joi, 20 noiembrie 2014

22.11.2014 jurnalul unui voluntar ne asteapta la shop 4 paws din Tete a tete cofee art&chill Herastrau




Jurnalul Unui Voluntar7:16pm Nov 19
Et Voila!
Shop 4 Paws, Editia a IV-a se apropie cu pasi repezi, si va avea loc pe data de 22 noiembrie, adica in acest week-end, la TETE A TETE – Cofee Art & Chill, din parcul Herastrau.
Programul este unul lejer, la indemana oricui isi doreste sa profite in mod util si benefic de timpul liber, adica intre orele 12.00-20.00.
Scopul este acelasi ca de obicei- bunastarea cateilor pe care ii avem in grija, mici si mari, pui si adulti, nabadoisi si cuminti, pupaciosi si afectuosi, negresit...- mustaciosi.
Partenerii nostri la acest eveniment, sunt ca de obicei, prietenii de la: Hemopet, Adapostul din Apartament, Clubul Cainilor Utilitari si Purina.
De tip expozitie cu vanzare, evenimentul va ofera posibilitatea sa achizitionati obiecte vestimentare sau bijuterii, minunatii valoroase de tip vintage, carti, decoratiuni pentru Craciun, decoratiuni Paws, alte frumuseti sau dulcegarii la pret “de nimic”.
Asadar, va asteptam sambata aceasta, la Tete a tete, sa va destindeti, sa va bucurati de o cafea , sa admirati si sa cumparati, daca ceva “va face cu ochiul”, sa ne cunoasteti, daca inca nu ati facut-o pana acum, sa aflati despre ei- Blanosii, sa fie bine- pentru ca mereu se intoarce la cel, de la care porneste.
Bifati join la eveniment si transmiteti mai departe. Invitati-va prietenii la o plimbare si o cafea, sambata, la Shop 4 Paws.
Noi (oameni si Blanosi) va asteptam cu drag!

https://www.facebook.com/AsmaWinWinAB?ref=hl#!/events/398234296994929/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini