joi, 6 martie 2014

DE LA ECO-SEMNAL

relaxeze admiterea independentilor in Parlament.
Am intrebat pe Facebook , intr-un fel de sondaj, daca sustinatorii proiectelor noastre pentru protectia animalelor doresc sa ne fie alaturi in aceasta initiativa si, pentru ca toate raspunsurile au fost afirmative, am trecut la treaba.
Asadar, daca vreti o justitie harnica si independenta, capabila sa coboare clasa politica de pe suportul corupt pe care s-a catarat in primii ani ai democratiei romanesti, va invitam sa va alaturati unei dorinte sincere de a construi o societate civila puternica, una care sa consolideze democratia si sa apere identitatea nationala si valorile europene.
Dorinta noastra se concretizeaza prin lansarea acestui instrument online - www.vremindependenti.ro-, imputernicit prin semnaturile voastre, de mobilizare rapida a militantilor pentru o justitie independenta, presa libera si parlamentari care nu raspund santajului sau apelului liderilor politici la vot inregimentat.
Am lansat simbolic aceasta initiativa pe 28 februarie deoarece in aceasta zi romanii sarbatoresc, din 1933, Ziua Protectiei Civile, iar lupta dintre partidele politice seamana de multe ori cu un razboi de pe urma caruia oamenii de rand au de suferit.
In privinta candidatilor independenti, care nu apartin unei familii politice, vrem modificarea legii electorale pentru a relaxa admiterea lor in Parlament. In momentul de fata, un candidat independent trebuie sa stranga un numar ridicol de mare de semnaturi pentru a-si depunde candidatura, mult peste media europeana.
Facem, de asemenea, un apel pentru studierea atenta a candidatilor independenti la functii publice si sustinerea celor care dau dovada de integritate si echilibru pentru a strange semnaturile necesare la depunerea candidaturii. De cealalta parte, vom invita candidatii independenti sa se prezinte si sa raspunda intrebarilor voastre, ca potentiali voluntari in campania lor.
Toate acestea, si mai multe, dupa 25 mai. Pana atunci, strangem randurile pe www.vremindependenti.ro
Va rugam sa dati mai departe acest mesaj!
Cu prietenie,
Ionut Parausanu
www.ecosemnal.ro
0727769509

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini