marți, 9 septembrie 2014

ANUNT despre Echipa Jurnalul Unui Voluntar


Dragii nostri,
Pentru ca si activistii pentru protectia animalelor sunt oameni, si pentru ca uneori trebuie sa urmam si alte “drumuri”, va anuntam ca s-a modificat componenta echipei.
Colega noastra, Ana Maria Hutu, s-a retras din activiatea in beneficiul asociatiei si al cateilor nostri, acordand prioritate altor aspecte ale vietii ei private.
Autorea anuntului, (adica eu) Adina Enache- lucreaza din strainatate, pentru asociatie si pentru Blanosii din dotare, doar in mediul online – pe perioada nedeterminata.
In prezent, colega noastra, Roxana Chirita- este singura implicata fizic in administrarea catelusilor.
Si pentru ca nu este usor, de unul singur, sa mergi la fiecare 2 zile, sa ingrijesti fiecare din cei 37 de blanosi, sa alergi dupa mancare si la cabinete veterinare, va rugam sa ne ramaneti aproape, si atunci cand se poate, sa ne ajutati sa mergem mai departe, pentru ca scopul meu si al Roxanei, este sa trimitem fiecare catelus la casuta lui, si sa salvam altii, atunci cand avem posibiliatea.

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat de-a lungul timpului si tuturor celor care ne vor ajuta de acum inainte, indiferent sub ce forma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini