Postări

Se afișează postări din mai 11, 2013

raportul evenimentului caritabil de azi

Dragi prieteni, participanti, sustinatori si donatori, va multumim din suflet! Editia cu nr. XIX a adus 1380 lei animalutelor fara stapan, dupa cum urmeaza:
- Asociatia Robi 180 lei;
- GIA - Group Initiative for Animals 140 lei;
- Apam 120 lei
- Anda Murgu - Suflete Dragi 240 lei
- Asociatia A Doua Sansa 160 lei
- Adoptie Distanta 340 lei, la care se adauga 200 lei donatie in cont de la prietena noastra draga, doamna D.N., in total 540 lei, din care 400 de lei pentru cazarea la Ringstar Pet Hotel a cateilor ...

postare publicata de Doina Badea de la Adoptii la distanta pe G+ si probabil pe blogurile asociatiei

Juliana

http://www.juliana.ro/
http://decocadouri.blogspot.ro/2013/05/paravane-decorative-despartitoare-de.html

pe unde am fost azi

- spre pranz, cu toata familia, exceptand pisoanca, am pornit spre evenimentul caritabil de la Ring Star Pet Hotel de pe strada Garlei, unde am si donat lucruri, dar si bani, totodata achizitionand atat gablonturi, respectiv cordoane/curele, cat si decoratiuni (mai aveau haine, incaltari, carti, dvd-uri) ...; aici am cunoscut-o pe Jessie, catelusa din reclama la Aspenter, dar si alti catei printre care Bila o alta splendoare salvata de pe strada ...

- apoi am ramas prin oras cu mama la expozitia fotografica din cortul de la Universitate - 7 lei intrarea, urmata de o raita prin curtea Muzeului Bucuresti Palatul Sutu la targul anticarilor si handmade, ulterior ne-am indreptat spre Magazinul Unirea cu "halte" pe la unele magazinase de pe traseu (Kayla, Damascus) si bineinteles pe la AntiqueExLibris, iar in Unirea la MeliMelo (unde in ultima perioada au fost mici "neconcordante" - diferente de pret adica 1 pret afisat, dar altul taxat, produse defecte - ex. inele de st…

TARGURI 18-19 MAI 2013

18-19 MAI LA MUZEUL BUCURESTI PALATUL SUTU I LOVE HANDMADE

19 MAI STREETCATS LA CAFE D'ARTHE DE LA PRANZ - ADOPTII DE PISICUTE SI DONATII PENTRU FELINE


TARGURI 11-12 MAI 2013

11-12 MAI - LA PALATUL SUTU MUZEUL BUCURESTI HANDMADE SI ANTICARI

MAINE DUMINICA 12 MAI INTRE ORELE 10-20 LA CASA UNIVERSITARILOR DIN DIONISIE LUPU NR.46 EVENIMENT STIL CU PARTICIPAREA AMBASADELOR SI CREATORILOR HANDMADE+TOMBOLA VIZITATORILOR

apel de la Adoptie la distanta

Bella are aproximativ 2 ani, este sterilizata si vaccinata. Este de talie mica (10 kg).
Provine de pe strada, mai exact de la niste rromi din zona, care o tineau pe strada si nu o lasau in curte, fie vara, fie iarna, fie soare, fie ploaie. La un moment dat n-am mai rezistat sa o vedem pe strada (intrase in calduri si era clar gestanta), astfel ca am luat-o si am internat-o la cabinetul veterinar Happy Pet Clinic, unde a stat aproape o luna, neavand alta solutie de cazare pentru ea, si unde a fost sterilizata si vaccinata.
Bella este speriata de oameni noi intr-o prima instanta, apoi, dupa cateva ore sau cateva zile, se transforma intr-o adevarata jucarie, un catel exuberant si afectuos, care topaie de bucurie cand este mangaiat.

Pentru Bella avem nevoie de ajutor si cu plata facturii la veterinar, care totalizeaza aproximativ 650 lei.

Un proiect de voluntariat: www.adoptiedistanta.ro

concert pe 18 mai

Andreas Chamber Orchestra va invita sa participati la concertul matinal de la Muzeul National al Literaturii Romane (MNLR), sambata, 18 mai 2013, orele 11 a.m.

Localizare MNLR:

http://www.mnlr.ro/ro-contact.html
Preview:

http://www.youtube.com/watch?v=_RlrE_yuLiU

de la Zelist campanie pt salvarea unui tata

Candva ai spus "tata" prima oara... Si candva, din pacate, va fi ultima oara cand ii vei spune fata in fata, tata.
Salut,
Sunt Catalin Tenita, unul dintre oamenii de la Zelist (cu bunele si cu relele aferente).
Astazi as vrea sa te rog ceva. Si da, stiu ca mesajul e trimis la mii de oameni, si ca rugamintile nu se fac asa, insa, cu toate astea, poate merita sa citesti cateva minute.
Acum vreo luna, prin natura muncii, am avut ocazia sa ma vad cu trei oameni misto: Stefan, Andrei si Ionut de la Incandescent. Cu Stefan ma mai vazusem inainte, cu Andrei si Ionut nu. Ieri, aruncand o privire pe Facebook, am vazut la Stefan un post care m-a miscat.
Tatal lui Andrei este bolnav de leucemie. Si Andrei ar face orice pentru a-l salva. Asa cum fiecare dintre noi am face pentru tatii nostri.
Cu Andrei nu am stat de vorba decat de doua ori, maxim o ora in total. Dar iti dai seama ca e un tip foarte ok. Are 25 de ani, se pricepe la marketing, isi da doctoratul si e practic unul…

APELURI de la Anda Murgu

We created this event because of the many debts that we have! The last 2 weeks were very hard because the car was broken and we had to spent around 2000 lei (450 euro) for reparation.

If anyone can donate at least a bit it would be of a great help for us and every sum counts. Also you you are from Bucharest and want to help with donations (food, medicine, deworms or anything else) you can contact us on Facebook: Anda Murgu, Alina Murgu or on our association page: https://www.facebook.com/pages/Suflete-Dragi-Kind-Souls-Association-Anda-Murgus-animals-rescue/488989471161471?fref=ts .

The debts that we need to cover are as following:
- around 250 euro every week for dogs food;
-the car still needs a piece that cost around 500 lei (115 euro) that needs to be changes urgently;
- a debt at Praxis Vet of 600 lei (140 euro) that needs to be payed next week;
- 100 euro must be given every week at Ortovet because we have about 1000 euro debt there;
- 500 euro debt at Radius Vet;
- more …

danique handmade boutique: 2 pufosi

danique handmade boutique: 2 pufosi: se apropie cu pasi repezi si urmatoarea editie a targului I Love Handmade , adica in weekend-ul viitor, pe 18-19 mai 2013, de la 10:00 pana...