joi, 14 noiembrie 2013

apel pt Bobitza restanta la veterinar

https://www.facebook.com/events/713982251949961/permalink/748536078494578/

Carmen Stanciu 3:45pm Nov 11
Revin cu rugamintea de a ma ajuta sa platesc datoriile ramase de la veterinar 400 lei (au trecut deja 2 luni de cand l-am luat pe Bobitza acasa) si restul de plata restant pentru carut 300 lei. Va rog mult sa ma ajtati sa scap de datorii, ma simt groaznic fata de cei carora am sa le dau banii !

Bobitza este un mascul tanar, de 3 ani castrat, foarte iubitor si jucaus; traia pe strada, dar intr-un loc linistit. In data de 16.08.2013 l-am gasit ascuns sub niste balarii, foarte bucuros ca ma vede, dar paralizat de trenul posterior ! Doctorul care l-a consultat a zis ca este posibil sa fi fost lovit cu o bata pe spate; avea un hematom foarte mare ! I-am facut radiografii si RMN nu are coloana rupta, dar are o tasare a maduvei din cauza loviturii. A fost internat la o clinica veterinare,unde i s-a facu...t tratament cu antiinflamatorii si infiltratii. Acum este acasa ! L-am luat la mine acasa, o sa continui sa il ingrijesc, sa il tratez si sa il iubesc si poate ca o sa isi revina ! Este atat de tanar si de dornic sa traiasca !

Bobitza is a young male, 3 years neutered, very loving and playful, living on the streets, but in a quiet place. In 16.08.2013 I found him hidden in some weeds, very glad to see me, but can not walk! Doctor who consulted said it may have been hit with a bat on the back, has a huge hematoma! I did radiographs and Computer tomograf, has no broken column.He was in a vet clinique for tratement for recuperation!. Now BOBITZA is home, in my home for ever. I will care for him, and I will love him, and maybe GOD help him to walk ! It's so young and eager to live!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini