marți, 30 decembrie 2014

locul cainilor este langa noi oamenii

Locul cainelui nu este pe strada si nici in adaposturi! Locul cainelui este langa tine Omule, in casa Ta! Adopta, Iubeste, Adora!
Aceasta pagina este locul de intalnire al Oamenilor cu Cainii. Este locul in care blanosii vin cuminti sa ii cunoasteti si de unde asteapta sa fie luati ACASA! Este locul din care va puteti alege cei mai valorosi profesori care va vor invata cea mai de pret lectie - lectia IUBIRII NECONDITIONATE!
Cum gaseste Omul drumul catre cainele pe care il cauta? Simplu - cauta in albumele paginii foto cu cateii postati pe categorii: Caini de talie mica, Caini de talie medie, Caini de talie mare, Pui, Caini de rasa,
Cum poate sa ajunga un blanos care cauta familie in albumele AIA? Foarte simplu:) Trimiteti mesaj catre pagina cu o singura foto foarte buna si reprezentativa a cainelui, descriere completa (varsta, educatie, obiceiuri, cum relationeaza cu alte animale, cum relationeaza cu copiii, daca este vaccinat, microcipat, orice alte informatii le considerati relevante), numarul de telefon (care va fi publicat) si foarte important toate informatiile scrise corect si coerent intr-un singur mesaj astfel incat sa poata fi doar copiat si postat de catre noi.

Cum puteti ajuta blanosii sa ajunga cat mai repede ACASA? Promovand si distribuind pagina AIA in mediul on line si purtand tricourile, bandanele, aplicand stickerele pe masini si baticutele AIA cateilor vostri pentru a promova AIA in mediul off line.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini