Postări

Se afișează postări din octombrie 7, 2014

vesti bune

In memoria Asculicai

am adoptat 2 pise Daisy si Maysie (europene tigrate) salvate de Mada Spataru si al caror album il regasim pe facebook; mama si fiica; D 2 ani si...4,3 kg, M 6 luni, sterilizate; scumpe, alintate si vioaie...au redat culoarea casei si armonia caminului dupa disparitia prematura a dragei noastre Asculica

ieri seara au implinit 2 saptamani in familia noastra

sa fie intr-un ceas bun si sa fim toti sanatosi!

CAT CHAT: Cat Horoscopes October 2014

CAT CHAT: Cat Horoscopes October 2014: Mercury is in retrograde and a lot of pretty monumental planetary movements will be making October quite the month for our feline friends. ...

animalute dragalase

11-12.10.2014 V for Verde la Casa Universitarilor

Dragilor, Sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie 2014, intre orele 11 si 20:00, a 3-a editie a targului V for VERDEtransforma Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr. 46) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul verde este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.
Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 60 mai precis. Care este si numarul de expozanti cu bunatati si delicatese bio, condimente si mirodenii,cosmetice naturale si organice, articole eco deco,food & treats, slow food si raw food, workshopuri creative pentru copii, ateliere culinare pentru toata lumea, invitati speciali si o atmosfera verde si insorita.
Printre invitatii speciali se numara Carmen Bruma cu care discutam Sambata, 11 octombrie, de la orele 14:00 despre cartea sa „Jurnal de gravida”, despre cum sa ai un stil de viata verde, sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos.
Pentru ca stilul de viata sanatos se invata de mi…

apelul Jurnalului unui voluntar 4 paws

Imagine
Jurnalul Unui Voluntar with Roxana Chirita and Adina Enache
PLEASE HELP AND SHARE!

 Acum cateva zile, faceam un apel pentru chirie, si speram sa acoperim o parte din ea, cu ajutorul evenimentului Shop 4 Paws, care a avut loc in week-end.
Din pacate, nu ne-a iesit.
Ne-a ajutat sa ne inchidem datoria catre Hemopet, caci de la ei ne-am achizitionat vaccinurile "pe caiet" pentru toti cei 36 de catei, si tot ei ne-au ajutat si cu tratament de parvo si analize de Chad bolnavior. Nu ne mai puteau astepta, pentru ca si ei au furnizori, asa ca banutii au fost directionati acolo. Acum suntem pe 0, cel putin, in ce-i priveste.
Este un plus mare, pentru ca nu ne vedeam la liman in valtoarea cheltuielior zilnice. Mai avem doar doua clinici, dar sumele sunt un pic mai mici, si am decis sa le luam pe rand, altfel ne-am sufoca.
Asadar, MULTUMIM Eroii Eroilor (a se citi echipa Hemopet) pentru intelegere, rabdare, si ajutor.
Am reusit si sa ne achitam materia prima pentru delicatesele ofer…