Postări

Se afișează postări din aprilie 25, 2014

10 si 11 mai yard sale by Gabi Urda

Sharing is caring!
Schimbam perspectiva tot weekend-ul, pe 10 si 11 mai, ne distram si scotocim prin si mai multe comori!

View this email in your browser (http://us3.campaign-archive1.com/?u=37c18a1964347acd5d82e8748&id=e1f11f8959&e=188496dc3a)

Yard Sale de weekend: 10 si 11 mai!
Yard Sale x2: expozanti diferiti in fiecare zi si de doua ori mai multe bunatati!

Yard Sale-ul recicleaza si doneaza!
Cumpara la preturi modice si descopera comori in weekend-ul din 10 si 11 mai la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4).

Astfel, la Yard Sale de 10 si 11 mai @ Dianei 4, sambata si duminica de la 10:00 la 18:00, te asteptam sa cumperi si sa scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil targ din oras.

La finalul fiecarei editii participantii si vizitatorii doneaza haine si incaltari unei case de plasament, de data aceasta catre Asociatia Sfantul Stelian.

Intrare pentru vizitatori – gratuit!

Facebook Event:http://bit.ly/YardSale10si11mai
http://yard-sal…

de urmarit despre animalute

cine poate suporta costurile infiltratiilor 30 ron per sedinta pt pisicuta Gargarita muscata de catei

Ajutati-o pe Gargarita, pisicuta muscata de caini! Bitten by dogs, Ladybug needs your help! (Bucharest) Update 24.04: Eugenia: am facut azi prima infiltratie, am invatat si cum sa-i fac masaj la picioare,am luat si vitamine si avem si certitudinea ca o sa se faca bine. Va rugam sa ne ajutati, nu stiu de cate infiltratii are nevoie, dar pot sa va spun ca o infiltratie costa 30 ron....va rog sa ma ajutati sa o fac bine! Gargarita, pisicuta salvata din gura a trei caini de Eugenia Comiza, cu o fractura minora la coloana, nu isi poate folosi labutele din spate, dar are sanse mari sa se recupereze. Eugenia o ingrijeste, o spala zilnic, intrucat nu poate folosi litiera. Eugenia este un om minunat, care face tot ce poate pentu ca acest sufletel sa se faca bine, pentru a putea avea si ea o sansa la o viata frumoasa. Stim ca in starea in care se afla acum nu are sanse de adoptie, si de aceea ea are nevoie de infiltratii, pentru a se recupera mai repede si a nu i se atrofia muschii. O…

apelul Ioanei Sotir ref. cateii e care are grija

(ENGLISH BELOW) Nu v-am mai spus demult necazurile mele...le-am lasat sa se stranga,pana m-au sufocat si am ajuns,din nou,in situata critica ,in care nu ma mai pot descurca.Stiu ca intotdeauna m-ati ajutat,de cele mai multe ori aceleasi persoane m-au ajutat...poate ma scoateti si acum din situatia fara iesire in care ma aflu.Marea majoritate a problemelor ,vin de la cei 10 cateii pe care ii am in foster ,pentru care trebuie sa platesc 750 lei/luna chiria si trebuie sa cumpar mancare de 2800 lei /luna (1 sac 15 kg de boabe junior si 40 de conserve pe saptamana)...sunt 3500 lei ,pe care nu am de unde sa ii mai scot....hrana cainilor de la padure ma costa 130 lei/zi.
Am datorii la cabinete veterinare ,dr Mihai Stanescu, Cucu Corina si de la Onevet primesc telefoane in care sunt rugata sa imi achit datoria de peste 800 de lei.
Nici daca imi vand sufletul,ca altceva nu mai am,nu reusesc sa fac rost de bani.
Va rog sa ne intindeti o mana de ajutor,daca se poate....macar sa imi achi…

adopta virtual 1 pisonc

Nu le poti adopta, dar vrei sa le ajuti sa aibe o viata mai buna? Adopta virtual o pisica. Mai multe detalii: http://www.4animals.ro/category/doneaza/adopta-virtual-o-pisica/ (A.E)