sâmbătă, 7 septembrie 2013

APEL

https://www.facebook.com/photo.php?v=511133078969361

Inca o data, animalele fara stapan au nevoie de noi, ca sa spunem NU eutanasiei si DA unui program sustinut si transparent de sterilizare a tuturor cainilor cu/fara stapan fara valoare chinologica, de un DA categoric sanctionarii aspre a abandonului si mai ales de un mare DA implementarii unui program de urmarire a banului public cheltuit de autoritati/hingheri!
Va rugam sa votati cu totii NU la referendumul din octombrie!

petitie

http://www.change.org/petitions/semnati-petitia-mass-media-trebuie-sa-plateasca-pentru-instigare-la-violenta-si-crima

Legal ...

Spuneţi cunoștințelor voastre care îşi exprimă intenţia de a omorî câini că legea 9/2008 este încă în vigoare şi că a ucide un maidanez nu este un merit, ci o infracțiune.

Chiar dacă autoritățile decid să eutanasieze animalele de pe stradă, aceasta nu înseamnă că populaţia e liberă să ucidă.

Vă rugăm să ne ajutaţi să transmitem acest mesaj celor care vor să omoare animale.

Şi nu uitaţi să vă protejaţi copiii şi animalele pe care le deţineţi! Dacă în oraş se pune otravă, nu este nimeni în siguranţă.

din jurnalul unui voluntar

https://www.facebook.com/jurnalul.unuivoluntar.7/posts/325096274302038

altfel de PROTEST

https://www.secureconnect.at/4pfoten.org/protest/130906/

 http://www.animalwelfareintergroup.eu/2013/09/06/appeal-to-stop-the-systematic-slaughter-of-stray-dogs-in-romania/

NATIONAL GEOGRAPHIC despre CATEI

http://www.b365.ro/national-geographic-tiri-despre-vagabonzi-executa-i-cu-bestialitate-pe-strazile-ora-ului_194323.html

recomandare publicatie

http://issuu.com/infobdb/docs/buna-dimineata-bucuresti-an2-nr3?e=8066385%2F2213389

ca toata lumea le da in cap la ONG-isti, ca iau bani si nu fac nimic, ambele afirmatii incorecte: e pe dos, nu iau nici un ban si sunt singurii care fac treaba, cum ar fi aceasta publicatie independenta, facuta din bani donati si proprii de niste tineri inimosi: si e una din putinele care trateaza tema maidanezilor la modul serios. De sustinut!

Apelul Camerei cu pisici pt catelusi

In prezent Camera cu pisici "gazduieste" nici mai mult nici mai putin de 10 catelusi. In acest album le regasiti pe cele 2 surioare (Betsy si Marta) si alti 8 fratiori (Linda, Dolly, Sara, Mickey, Mia, Ronnie, Tasha, Ally), toti abandonati in spatele unor blocuri, dupa ce au fost aruncati de catre "stapanii" mamelor lor.
Am incercat sa gasim o alternativa pentru ei, pana la gasirea unor familii adoptive: 3 dintre ei sunt in cazare temporara, iar restul 7 sunt cazati contra-cost la un cabinet veterinar.
Toti sunt in cautare de stapanii iubitori, dar pentru cei 7 cazati la cabinet cautam, de asemenea, o alternativa de cazare mai putin costisitoare decat la cabinetul veterinar unde se afla acum.
CUM PUTETI AJUTA?
- In primul rand va rugam frumos sa ne ajutati sa raspandim povestea lor dand SHARE acestui album.
- Daca aveti un coltisor de curte sau stiti pe cineva care ar putea tine 1-2 catelusi, nu ezitati sa ne scrieti la: cameracupisici@gmail.com.
- Daca doriti sa ne ajutati cu acoperirea costurilor pentru cazarea si ingrijirea lor, o puteti face donand la cabinetul Vet Medical Consulting (Str. Zidurilor nr. 9, sect.2, Bucuresti L-V: 10 - 20, S: 10 - 18, D: 10 - 13) sau ne puteti trimite un email la: cameracupisici@gmail.com pentru mai multe detalii. Multumim anticipat pentru orice fel de ajutor!
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.630341400333434.1073741907.296016100432634&type=3

SI CATEII PLANG

http://dangrosu.wordpress.com/2013/09/05/si-cateii-plang-cateodata-nu-i-asa/

FNPA CLARIFICA

http://www.fnpa.ro/nu-va-lasati-coplesiti-de-isteria-creata/

STRAINII NE SANCTIONEAZA!

http://www.dcnews.ro/2013/09/nemtii-boicoteaza-turismul-in-romania-motivul-eutanasia-cainilor/?fb_action_ids=616337118388586&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22616337118388586%22%3A425311000912316%7D&action_type_map=%7B%22616337118388586%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

1 PRIMAR CORECT!

Timisoara / inca un primar cu rezultate care vorbeste din experienta http://adevarul.ro/locale/timisoara/primarul-timisoarei-uciderii-masa-cainilor-oras-sterilizarea-solutia-nu-exterminarea-1_5229b541c7b855ff5651979f/index.html
 
 http://www.mediafax.ro/social/iohannis-nu-sunt-de-acord-cu-eutanasierea-masiva-a-cainilor-comunitari-e-o-barbarie-inutila-11296496

specialistul ne arata cand sa ducem pisoncul la medic

http://www.catster.com/cat-health-care/signs-you-need-to-take-your-cat-to-the-vet

Red Panda si Charity Boutique ne asteapta si maine

Ultimul Yard Sale al acestei veri! In weekendul 7-8 septembrie va asteptam la Centrul de Adoptii Iubirrre, intre orele 12.00 - 17.00, sa beneficiati de cele mai mari reduceri. Sute de produse, cu preturi incepand de la 5 lei, va asteapta sa le cumparati. Incasarile obtinute vor fi folosite exclusiv pentru animalutele pe care le avem in grija. Preturi mici, fapte mari!

alta nenorocire ...

http://www.occupyforanimals.org/the-mayor-of-valcea-considers-killing-all-stray-dogs-after-7-days-if-not-adopted.html

pise cu palarie

http://toxel.ro/jaQm

Tocmai cand credeam ca le-am vazut pe toate, Internetul, in marea sa iubire pentru pisici, ne surprinde cu inca o mostra de creativitate si dragalasenie: o galerie de pisici cu palarii.

dezbateri

https://www.facebook.com/groups/192513774130994/permalink/550623834986651/

saptamana viitoare (9- 14 septembrie), legea intra in dezbatere la comisia juridica a camerei deputatilor. Saptamna cealalta (16 -21 septembrie), legea va intra in plenul Camerei Deputatilor pentru aprobare. Cine este dispus poate participa alaturi de FPAM la mitinguri.....

felicitari Petreanu!

http://www.petreanu.ro/2013/09/luati-va-n-brate-copiii-sarutati-i-pe-crestet-si-soptiti-le/

mesaj de la Vet4All Pets

VA RUGAM INSISTENT!!!! Dupa cum stiti de cand practicam, militam pentru controlul populatiilor canine si feline cu si fara „stapan”. Atat noi ca si medici veterinari, cat si voi ca si detinatori de animale, avem datoria morala si civica fata de societate si responsabilitatea fata de companioni nostri sa le oferim cea mai buna ingrijire si protectie pentru a nu contribui la intretinerea si perpetuarea problemei acute a existentei animalelor fara „stapan”. Va oferim consiliere privind toate nelamurile pe care le aveti privind sterilizarea/castrarea companionilor vostri si va rugam insistent sa treceti peste prejudecatile care n-au niciun fundament, iar in cazurile in care starea medicala a companionului vostru o permite sa il sterilizati/castrati.

De asemenea, din acest an, a devenit OBLIGATORIE microciparea cainilor cu stapani din Municipiul Bucuresti, indiferent daca acestia calatoresc sau nu in afara granitelor tarii. Pentru a va facilita manopera de microcipare si inregistrarea companionilor vostri la autoritatea desemnata prin Hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti nr. 243/2009 modificata si completata in 31 mai 2013, va punem la dispozitie un program de microcipare (in valoare de 60 RON) care include manopera de microcipare, consilierea privind cadrul legislativ si utilitatea microciparii si completarea formalitatilor si a formularului specific, care va fi trimis la Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor spre inregistrare si luarea in evidenta a companionilor vostri.

Nu in ultimul rand, facem un apel la colegii de breasla sa sustina cu aceeasi motivatie si perseverenta utilitatea, eficienta si necesitatea sterilizarii/castrarii si indentificarii animalelor cu sau fara „stapan”.

VA MULTUMIM ANTICIPAT SI NE DECLARAM RESPECTUL FATA DE CEI CE AU SAU VOR INTELEGE, CONSIMTI SI REALIZA MICROCIPAREA SI STERILIZAREA/CASTRAREA COMPANIONILOR LOR....
— at Vets 4 All Pets - Centru Medical Veterinar.

celebrul pisoi Bob care a schimbat viata ...

http://www.cbc.ca/thecurrent/episode/2013/09/04/how-bob-the-cat-changed-a-life/

Robi se implica

http://www.4animals.ro/campanii-si-proiecte/demersuri-catre-autoritati/bucuresti-si-luminita-de-la-capatul-tunelului/


 http://think.hotnews.ro/cum-sa-scapi-definitiv-de-cainii-maidanezi-cu-5-lei-pe-luna-reteta-de-succes-pentru-controlul-cainilor-vagabonzi-padocurile-de-cartier.html


 Va rugam sa ne semnalati pe asociatia.robi@gmail.com toate abuzurile efectuate de autoritati, insotite de poze, numere de masina, locatia exacta si o persoana de contact.

test atipic ... in pisici nu in pasi ...

http://webcultura.ro/un-test-de-cultura-generala-in-15-pisici/

exista si jurnalisti corecti!

http://www.kmkz.ro/opinii/editorial/scrisoare-deschisa-presei-jalnice-si-uratorilor-de-animale/

UE ancheteaza

http://chn.ge/19nYNG9

catei utilitari

Aksel și Luck, câinii care fac viața mai ușoară copiilor cu handicap psihic

„Consider că ei au o misiune nobilă și precisă: aceea de a face mai bună și mai ușoară viața acestor copii”, spune stăpâna lor. Întreaga lor poveste, aici: http://tinyurl.com/k5bx3ju



si dintre maidanezi au fost selectionati si antrenati in acest scop ...

petitie in sprijinul animalutelor si povesti triste

http://www.yousign.org/ro/salvaticainiimaidanezi

Nu e doar 1 indemn ...

O sa va povestesc ceva trist ...

Cand Basescu a candidat prima oara la Primaria Capitalei a mintit ... cati isi mai amintesc cum a pacalit lumea?! eram in facultate pe atunci ...fraiera de mine ... a "elaborat" 1 program ... in care cetatenii puteau "adopta" catelul de la bloc si il puteau tine pe langa bloc, castrat, vaccinat, inregistrand-ul la Vier Photen si la ASA ... Aveam o catelusa aciuata pe langa bloc, avusese pui, fusese castrata, ii faceam curat caci oamenii aruncau gunoiul pe geam in spatiul verde al curticelei ei, o hraneam, desi ea se aciuase in gradinita de langa blocul alipit celui in care locuiesc, provenind de la un blocusor vechi tip viluta; am inghetat langa ea astep\tand pe cineva de la Vier Photen sa o marcheze, am adus 1 veterinar sa o vaccineze, apoi m-am dus la 'cuca-macaii" ca sa-i depun dosar  - sa o inregistrez la ASA - ca sa fie "protejata" si identificata usor si recuperata ...deci am respectat toti pasii legali indicati de primaria lui Basescu care pe atunci se pupa cu Bardot ...dar cu toate acestea ... inevitabilul s-a produs ... Fetita mea amestecata fiind cu alti catei in curticica vechiului imobil de unde provenea, desi batranele in cauza o cunosteau si ii stiau statutul, ca si ceilalti din zona, inclusiv soferii RATB o fereau, caci era blanda, prostuta, prietenoasa ... a fost luata de hingheri ... si nici ca am mai gasit-o ...desi am umblat cu taxiul pe la adaposturi ...am vazut fel si fel de imagini care m-au urmarit ...iar cei de la ASA la care o inregistrasem mi-au ras in fata spunand ceva de genul "nu vedeti cate raftiere cu astfel de documente avem, cati credeti ca mai sunt ..." ... deci autoritatile mi-au tras o teapa, ca sa nu zic o palma ...am sperat ca macar sa fi avut norocul sa fi fost abandonata printr-o padure cum se mai practica si nu omorata ... dar cine stie ...

Am mai avut grija de o lupoaica Abramburica/Roxana aciuata la 1 depozit de mobila de langa bloc ... din copilarie o hraneam si ne jucam ... au incercat sa de la o asociatie sa o duca la 1 adapost/o curte  dar fugea si se intorcea de fiecare data...1 nebun a asmutit 1 pitbull pe ea dar s-a aparat, alt nenorocit a dat cu pietre spre ea, a avut si o rana la o labuta, iar la batranete au otravit-o cu putin timp inainte de a fi desfiintat magazinul de mobila si transformat in Mega ...

In cartier mai erau si alti catei de care lumea avea grija ...dar treptat au disparut, au fost omorati ... cate am vazut si auzit ...

Venisem de la serviciu in perioada sarbatorilor ... si am vazut cum vis-a-vis 1 catelandru a fost ucis de o pocnitoare ricosata in gat ...

Alta data am vazut  o masina parcata peste 1 pisic pe care evident l-a omorat ...

Recent am fost la XXL Fundeni vis-a-vis de Romstal ... si in parcare printre cateii pe care-i hraneam corcituri de lupinoli si border collie, culmea ... chiar in fata unei spalatorii auto ... 1 catel maro santaliu zacea intr-o balta de sange cu capul zdrobit ...

Licitatia Ilincai Macarie s-a prelungit dar tot se apropie de sfarsit

accesati, licitati si 1 animalut ajutati!

NAHOOT DESIGN: Promoție veselă - Luna Septembrie

NAHOOT DESIGN: Promoție veselă - Luna Septembrie

BIJOU-BIZARR(E): Copilareste la Muzeul Taranului

BIJOU-BIZARR(E): Copilareste la Muzeul Taranului: " Târg pentru copii 6 – 8 septembrie 2013 Cu o săptămână înainte de încheierea vacanței și de începerea școlii, veniți la Muzeul...

NU UITATI CE MAI URMEAZA IN CALENDAR ...

Asadar
 si MAINE  8.09. mai sunt TARGURI la Sutu - hand-made si in parcul Obor anticarii

Duminica 15.09. Dianei 4 YARD SALE

Duminica 22.09. ceainaria Serendipity targ hand-made

De joi pana Duminica 26-29.09. ROMEXPO - targuri COSMETIC si BEAUTY EXPO


program de week-end - azi si maine - 7-8.09.2013

la Sutu - targ I love hand-made cu Andreea, Baronesa,Danique, etc

Red Panda - adapostul Iubirre - targ caritabil pentru animalute - in incinta Pluto hotel, zona Barbu Vacarescu, dupa Billa si Kaufland

Targ Anticari - parc Obor cu Maria Keller, etc

Azi am fost in multe locuri:
am inceput cu Red Panda pentru care special am achizitionat papica pt catei azi de la Billa si Mega ...; am continuat cu celalalt eveniment caritabil de la Ring star pet hotel in beneficiul catorva asociatii unde am donat o multime de lucruri spre a fi valorificate ion beneficiul animalutelor, apoi am fost la Sutu si la anticari ...

Masuta cu flori: Brosa Smurfette

Masuta cu flori: Brosa Smurfette: Dimensiune: 3.5 cm latime, 3 cm inaltime Pret 15 lei

Masuta cu flori: Pisica si florile :)

Masuta cu flori: Pisica si florile :): Sistem de prindere: ac de brosa Dimensiuni: inaltime 3,5cm; latime 2,5 cm Pret 20 lei

danique handmade boutique: invitatie la targ, 7-8 septembrie 2013

danique handmade boutique: invitatie la targ, 7-8 septembrie 2013: in weekend, sambata si duminica, 7 si 8 septembrie, va asteptam la targul organizat de I Love Handmade in curtea Palatului Sutu, ca de obice...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini