joi, 6 martie 2014

Insights into Veterinary Endocrinology: Differentiating Diabetes Insipidus from Psychogeni...

Insights into Veterinary Endocrinology: Differentiating Diabetes Insipidus from Psychogeni...: My problem case is a  7-year old male-neutered Labrador retriever-mix that presented to me for moderate to severe polyuria and polydipsi...

DE LA ECO-SEMNAL

relaxeze admiterea independentilor in Parlament.
Am intrebat pe Facebook , intr-un fel de sondaj, daca sustinatorii proiectelor noastre pentru protectia animalelor doresc sa ne fie alaturi in aceasta initiativa si, pentru ca toate raspunsurile au fost afirmative, am trecut la treaba.
Asadar, daca vreti o justitie harnica si independenta, capabila sa coboare clasa politica de pe suportul corupt pe care s-a catarat in primii ani ai democratiei romanesti, va invitam sa va alaturati unei dorinte sincere de a construi o societate civila puternica, una care sa consolideze democratia si sa apere identitatea nationala si valorile europene.
Dorinta noastra se concretizeaza prin lansarea acestui instrument online - www.vremindependenti.ro-, imputernicit prin semnaturile voastre, de mobilizare rapida a militantilor pentru o justitie independenta, presa libera si parlamentari care nu raspund santajului sau apelului liderilor politici la vot inregimentat.
Am lansat simbolic aceasta initiativa pe 28 februarie deoarece in aceasta zi romanii sarbatoresc, din 1933, Ziua Protectiei Civile, iar lupta dintre partidele politice seamana de multe ori cu un razboi de pe urma caruia oamenii de rand au de suferit.
In privinta candidatilor independenti, care nu apartin unei familii politice, vrem modificarea legii electorale pentru a relaxa admiterea lor in Parlament. In momentul de fata, un candidat independent trebuie sa stranga un numar ridicol de mare de semnaturi pentru a-si depunde candidatura, mult peste media europeana.
Facem, de asemenea, un apel pentru studierea atenta a candidatilor independenti la functii publice si sustinerea celor care dau dovada de integritate si echilibru pentru a strange semnaturile necesare la depunerea candidaturii. De cealalta parte, vom invita candidatii independenti sa se prezinte si sa raspunda intrebarilor voastre, ca potentiali voluntari in campania lor.
Toate acestea, si mai multe, dupa 25 mai. Pana atunci, strangem randurile pe www.vremindependenti.ro
Va rugam sa dati mai departe acest mesaj!
Cu prietenie,
Ionut Parausanu
www.ecosemnal.ro
0727769509

NOU YARD SALE IN DIANEI PE 22.03.2014

http://www.gabiurda.ro/yard-sale-22-martie-dianei-4/

1 NOU CAZ

are desperate to save him too .. it has the same story as Lucky, just as he was born on the street .. I once saved from the hands of men who wanted to kill him, three brothers and his mother, to, and parvovirus Salvetat already .. but fate was mean to him and now suffers from other dogs .. will remain semi-paralyzed .. but i want to save it as it is .. will remain with us as did and lucky .. but I beg you to help me save.
my financial possibilities are zero, especially as I and other clinical and owe more is that on Sunday I just burying grandma ..
few more details on the event are below, thank for understanding
https://www.facebook.com/events/720328251333088/

NU UITATI DE MARTISORUL PISOANCELOR

Asociatia Felina Sofisticat 4:43pm Mar 4
SofistiCAT isi rasplateste vizitatorii cu o tombola cu premii. Poti castiga un centru de joaca, un cosulet, jucarie sau un fotoliu pentru pisica ta.

Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi expozitia de la Sala Palatului din data de 8 sau 9 martie 2014, sa completezi talonul ce iti va inmanat odata cu biletul de intrare, sa depui talonul in urna special amenajata ce se afla la standul Mireille Design si CatsandCrafts.ro sau Petlounge si sa pastrezi biletul de intrare.

Extragerea se va face in zilele de sambata si duminica inainte de marea finala, Best in Show. In fiecare zi se vor acorda trei premii.

Castigatorii vor fi anuntati pe loc iar in cazul in care nu mai sunt prezenti in sala vor fi anuntati telefonic.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini