Postări

Se afișează postări din decembrie 2, 2014

CAT CHAT: Cat Horoscopes December 2014

CAT CHAT: Cat Horoscopes December 2014: Your behavior for the winter is predictable - you’ll be turning up the furnaces, digging up the heavy coats from the basement, and celebrat...

MadeByGirl: Jen's Festive Gift IDEAS: Pets

Camera cu Pisici - The Cat Room: CAFENEAUA CU PISICI - ediţia de Crăciun 2014

Camera cu Pisici - The Cat Room: CAFENEAUA CU PISICI - ediţia de Crăciun 2014: Multe pisici, atât mari, cât și mai mici, se pregătesc să primească de la Moş Crăciun cel mai frumos cadou pentru un an mai bun: o fami...

apelul Cristinei Ionana pt 1 om minunat care ingrijeste cateii nimanui

Cristina Ioana 22 hrs · Edited · Vă mai amintiți postarea cu dl Tudor, omul minunat care din puținul lui, îngrijește cățeii nimănui și care a fost surprins la un cabinet veterinar din Craiova plângând? Ei bine, cine dorește să trimită pentru dansul orice ajutor ( haine, alimente, hrană pt căței), aveți la dispoziție adresa cabinetului!
Family Vet, strada Toporași 18, Craiova, Dolj.
DISTRIBUIȚI, VĂ ROG!

PROIECTUL ASOCIATIEI FIGHT FOR LIFE

Asociatia Fight for Life added 50 new photos to the album EU CRED IN MOS CRACIUN. Campania de Craciun organizata pentru un centru de plasament din Voluntari, Ilfov. Copiii ne-au trimis scrisorile pentru Mos Craciun. Cine vrea sa devina ajutorul lui Mos Craciun si sa contribuie sa indeplinirea viselor acestora, isi poate alege o scrisoare (puteti trimite voi cadoul sau ne puteti trimite o suma de bani pe care o considerati corecta, noi il cumparam si va trimitem o fotografie)

CRACIUN LA CAFENEAUA CU PISICI 14.12.2014 MORGAN LA DUD

Cats of Bucharest 54 mins · Multe pisici, atât mari, cât și mai mici, se pregătesc să primească de la Moş Crăciun cel mai frumos cadou pentru un an mai bun: o familie grozavă! Iar noi le ajutăm, organizându-le cel mai cochet târg de adopţii din oraş. Vă invităm cu drag la CAFENEAUA CU PISICI - ediția de Crăciun, ce va avea loc duminică, 14 decembrie, între orele 13:00-19:00, la Morgan La Dud (zona Piața Rosetti, str. Speranței nr.7)

ornamente in beneficiul cateilor ingrijiti de Kola Kariola

Adina Voinea added 14 new photos to the album Craciun pentru Catei! by Kola Kariola and 2 others. 22 mins · Stiati ca si cateii se bucura de Craciun? Se bucura dar bucuria lor sta in mainile noastre....Aveti aici un album cu ornamente de brad hand-made care sunt puse la vanzare in sprijinul Asociatiei pentru Protectia Animalelor Kola Kariola! Banutii stransi vor face Craciunul mai frumos cateilor din adapost ! Pretul unui ornament este de 15 lei sau puteti achizitiona seturi de cate 6 cu 70 de lei. Modelul il alegeti dumneavoastra si comanda o dati prin mesaj privat! Predare personala in Bucuresti, in restul tarii se vor trimite prin curier ! 2 Ornamente asigura un sac de bobite....Ce ziceti? Facem o fapta buna in luna Mosului Barbos ?

FINALUL LICITATIEI ILINCAI MACARIE SI APEL DACA EXISTA DORITORI/URMASI

linca Macarie Just now · Doresc sa va anunt din timp ca aceasta este probabil ultima editie a licitatiei de caritate organizata de mine. Din pacate nu mai pot continua.
Daca cineva insa doreste sa preia si sa duca mai departe aceasta activitate, pe care eu am inceput-o in aprilie 2013, m-as bucura foarte mult. I-as sta la dispozitie cu graficile lunare si "know-how" - ul dobandit. Chiar sper ca cineva sa doreasca sa duca mai departe ce am inceput eu pentru ca stiu ca e nevoie de astfel de initiative.https://www.facebook.com/events/247157038814057/?fref=ts

JURNALUL UNUI VOLUNTAR

Curand vin sarbatorile.
Déjà in magazine si la TV ofertele se bat intre ele, decoratiunile la fel, si pare ca si oamenii sunt grabiti sa se organizeze pentru timp liber.

Ne-am dori un Craciun frumos, de poveste nu doar pentru oameni, ci si pentru animalute, pentru ele toate ; pentru toti cateii si din adaposturi si de pe strazi. Ii vrem sanatosi si bine, cu oameni frumosi alaturi.

Visam frumos si avem dorinte ! Poate anul ce vine va fi unul mult mai bun pentru noi toti. Pana atunci insa, trebuie sa continuam ca si pana acum, « pas cu pas ».

Am evoluat mult de cand am inceput sa activam in acest domeniu si nu vrem sa ne oprim aici. Evident, fara voi nu am fi reusit ; ar fi fost imposibil.

Multumim ! Multumim sincer si din suflet !
Fara voi nu am fi reusit sa le asiguram un spatiu protejat de rele, nu am fi reusit sa le asiguram hrana zilnica, si nici sa le gasim casute celor care au fost mai norocosi pana acum.
« Impreuna suntem puternici », zice si Aileen- prietena noastra …

13-14.12.2014 YARD SALE DIANEI 4

Imagine
Garage Sale posted in Yard Sale de Noiembrie x 2 Garage Sale 5:19pm Dec 1 Yard Sale Decembrie!
PS: locurile s-au ocupat toate.
Ne intalnim la cumparaturi pe 13/14 Decembrie! Join Yard Sale 13 & 14 Decembrie Saturday, December 13 at 10:30am in UTC+02 Dianei 4 in Bucharest, Romania You were invited by Anca Manescu

INVITATIE CONCERT PRIETENII PISICILOR ORADEA

In data de 19 decembrie 2014, de la ora 18:00, va asteptam cu drag in sala festiva a Liceului greco-catolic "Iuliu Maniu", la concert! Pretul unui bilet este de 5 lei, toate biletele vandute participa la tombola, iar Dora noastra draga a si pregatit premiile Vom avea de asemenea prajituri si tot felul de obiecte handmade. Multumim Universitatii din Oradea si Facultatii de Arte pentru sala si felicitari, Dóra Munkácsi, Brigitta Csordás, George Rizea si Bogdan Bódis Ádám pentru initiativa si participare Suntem norocosi - si noi, si pisele - sa va avem ca prieteni