marți, 2 decembrie 2014

CAT CHAT: Cat Horoscopes December 2014

CAT CHAT: Cat Horoscopes December 2014: Your behavior for the winter is predictable - you’ll be turning up the furnaces, digging up the heavy coats from the basement, and celebrat...

MadeByGirl: Jen's Festive Gift IDEAS: Pets

MadeByGirl: Jen's Festive Gift IDEAS: Pets

Camera cu Pisici - The Cat Room: CAFENEAUA CU PISICI - ediţia de Crăciun 2014

Camera cu Pisici - The Cat Room: CAFENEAUA CU PISICI - ediţia de Crăciun 2014: Multe pisici, atât mari, cât și mai mici, se pregătesc să primească de la Moş Crăciun cel mai frumos cadou pentru un an mai bun: o fami...

apelul Cristinei Ionana pt 1 om minunat care ingrijeste cateii nimanui

22 hrs · Edited ·
Vă mai amintiți postarea cu dl Tudor, omul minunat care din puținul lui, îngrijește cățeii nimănui și care a fost surprins la un cabinet veterinar din Craiova plângând? Ei bine, cine dorește să trimită pentru dansul orice ajutor ( haine, alimente, hrană pt căței), aveți la dispoziție adresa cabinetului!
Family Vet, strada Toporași 18, Craiova, Dolj.
DISTRIBUIȚI, VĂ ROG!

PROIECTUL ASOCIATIEI FIGHT FOR LIFE

Asociatia Fight for Life added 50 new photos to the album EU CRED IN MOS CRACIUN.
Campania de Craciun organizata pentru un centru de plasament din Voluntari, Ilfov. Copiii ne-au trimis scrisorile pentru Mos Craciun. Cine vrea sa devina ajutorul lui Mos Craciun si sa contribuie sa indeplinirea viselor acestora, isi poate alege o scrisoare (puteti trimite voi cadoul sau ne puteti trimite o suma de bani pe care o considerati corecta, noi il cumparam si va trimitem o fotografie)

CRACIUN LA CAFENEAUA CU PISICI 14.12.2014 MORGAN LA DUD

Multe pisici, atât mari, cât și mai mici, se pregătesc să primească de la Moş Crăciun cel mai frumos cadou pentru un an mai bun: o familie grozavă! Iar noi le ajutăm, organizându-le cel mai cochet târg de adopţii din oraş. Vă invităm cu drag la CAFENEAUA CU PISICI - ediția de Crăciun, ce va avea loc duminică, 14 decembrie, între orele 13:00-19:00, la Morgan La Dud (zona Piața Rosetti, str. Speranței nr.7)

ornamente in beneficiul cateilor ingrijiti de Kola Kariola

Adina Voinea added 14 new photos to the album Craciun pentru Catei! by Kola Kariola and 2 others.
22 mins ·
Stiati ca si cateii se bucura de Craciun? Se bucura dar bucuria lor sta in mainile noastre....Aveti aici un album cu ornamente de brad hand-made care sunt puse la vanzare in sprijinul Asociatiei pentru Protectia Animalelor Kola Kariola! Banutii stransi vor face Craciunul mai frumos cateilor din adapost ! Pretul unui ornament este de 15 lei sau puteti achizitiona seturi de cate 6 cu 70 de lei. Modelul il alegeti dumneavoastra si comanda o dati prin mesaj privat! Predare personala in Bucuresti, in restul tarii se vor trimite prin curier ! 2 Ornamente asigura un sac de bobite....Ce ziceti? Facem o fapta buna in luna Mosului Barbos ?

FINALUL LICITATIEI ILINCAI MACARIE SI APEL DACA EXISTA DORITORI/URMASI

Doresc sa va anunt din timp ca aceasta este probabil ultima editie a licitatiei de caritate organizata de mine. Din pacate nu mai pot continua.
Daca cineva insa doreste sa preia si sa duca mai departe aceasta activitate, pe care eu am inceput-o in aprilie 2013, m-as bucura foarte mult. I-as sta la dispozitie cu graficile lunare si "know-how" - ul dobandit. Chiar sper ca cineva sa doreasca sa duca mai departe ce am inceput eu pentru ca stiu ca e nevoie de astfel de initiative.https://www.facebook.com/events/247157038814057/?fref=ts

JURNALUL UNUI VOLUNTAR

Curand vin sarbatorile.
Déjà in magazine si la TV ofertele se bat intre ele, decoratiunile la fel, si pare ca si oamenii sunt grabiti sa se organizeze pentru timp liber.

Ne-am dori un Craciun frumos, de poveste nu doar pentru oameni, ci si pentru animalute, pentru ele toate ; pentru toti cateii si din adaposturi si de pe strazi. Ii vrem sanatosi si bine, cu oameni frumosi alaturi.

Visam frumos si avem dorinte ! Poate anul ce vine va fi unul mult mai bun pentru noi toti. Pana atunci insa, trebuie sa continuam ca si pana acum, « pas cu pas ».

Am evoluat mult de cand am inceput sa activam in acest domeniu si nu vrem sa ne oprim aici. Evident, fara voi nu am fi reusit ; ar fi fost imposibil.

Multumim ! Multumim sincer si din suflet !
Fara voi nu am fi reusit sa le asiguram un spatiu protejat de rele, nu am fi reusit sa le asiguram hrana zilnica, si nici sa le gasim casute celor care au fost mai norocosi pana acum.
« Impreuna suntem puternici », zice si Aileen- prietena noastra din Germania, si noi suntem de acord cu ea.
Impartasim cu voi si bune si rele, si speram sa fie bine.

Ca de obicei, la sfarsit de luna, trebuie sa facem minuni si sa platim chiria. Numarul catelusilor a crescut, pentru ca nu putem sa ramanem indiferenti. Incercam sa ajutam la fata locului, acolo unde se poate, dar unde stim ca nu sunt sanse de supravietuire, intervenim.
Asadar, dupa cum ati vazut, alti 4 juniori au intrat de curand in Clubul Blanosilor, iar chiria noastra a crescut la 1420 lei pentru aceasta luna.

Pana pe 6 decembrie trebuie sa-i strangem si sa achitam.
Tot acum trebuie sa strangem banutii si pentru chiria lunii Decembrie, pentru ca este luna scurta, si pentru ca de obicei, Sarbatorile sunt Sarbatori si pentru banci, si pentru gazda noastra, si pentru voi, dragii nostri.

Credeti ca reusim sa facem un miracol si sa strangem banutii de chirie, pentru doua luni ? adica 2840 lei ? Putem sa facem magia Craciunului sa lucreze in avans ?

Banutii donati (nu conteaza suma ; putin cu putin se aduna), fac minuni. Share-ul evenimentului, sau invitarea prietenilor la eveniment, ne ajuta sa ne promovam.

Scopul este mereu ca acelasi : sa le fie bine Blanosilor !
Conturile noastre sunt aceleasi ca de obicei, si vi le punem la dispozitie pe toate, pentru a facilita procesul cat se poate de mult :
Paypal : roxana.e.chirita@gmail.com
ING : RO03 INGB 0000 9999 0166 4407, Adina Enache
Raiffeisen: RO37 RZBR 0000 0600 1038 0376, Elena Chirita

P.S. este foarte important sa gasim si casute patrupezilor; asadar, daca vreun/vreo prieten/a de incredere isi doreste sa adopte un catelus, nu uitati ca noi avem toate culorile, si toate marimile, pe alese.
Multumim, din nou, din suflet !

ENGLISH version:

Very soon Christmas will be here. In stores and on TV, are battles between offers and decorations, and it seems that also the people are in rush to plan their spare time.
It would be so great if Christmas will be real for animals too, not only for people; a Christmas for all the dogs from the shelters and on the streets. We want them well and happy, with good people around.
We are hoping and we are dreaming. Maybe the next year will be better for all of us. Till than we need to continue our work, “step by step”.
Without you all, it would not be possible to be where we are.
Thank you! Honestly thank you, from the heart!
Without you, it would not be possible, to offer to dogs in our care, the place to live, the food, and the chance to have a family, for some that were luckier till now.
“Together we are strong” saying Aileen, our friend from Germany, and we are agreeing with her.
We are sharing with you the good and the bad moments, and we all are hoping that everything will be ok.

Like usual, at the end of the month, we need to do miracles and to pay the rent. The number of the dogs increased, because we care. We are trying to help the dogs from the street, were they are, but if they don’t have chances to survive, we cannot let them.
So, we have other 4 juniors in our “club”, and our rent increased at 1420 lei =323 euro.
We need to pay this amount till 6 December.

Also, now we have to collect the amount for the rent of December, because soon will be Christmas for everyone: for the banks, for the family who rent us the land, and also for you, dear friends.

Do you think it will be possible to do a magic and to collect the money for 2 months? 2840 lei= 646 euro? It can happen’ already the magic of Christmas?
Donations (no matter- how small is the amount donated, because little by little we can conquer the world), are magic. Shares and invitations for friends on our event can help us to promote our cause.

Scope is like usual: dogs and their wellness.
Our accounts are the same, and we are giving all of them, to facilitate the process of donation:
Paypal : roxana.e.chirita@gmail.com
ING : RO03 INGB 0000 9999 0166 4407, Adina Enache
Raiffeisen: RO37 RZBR 0000 0600 1038 0376, Elena Chirita

P.S. it is really important to find homes for the dogs, so, if you know someone who wants to adopt, and if the person is a great one, don’t forget that we have all colors and all measures :).
Thank you!

13-14.12.2014 YARD SALE DIANEI 4

Garage Sale 5:19pm Dec 1
Yard Sale Decembrie!
PS: locurile s-au ocupat toate.
Ne intalnim la cumparaturi pe 13/14 Decembrie!
Saturday, December 13 at 10:30am in UTC+02
You were invited by Anca Manescu

INVITATIE CONCERT PRIETENII PISICILOR ORADEA

In data de 19 decembrie 2014, de la ora 18:00, va asteptam cu drag in sala festiva a Liceului greco-catolic "Iuliu Maniu", la concert! Pretul unui bilet este de 5 lei, toate biletele vandute participa la tombola, iar Dora noastra draga a si pregatit premiile Vom avea de asemenea prajituri si tot felul de obiecte handmade. Multumim Universitatii din Oradea si Facultatii de Arte pentru sala si felicitari, Dóra Munkácsi, Brigitta Csordás, George Rizea si Bogdan Bódis Ádám pentru initiativa si participare Suntem norocosi - si noi, si pisele - sa va avem ca prieteni

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini