sâmbătă, 26 octombrie 2013

tranzitia unei cateluse

Buna ziua. Va rog tare mult sa distribuiti, este urgent!
O prietena din Franta m-a informat ca aceasta catelusa poate fi adoptata la distanta fiind sponsorizata de asociatia franceza ''Mukitza''. In plus, cineva deja o asteapta.
''Defectul'' raportat cu privire la catelusa este comportamentul sau agresiv, dar asta datorita experientelor neplacute pe care le-a trait. Oamenii au abuzat-o fizic, iar de curand a fost separata de cei patru pui ai sai.
Catelusa, numita de francezi Paille, sufera in acest moment pe o strada din Pascani.
Ganditi-va doar ca in Franta i s-a gasit un stapan care si-o doreste absolut, pe cand in Romania traieste in infern, curand fiindu-i luata viata!
Are nevoie doar de un coltisor de curte, un loc in care poate fi in siguranta, iar angajatii asociatiei ''Mukitza'' vor accelera pregatirea lui Paille pentru plecare, totul desfasurandu-se intr-un ritm rapid, costurile fiind acoperite tot de acestia.
Detalii despre locul in care se afla Paille veti primi de la Marculetz Raluca ( https://www.facebook.com/marculetz.raluca )
Detalii despre asociatia ''Mukitza'' si vestile din Franta veti primi de la Josiane Perano. ( https://www.facebook.com/josiane.perano ) Ea poate dialoga in limba franceza si in limba engleza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini