marți, 9 septembrie 2014

in Carol 53 targ de toamna pe 13.09.2014

~~~Dăm start Târgului de toamnă în arome de ceai cu scorțișoară, must și plăcinte de dovleac.
~~~Targoveti cu haine alese si lucruri cum n-ai mai văzut vin sa și le etaleze, iar tu poți să te târguiești și să te tocmesti până când te plictisești!
~~~Dacă vrei să renunți la ținute din sezonul trecut și să te alături tâ
rgoveților, te așteptăm să vii și să îți pui pe tarabă câte și mai câte: obiecte decorative, cărți, haine, jucării și ce mai știi. Dar mai întâi te rugăm să ne trimiți din timp un mail pe adresă yearhaggle@gmail.com la care vei primi neașteptat de repede un răspuns.
~~~Ne vedem pe 13 septembrie sa uitam o zi de prețuri de cu zori până în seară, cu noroc la târguială și tocmeală indiferent de ce parte a tarabei stai!

Carol 53 updated:
Autumn Haggle (Târguiala de toamnă) @ Carol 53
Saturday, September 13 at 11:00am in UTC+03 at 020915 Bucharest, Romania
 

talcioc in Dianei 4 in 13-14.09.2014

**********************ULTIMATE YARD SALE*****************
3 1/2 weeks, 7 countries, 3150 Kilometers and several flea markets and private stores. We have found incredible items
from

+ Clothing + Accessories + 80s and 90s Items
+ Shoes + Furniture + Hats
+ Bags + Jaclets + Shirts
+ Vinyl + Vintage + Toys

Imported from Germany, Austria, Bulgaria and serbia..
Starting from 12 midday..

***********************DONT MISS OUT************************

MUSICAL NIGHTSHIFT starting from 8 pm by

TEAM STEAM RO
DJ SUPER BUSH
and many more

ediția de toamnă 2014 CAFENEAUA CU PISICI la Morgan La Dud duminică 5.10.2014 orele 13-19

Pisici în căutare de familii, sacoşe pisicoase, articole handmade, prăjituri şi surprize. Acesta este meniul cu care vă aşteptăm la CAFENEAUA CU PISICI - ediția de toamnă 2014 (Morgan La Dud - duminică, 5 octombrie, orele 13-19). Fie ca ADOPŢI o pisica sau AJUŢI donând, activitatea Camerei cu Pisici nu ar fi posibilă fără susţinerea ta! ----------------------------
CAFENEAUA CU PISICI este un eveniment dedicat tuturor iubitorilor de pisici care doresc fie să adopte, fie să sprijine material activitatea proiectului Camera cu Pisici. La evenimentul din aceasta toamnă vor fi prezente şi gata de adopţie o parte din pisicile aflate in grija noastră, iar pentru a le ajuta pe cele care încă îşi aşteaptă familiile, puteţi face donaţii sau puteţi cumpăra sacoşele Camerei cu Pisici (create de George Roșu), obiecte handmade (donate de diferiţi creatori din ţară) şi prăjiturile pregătite cu drag de voluntarele noastre. Banii obţinuţi din vânzări vor fi utilizaţi pentru achitarea tratamentelor veterinare și îngrijirea pisicilor salvate de pe stradă. Binevenite sunt și donaţiile în hrană sau obiecte (noi sau folosite) utile pisicuţelor: mâncare umedă sau uscată, jucării, sisaluri, pătuţuri, pernuţe sau orice altceva consideraţi de cuviinţă. ----------------------------
Camera cu Pisici - The Cat Room este un proiect de voluntariat independent de orice asociaţie pentru protecţia animalelor, având scopul de a salva pisici fără stăpân, de a educa oamenii în privința sterilizării animalelor de companie și de a încuraja fiecare iubitor de animale să se implice efectiv în salvarea pisicilor mai puţin norocoase. Mai multe informaţii despre CAMERA CU PISICI găsiţi pe site: http://cameracupisici.blogspot.ro/

şi pe Facebook: http://www.facebook.com/thecatroom.
----------------------------
Duminică, 5 octombrie 2014, orele 13-19 Morgan La Dud, Piața Rosetti, str. Speranței nr. 7
----------------------------
Morgan La Dud: https://www.facebook.com/morganladud

donatii in produse hand-made pt evenimentul caritabil cafeneaua cu pisici by camera cu pisici

Donează o mărgică, două, trei, ajută o pisică şi pe prietenii ei!
----------------------------------
Dragi prieteni pisicoşi, există printre voi creatori de handmade dornici să ajute pisicuțele mai puțin norocoase? Pentru evenimentul Cafeneaua cu Pisici - ediția de toamnă 2014 (care va avea loc pe data de 5 octombrie) puteți dona obiecte create de voi, care vor urma să fie vândute în beneficiul pisicilor. Asteptăm răspunsul vostru pe cameracupisici@gmail.com Va mulțu-miau!
----------------------------------
Cafeneaua cu Pisici - ediția de toamnă 2014 va consta într-un târg de adopții și o strângere de fonduri pentru îngrijirea pisicilor din grija noastră până își găsesc familii.
Puteți vedea aici care a fost atmosfera la edițiile trecute: http://cameracupisici.blogspot.ro/search/label/evenimente%20pisici


----------------------------------
Camera cu Pisici este un proiect independent de voluntariat, având menirea să salveze cât mai multe pisici fără stăpân și să le găsească familii iubitoare. Nu putem face asta fără ajutorul altor iubitori de animale. Puteți vedea activitatea Camerei cu Pisici vizitând pagina de Facebook sau blogul nostru: https://www.facebook.com/thecatroom sau http://cameracupisici.blogspot.ro/

1 catel norocos mai are nevoie de sustinere pt operatie

www.4animals.ro
CONTACT : asociatia.robi@gmail.com
Andy este un catelandru de vreo patru luni. A fost gasit de o familie dupa ce acesta fusese accidentat. Pentru ca n-au avut sufletul sa-l lase in strada , l-au dus la Clinica Veterinara Dr. Bercaru unde medicii au constatat ca Andy are fractura de femur bilaterala si disjunctie sacroiliaca. Operatiile costa 700 lei si pentru ca salvatorii lui nu pot plati decat 300 au solicitat ajutor pentru diferenta de 400 lei.
Daca doriti sa-l ajutati pe Andy o puteti face platind pentru el direct la Clinica dr Bercaru sau contactandu-i pe salvatorii lui la nr 0722 246 166.
Andy va avea nevoie si de un camin pentru ca salvatorii lui au deja prea multe animale si le-ar fi foarte greu sa-l pastreze si pe el.
In caz ca vreti sa-l adoptati dupa ce se va insanatosi va rugam sa-i contactati tot pe salvatorii lui la nr de mai sus.
Va multumim anticipat pentru ajutorul dat catelusului Andy.
(MC)

ANUNT despre Echipa Jurnalul Unui Voluntar


Dragii nostri,
Pentru ca si activistii pentru protectia animalelor sunt oameni, si pentru ca uneori trebuie sa urmam si alte “drumuri”, va anuntam ca s-a modificat componenta echipei.
Colega noastra, Ana Maria Hutu, s-a retras din activiatea in beneficiul asociatiei si al cateilor nostri, acordand prioritate altor aspecte ale vietii ei private.
Autorea anuntului, (adica eu) Adina Enache- lucreaza din strainatate, pentru asociatie si pentru Blanosii din dotare, doar in mediul online – pe perioada nedeterminata.
In prezent, colega noastra, Roxana Chirita- este singura implicata fizic in administrarea catelusilor.
Si pentru ca nu este usor, de unul singur, sa mergi la fiecare 2 zile, sa ingrijesti fiecare din cei 37 de blanosi, sa alergi dupa mancare si la cabinete veterinare, va rugam sa ne ramaneti aproape, si atunci cand se poate, sa ne ajutati sa mergem mai departe, pentru ca scopul meu si al Roxanei, este sa trimitem fiecare catelus la casuta lui, si sa salvam altii, atunci cand avem posibiliatea.

Multumim tuturor celor care ne-au ajutat de-a lungul timpului si tuturor celor care ne vor ajuta de acum inainte, indiferent sub ce forma.

sprijiniti asociatia NUCA

Cine doreste sa sprijine constant activitatea Asociatia pentru protejarea animalelor NUCA , poate deveni membru:
Inscrierea e 20 lei iar posesorul va primi un carnet de membru, iar contributia lunara este de 15 lei. Nu este o contributie mare dar fiind un venit constant din partea membrilor va fi un ajutor important.
Va multumim anticipat!
As vrea sa multumesc din suflet tuturor celor care s-au inscris deja ca membri si as vrea sa i asigur ca banutii au fost de mare ajutor si ca au fost cheltuiti cu mare cumpatare:)

yard sale caritabil pt animalutele Robi 20-21.09.2014

Dragi si drage,

Asociatia pentru protectia animalelor Robi va astepta in weekend-ul 20 - 21 septembrie la o editie inedita de cumparaturi caritabile.

Evenimentul va avea loc intre 11.00 - 18.00 in fiecare din cele doua zile. Locatia evenimentului este strada Ardeleni, nr. 14 (zona Obor).

Va asteptam cu accesorii, incaltaminte, carti, hainute de copii, dama si barbati. Avem de toate pentru toata lumea.

Fapte bune, voie buna....si....o garderoba noua!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini