bonté alors que des monstres continuent à vivre, à vivre et à détruire la vie! Mes pensées vont bien sûr à Avedis, à sa maman (cette dame a-t-elle d'autres enfants? des petits-enfants? d'après ce qu'on peut lire ici, on dirait que non... comment va-t-elle pouvoir surmonter cette terrible épreuve??), mais aussi à @[100000713089912:2048:Irina]: je me demande dans quel état elle se trouve, vu l'accumulation d'horreurs et de mauvaises nouvelles qu'elle a dû affronter, vu les efforts qu'elle a dû déployer, elle doit être épuisée (physiquement et moralement) et profondément triste >>> je suis vraiment soulagée d'apprendre que @[1025086209:2048:Daniel Boï] se trouve actuellement en Roumanie, sa présence là-bas sera plus que jamais utile, pour travailler au refuge, bien sûr, comme toutes autres fois, mais encore plus pour veiller sur Irina, pour "l'obliger" à se reposer un peu, et aussi pour soutenir la maman d'Avedis, et organiser tout ce qu'il y a lieu d'organiser pour rendre hommage à Avedis, merci Daniel, protège bien Irina.

  Nu am mai vorbit pana acum despre asta... Cand Dogtown era inca in stadiu de proiect, ne-am adresat cu bunacredinta celor de la "Cutu Cutu" - in calitatea lor de ONG cunoscut, cu rugamintea sa ne recomande un administrator pentru proiectul nostru, pe care il vroiam cu adevarat special: un centru de protectie a animalelor legal, transparent (oricine ne poate vizita zilnic), administrat profesionist, unde bunastarea animalelor sa fie pe primul plan (la 18 luni, cei care ne cunosc pot aprecia daca am reusit asta). Venind dintr-un mediu cu proiecte sociale pentru copii sau batrani, credeam ca in lumea "iubitorilor de animale" pasiunea comuna uneste si mai mult persoanele... Ne-a fost recomandat dl. Avedis Ghazarian. In urma interviului de angajare, desi i-am recunoscut pasiunea reala pentru protectia animalelor, lipsa experientei de manager nu l-a recomandat din pacate pentru acest demers (vorbim doar despre capacitatile profesionale, nu cele umane, excelente de altfel). Ne-am despartit prieteni.
A 2a zi, de pe adresa domniei sale de email au aparut zvonurile cu privire la viitorul "lagar de exterminare" Dogtown... Subiectul a fost preluat pe pagina "Cutu Cutu", impreuna cu pozele unor caini maltratati. Rugamintile noastre in scris (exista emailurile) catre dna. Marcela Pasla de a scoate ororile de pe site, cu atat mai mult cu cat noi nu aveam inca niciun catel in grija pentru ca nici nu incepusem activitatea - ca sa nu mai spunem ca noi am fost cei care i-am abordat cu bunacredinta, asadar rugamintile de a scoate de pe site atrocitatile au ramas fara niciun raspuns. Scandalul a escaladat pana cand comunitatea evreiasca s-a sesizat cu privire la comparatiile facute de "Cutu Cutu" cu Auschwitz. Timpul a trecut, ne-am intersectat cu diverse ocazii cu persoanele implicate, dar niciodata nu am adus vorba despre incidentul nefericit. Am considerat ca realitatea si faptele noastre concrete vor contrazice de la sine o atitudine avuta in necunostinta de cauza. De aceea nici nu am povestit pana astazi despre aceasta situatie. Si nici ca in mai mult de 18 luni de la inaugurarea unuia dintre cele mai importante centre de protectie a animalelor de la noi din tara, dna. Marcela Pasla nu ne-a facut nici macar o singura vizita. Raman insa afirmatiile publice facute cu referire la "naivii care cred in mega lagarul de exterminare Dogtown". Printre "naivi" se numara multi dintre cei care citesc aceste randuri si care au ales sa aduca la noi catei in ingrijire, ba chiar se inscriu pe o lista de asteptare... Din pacate, domnul Avedis Ghazarian nu a apucat sa vada nici dansul proiectul pe care ii propusesem sa il administreze.
Din pacate, desi a fost atat de apreciat in comunitatea din ce in ce mai dezbinata a iubitorilor de animale, putini sunt cei care intind o mana de ajutor astazi. Citim apeluri pentru strangerea de bani pentru inmormantarea crestineasca. Citim apeluri la fel de disperate pentru adapostirea cateilor pe care dansul ii avea in ingrijire. De aceea, dorim sa fim printre aceia care raspund chemarii si sa facem la randul nostru apel la unitate in aceasta comunitate a celor care apara drepturile animalelor: pe langa un ajutor financiar de 1.000 de ron pentru cele crestinesti, alocam si 7 locuri de cazare pentru 7 dintre cateii pe care domnul Ghazarian ii avea in grija. Nu e mare lucru, e un gest care ar fi fost facut oricum. Dar am ales sa vorbim despre asta, ca un nou indemn la unitate!Si, cel mai important, probabil: una dintre strazile din Dogtown - care dupa cum stiti poarta numele unor catei celebri - va fi numita de acum "Strada Avedis Ghazarian". Iar placa va fi astfel amplasata incat numele domnului Ghazarian sa vegheze mereu peste cainii domniei sale, si peste ceilalti caini comunitari de care trebuie sa avem cu totii grija, indiferent unde se afla ei.
Dumnezeu sa il odihneasca!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini