vineri, 25 iulie 2014

HELP ONG!

Alexandru Alexe

FOARTE IMPORTANT
Viitoare organizatie nonprofit cauta un mic spatiu in care sa-si desfasoare activitatea operationala. Sunt cateva aspecte importante:
- in prima instanta nu vom avea bani. Din luna octombrie insa vom avea posibilitatea achitarii unei chirii din fondurile organizatiei. Intre timp ne angajam sa achitam, desigur, utilitatile.
- spatiul sa fie in Bucuresti.
- spatiul va avea 3 roluri principale: administrativ, sedinte de coordonare si depozitare materiale specifice activismului (bannere, portavoci, instrumente de comunicatii, consumabile).
- nu avem pretentii vizavi de dotari. Mobilierul ni-l aducem singuri pe parcurs iar spatiul ni-l putem amenaja singuri. Dorim totusi fie sa avem acces la internet fie sa avem posibilitatea conectarii la o retea de internet, pe cheltuiala noastra, desigur.
- spatiul ar fi optim sa fie intr-o zona cu acces facil cu mijloacele de transport in comun si cu masina. Nu tinem mortis sa fie central, mai ales ca la inceput vom fi cam stramtorati cu finantele, dar o apropiere decenta de o gura de metrou ar fi ideala.
In incheiere dorim sa scoatem in evidenta faptul ca ORICE tip de spatiu care sa se preteze activitatii organizationale este super okay. Nu facem nazuri, orice incapere, chiar si fara tencuiala, este okay.
Unii poate deja intuiesc la ce ma refer in acest anunt. Este vorba despre acea organizatie despre care s-a vorbit atat de mult in cercurile activiste. Suntem in linie dreapta (aleluia!) si speram ca in octombrie cel tarziu sa fim gata cu liniile de finantare.
Urmeaza sa facem lucruri mari si frumoase inca din luna august si suntem 200% siguri ca vom face valuri
Pentru detalii si altele, ne puteti contacta la numarul de telefon 0726 844 256 sau mail attrexx@gmail.com. Persoana de contact: Alexandru Alexe
Va multumim

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini