marți, 17 iunie 2014

minunat - catelusa salvata la randul ei eroina

Raluca Enescu posted in Reiki pentru animale/ Reiki for animals
Raluca Enescu 8:13pm Jun 13
La numai o lună după ce a fost salvată din infernul din România și adoptată în Belgia, o cățelușă fostă maidaneză a dat alerta și a salvat astfel o femeie de la înec. Presa belgiană a relatat despre frumoasa eroină Canelle:

Traducerea articolului:O femeie care era cât pe ce să se înece în râul Sambre din Belgia a fost salvată de o căţeluşă adoptată din România, informează vineri sudinfo.be

Scoasă la plimbare miercuri seara, la Auvelais, de stăpânul ei, Cannelle (Scorţişoară) a simţit că cineva este gata să se înece în râul Sambre. 'Fiul meu, Vincent, o scosese afară seara', spune Jasmine Cerfontaine, care a adoptat căţeluşa de şapte luni din România. 'Este foarte sperioasă, mereu atentă la ce se întâmplă în jur', adaugă femeia, citată de sudinfo.be.

'Deodată s-a oprit, ridicând lăbuţa, şi a fugit spre râul Sambre. Pentru că nu a răspuns când a fost chemată, fiul meu s-a dus după ea şi a văzut că o persoană era gata să se înece. A dat alarma şi un bărbat de pe un vas acostat a sărit în apă şi a salvat femeia', a povestit Cerfontaine. După ce a stat o noapte la spital, aceasta s-a întors acasă, fiind în afara oricărui pericol.

Cannelle i-a răsplătit cu minunatul ei gest pe cei care au luat-o din România, unde o lege autorizează eutanasierea câinilor comunitari, scrie sursa. 'Căţeluşa este în Belgia de o lună, iar la noi se află doar de trei săptămâni', spune Jasmine Cerfontaine. 'Membrii asociaţiei +Opriţi masacrarea câinilor din România+ au de ce să fie mândri', a încheiat ea.

Adoptă și Salvează!
Auvelais: Cannelle, revenue de l’enfer en Roumanie, sauve une dame qui se noyait dans la Sambre
www.lanouvellegazette.be
Alors que son maître la promenait, Cannelle a vu, ou plutôt senti, une personne en train de se noyer...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini