Postări

Se afișează postări din decembrie 23, 2013

nume

http://names.whitepages.com/first/


Check it out.My name came up with a lot of Spanish last names as far as popularity, but I am of English, Irish and German descent. It seems to be a popular name. Look for your name. it gives quite a bit of information.

de tinut seama

Scaunul pe care stai să nu fie niciodată mai înalt decât teancul de cărţi pe care l-ai citit ! anonim Biblia este singura carte al cărei autor este prezent când o citeşti. anonim Iubirile sunt ca imperiile: dacă piere ideea pe care au fost întemeiate, pier şi ele odată cu ea. Milan Kundera Înaintea venirii noastre, nimic nu-i lipsea lumii; După plecarea noastră, nu-i va lipsi nimic. Omar Khayyam Faptul că-i judeci pe alţii, face ca egoul tău să crească. De aceea oamenilor le place să vorbească despre greşelile altora ... le dă sentimentul că ei sunt corecţi.Osho Uită-i pe cei care te uită ! zicătoare suedeză Vrei un prieten ?Ia-ţi un câine ! Harry Truman Cei ce adoră să fie linguşiţi nu-s capabili să aibă prieteni ! anonim Nu-i trata pe alţii ca pe o prioritate, în timp ce ei te tratează ca pe o opţiune !Albert Camus Dacă plângi că soarele a dispărut din viaţa ta, lacrimile te vor împiedica să vezi stelele.Rabindranath Tagore Dacă îţi porţi copilăria cu tine, nu vei îmbătrâni niciodată Abraham Sutzkeve…

sa mai radem

Un tip se prezintă cu un buchet de flori la prima întâlnire:
Ea: Vai, îți mulțumesc frumos pentru gest, sunt mușcate?El: Nu, dragă, sunt smulse! ***
Un tanar invita in oras o tanara care lucreaza ca profesoara de religie.
Cand se plimba prin parc, el ii ofera o tigara.Ea: - Nu, mersi, ce le-as spune dupa aceea copiilor la scoala?
Merge mai departe si o invita la un pahar.
- Nu, mersi, ce le-as spune dupa aceea copiilor la scoala?
In sfarsit, se urca in masina ca sa o duca acasa, iar el, putin disperat, o intreaba:
- Mergi cu mine la un motel?
- Sigur, cu placere!
- Cum se poate? Ce o sa le spui copiilor?
- Ce le spun mereu: Nu trebuie sa bei si sa fumezi ca sa te simti bine! ***
El şi ea, pe terasa unui bloc cu şapte etaje.Ea: - Dacă nu-mi cumperi o rochie nouă, sar…!
El: - Dacă ai curaj să sari, îţi cumpăr…! ***
- Să ştii că în viaţă totul se compensează.
- Cum adică?
- Cât mă costă să-mi îmbrac nevasta, tot atât mă costă să dezbrac amanta… ***
O doamna se urca in taxi si ii spune taximetristului:
- Va r…

cadouri

pentru a preveni nebunia sarbatorilor cel mai indicat ar fi sa avem cadourile pregatite din timp .... de cate ori nu s-a intamplat sa vedem ceva potrivit pt altcineva si sa nu-l luam motivand ca mai e pana la öcazie'...ignorand ca se poate epuiza pana atunci/ca nu mai reusim sa ajungem in locatia respectiva ....asadar cel mai bine e sa fim pregatiti din timp... sa cunoastem preferintele persoanei si sa achizitionam preventiv cu prima ocazie cadoul ...

abonamente la Vacanta la tara

abonamente la Revista  tipărită“Vacanţe la ţară” pentru a primi ultimile noutăţi din turismul rural, informaţii despre festivaluri tradiţionale şi manifestări diverse, descrieri ale pensiunilor de pe întreg teritoriul ţării şi multe alte articole pline de farmec, pe care le veţi descoperi lună de lună în paginile revistei noastre.
Pe 24 Ianuarie 2014 vom sărbători 10 ani de vacanţe cu farmec şi peste 100 de numere, în care ducem povestea revistei "Vacanţe la ţară" mai departe.
Abonament valabil 12 luni – 80 RON ( 12 apariţii)
*** La 5 abonamente făcute oferim al 6-lea gratis!
Pentru abonare: revista@vacantelatara.ro

Ajun pisicos