joi, 18 septembrie 2014

URGENT!

Save & Shop, Care & Give added 13 new photos to the album Sufletele nimanui.
9 pisicute si un catel de talie mare au ramas singuri pe lume. Ieri, 16 septembrie, stapana lor (o batrana cumplit de saraca si de chinuita) a plecat pe ultimul drum. Animalutele se afla intr-un sat de langa Curtea de Arges si urmeaza sa moara de frig sau otraviti daca nu le gasim un adapost pana cand vine iarna.
Impreuna cu doi vecini, le asiguram hrana zilnica, insa ei au nevoie de caldura noaptea (acolo temperaturile coboara deja sub 10 grade celsius noaptea), de adapost impotriva ploilor si vantului (casa a fost inchisa) si de asistenta veterinara (sunt infestati cu purici, exista pisici gestante, ranite, etc).
In numele acestor suflete, care nu au voce sa ceara singure ajutor, lansam acest apel, catre orice persoana sau organizatie care poate prelua si trata chiar si un singur animalut!
Asiguram cazare si masa in sat oricarui medic veterinar care poate veni sa le consulte/ trateze precum si oricarei persoane care poate veni sa preia un animalut. La nevoie, putem asigura transportul animalutelor la Curtea de Arges, Pitesti sau Bucuresti, daca se gaseste vreun locsor si pentru ele... Pentru contact, va rugam lasati un mesaj privat pe pagina sau un e-mail la adoptiedistanta@yahoo.com. Va multumim din suflet!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini