joi, 27 martie 2014

horezugifts.ro

  Stimati iubitori de frumos,

In vremuri de fuga catre teluri nestiute si pierdere a valorilor stravechi, am cutezat sa sfidam totul in jur si sa dam nastere unei povesti frumoase despre traditie si autenticitate. Asa a luat nastere horezugifts.ro.  
Cu totii vrem sa multumim cuiva drag, sa surprindem colegi, prieteni, rude sau sefi cu cadouri unice. Cu totii suntem mandri ca suntem romani. Oriunde am fi si orice am face. De aceea, prin horezugifts.ro va invitam sa daruiti autentic, sa traiti sentimentul unic de respect fata de traditia romaneasca, sa fiti mandri ca puteti oferi autenticitate, sa impartasiti cu ceilalti cultura romaneasca.


   Pentru noi, a darui autentic inseamna mai mult decat a face cadouri sau a achizitiona suveniruri. A darui autentic inseamna a aprecia adevarata traditie, inseamna a impartasi cu cei de langa noi emotii, mandrie si cultura.

Odata cu venirea primaverii va invitam sa va acordati un mic ragaz, sa va bucurati de frumusetea lucrurilor simple, sa oferiti bucurie si traditie impreuna cu horezugifts.ro.

Oferta noastra, precum si mai multe informatii despre noi si povestea noastra puteti gasi la http://www.horezugifts.ro/



Cu sinceritate
0741280203

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini