marți, 30 decembrie 2014

moda adolescentina

http://bucurestishoppingnews.ro/mereu-in-pas-cu-moda-adolescentii-comunica-prin-stilul-vestimentar-pe-care-il-abordeaza/

casute futuriste pt pise

http://www.boredpanda.com/hobbit-cat-litter-box-sauron-scratch-tower-superfan-builds/

doneaza 2%din impozitul pe profit

Ești iubitor de animale, dar nu ai posibilitatea să adopți o pisicuță? Nicio problemă! Există și alte modalități prin care poți să le ajuți: donează! Dacă nu ai nici această posibilitate, dar dorești în continuare să te implici, o poți face extrem de simplu: redirecționează cei 2% din impozitul pe profit către organizația noastră. Tot ce ai de făcut este să descarci formularul precompletat cu datele noastre de aici (http://prieteniipisicilor.ro/user_files/Formular%20230%20-%20Prietenii%20Pisicilor%20Oradea%202014.pdf) . După ce îl completezi, va trebui să-l depui personal sau să-l trimiți prin poștă la Administrația Financiară de care aparții, iar apoi să ne anunți. Sau, pentru Oradea, ni-l poți înmâna nouă.

Poți duce lucrurile și mai departe și să-ți rogi prietenii să facă același lucru. Astfel, cu un minim de efort, puteți contribui la bunăstarea pisicuțelor noastre minunate, dar care au atât de multă nevoie de ajutor.

Poate că, deși ești iubitor de animale, consideri că sunt și alte cauze spre care ai putea redirecționa acești bănuți. Tot ce se poate. Toate ONG-urile susțin cauze importante, în care merită investit. Și atunci de ce ai ajuta niște pisici? Pentru că suntem atât de puțini noi, cei care le susținem cauza. Pentru că au nevoie de ajutorul nostru. Pentru că ne pot oferi atât de multe, pe când ele au nevoie de atât de puțin (hrană, atenție, îngrijiri). Fă-ți puțin timp și ”răsfoiește-ne” site-ul. Descoperă-le și cu siguranță îți vor spune ceva. Ascultă-le povestea și implică-te. Sunt niște suflețele care au nevoie de ajutorul tău!

apel GIA

. Daca doriti sa ne ajutati sa mai acoperim din datoria de la Praxis si de la alte cabinet, puteti dona in contul nostrum deschis la Banca Transilvania - Sucursala Marriott - IBAN RON: RO69 BTRL 0640 1205 E803 48XX; IBAN EUR: RO44 BTRL 0640 4205 E803 48XX; Paypal: office@gia-ro.org

fidelitate

www.rdwebcidade.com.br > 4 Anos
Cão persegue ambulância para não se afastar do dono no DF
A demonstração de fidelidade de um cachorro chamou a atenção nas redes sociais nesta véspera de Natal: o vira-lata seguiu o dono, um morador de rua, até um hospital público do Distrito Federal. A atitude fez a equipe do Corpo de Bombeiros parar a ambulância e acolher o animal.
Os bombeiros notaram, pelo retrovisor da ambulância, que o cachorro estava determinado a seguir o veículo pelas ruas de Taguatinga, região administrativa a 21 quilômetros do centro da capital federal.
O dono dele, segundo os bombeiros, havia sofrido um ataque epilético. A equipe se solidarizou com o sofrimento do cão, abriu a porta e deixou que ele entrasse na ambulância. No hospital, o “fiel companheiro” ficou ao lado da maca durante todo o atendimento.
F: G1.

Service dogs can perform a number of tasks to help their humans; here are just a few of them.

https://www.thedodo.com/community/TamannaKhare/7-incredible-ways-service-dogs-861959410.html

interesant fotoefect

http://photomania.net/photos/54a302577115cfab4e8b456b?story_type=2ndstory

imagini emotionante cu copilasi si blanosi


Zece imagini care te vor emoţiona!
Dragostea dintre un copil şi un animal este de nepreţuit
http://goo.gl/TS47y4

locul cainilor este langa noi oamenii

Locul cainelui nu este pe strada si nici in adaposturi! Locul cainelui este langa tine Omule, in casa Ta! Adopta, Iubeste, Adora!
Aceasta pagina este locul de intalnire al Oamenilor cu Cainii. Este locul in care blanosii vin cuminti sa ii cunoasteti si de unde asteapta sa fie luati ACASA! Este locul din care va puteti alege cei mai valorosi profesori care va vor invata cea mai de pret lectie - lectia IUBIRII NECONDITIONATE!
Cum gaseste Omul drumul catre cainele pe care il cauta? Simplu - cauta in albumele paginii foto cu cateii postati pe categorii: Caini de talie mica, Caini de talie medie, Caini de talie mare, Pui, Caini de rasa,
Cum poate sa ajunga un blanos care cauta familie in albumele AIA? Foarte simplu:) Trimiteti mesaj catre pagina cu o singura foto foarte buna si reprezentativa a cainelui, descriere completa (varsta, educatie, obiceiuri, cum relationeaza cu alte animale, cum relationeaza cu copiii, daca este vaccinat, microcipat, orice alte informatii le considerati relevante), numarul de telefon (care va fi publicat) si foarte important toate informatiile scrise corect si coerent intr-un singur mesaj astfel incat sa poata fi doar copiat si postat de catre noi.

Cum puteti ajuta blanosii sa ajunga cat mai repede ACASA? Promovand si distribuind pagina AIA in mediul on line si purtand tricourile, bandanele, aplicand stickerele pe masini si baticutele AIA cateilor vostri pentru a promova AIA in mediul off line.

traditii&superstitii de an nou

http://epochtimes-romania.com/news/traditii-si-superstitii-din-lume-legate-de-revelion-si-anul-nou---228073

recomandare web

http://www.innamagazine.com/

pt pisicari

cum poti ajuta adapostul local ....

http://blog.theanimalrescuesite.com/help-shelters-for-free/?utm_source=faceaff&utm_medium=lk&utm_campaign=help-shelters-for-free&utm_term=20141228#8BpywILRBBC4du0m.97

Pawsitively Pets: Meet Peggy Frezon | Pet Blogger Gift Exchange

Pawsitively Pets: Meet Peggy Frezon | Pet Blogger Gift Exchange: This will be my third year joining the Pet Blogger Gift Exchange. Wow - that's hard to believe! Hosted by Something Wagging This Way Com...

1 timbru deosebit

Here is a cute cat stamp with frame. They are donating 10% of the auction with the cats!! Here is the link: http://www.ebay.com/…/THREE-ADORABLE-WHITE-KI…/121528124377…
Please like and share

cu ocazia noului an

ECSST Favorite Quotes
The grand essentials of happiness are:
something to do,
something to love, and
something to hope for.

Make 2015 the year to remember!
Allan K. Chalmers
If you LIKE it, SHARE it PLEASE?
Sharing is caring!
ECSST (Endangered Cat Species Survival Trust)
Homepage: http://www.ecsst.org
(in the process of updating with ample information regarding endangered cat species in the wild, photographers, concepts and our entire project)
You are welcome to share your facts and experience with animals on our wall
Photo: The Serval (Leptailurus serval) is a medium-sized African wild cat. DNA studies have shown that the Serval is closely related to the African golden cat cat and the Caracal.
Like · · · 195127

de an nou

♩♬ Shouldz auld aquaintancez be furgotst
And neva broughtz to mind?
Shouldz auld aquaintancez be furgotst
In dayz of auld lang syne
Fur auld lang syne, my dearz
Fur auld lang syne
Fur auld lang syne
May all aquaintancez be furgotst
In dayz of auld lang syne
Fur auld lang syne, my dearz
Fur auld lang syne
Fur auld lang syne
May auld aquaintancez be furgotst
In dayz of auld lang syne!! ♩♬
Uz Fluffarooniez skatin' by to wish u a Happy New Year

metisi de lup pt adoptie

Cristina Icleanu added 42 new photos to the album Metisi de lup pentru adoptie urgenta!!! — with Dana Cuta and 21 others.
Un alt caz de maxima iresponsabilitate umana, care ne arata cum nu sunt deloc sanse, cu actuala abordare, sa se rezolve problema cainilor fara stapan. In acest loc, intr-o curte a unei institutii, anul trecut trecut erau 2 cateluse. In acest moment sunt 14 catei. De ce? Pentru ca nimeni nu a dorit sa castreze aceste catele si mai mult decat atat, nu mi s-a permis nici mie sa o fac. Rezultatul: 14 caini. Acum sunt intrebata de acei paznici "ce facem doamana cu cateii? sefii au zis sa aruncam puii".
Sa nu mai spun ca toate probleme medicale aparute au fost rezolvate de mine sau de o prietena. Poate va mai amintit de Toto https://www.facebook.com/CristinaIcleanu/media_set…, care in prezent se afla tot in acest loc.
Sefii trimit un sac de boabe pe luna pentru toti cateii, 4 adulti (cele doua catele plus doi pui din generatia de anul trecut), doi pui de aproximativ 4 luni, iar acum cei 8 puiuti de lup.
Puiutii sunt foarte frumosi, sanatosi, cu mama lupoaica si tata necunoscut. Trebuie insa sa fie urgent luati de acolo, in adoptie sau daca macar in foster pana la adoptie. Eu personal sunt total depasita si fac un efort enorm sa-i hranesc si pe ei in fiecare zi.
Va rog ajutati-ma sa-i distrubui, poate le putem gasi familii.
Contact: Cristina Icleanu 0722.146.953.

apelul asociatiei love and life 4 animals pt adoptatori, hrana si paturici pt 20 catei

Asoc.LOVE_AND_LIFE_4_ANIMALS added 30 new photos to the album CAZ URGENT !
Sunt 20 de caini, fiecare are nevoie de un stapan. Sunt foarte blanzi, sunt catei care adora sa stea in compania cuiva, nu pleaca de langa acea persoana care le acorda atentie, sunt foarte cuminti, pot fi tinuti chiar si in apartament. Sunt 20 de caini care au nevoie de hrana in perioada ianuarie, februarie pana prin 15 martie. In aceasta perioada nu vom organiza evenimentul colecta de hrana si targul de adoptii, deoarece sunt prinsa intr-un proiect pt noul meu job. Mai este nevoie de paturica absorbanta pt catelusa Hope ca sa nu stea in urina, ea nu poate umbla. Aceste paturici se pun si sub nou nascuti atunci cand sunt schimbati de scutece. Va rog ajutati-ne de pe acuma, deoarece in aceste 3 luni nu voi fi disponibila, voi fi la un curs de perfectionare! Au nevoie de hrana, aprox. 600 kg hrana uscata. 20 de caini consuma 10 kg / zi. Pt info: 0758 - 35.85.95. Multumesc frumos pt intelegere. Credeti-ma! nu eu am nevoie de toate astea, nu am cerut bani, am cerut mancare pt amarati. Mai mult de atat nu am cum sa-i ajut!

nu ratati nici targusorul lui joujou

Un superb pandativ handmade, unicat, cu aspect vintage, sub forma unei chei decorate cu perlute si sarma de cupru. Stare - ca nou. Lungimea lantului (cupru) (pe dupa gat/indoit) ~ 40 cm. PRET 25 ron

bazarcaritabilmaxdog

Bazar caritabil Asociatia MaxDog added 211 new photos to the album Accesorii si cosmetice.
Cu fiecare obiect vandut ajutam un suflet! Toti banii sunt pentru Asociatia MaxDog din IASI !! Preturile din album sunt cele finale, nu licitam.

https://www.facebook.com/bazarcaritabilmaxdog

https://www.facebook.com/bazarcaritabilmaxdog/photos/a.739981792762263.1073741825.739890926104683/755783997848709/?type=1&theater

nu uitati! ACHIZITIONATI CALENDARE IN BENEFICIUL ANIMALUTELOR

camera cu pisici


 dar si
 150 angels from Private Shelter Istrita de Jos made a wonderful Christmas Present for you all dear friends.
Please buy their calendar and give them food for Christmas!
Merry Christmas!

https://www.facebook.com/events/1551061918463678/?notif_t=plan_reminder

alt eveniment caritabil

Cateva persoane doresc sa ne doneze diverse produse si accesorii pentru animale, dar si diverse accesorii pentru, noi, oamenii. Produsele vor putea fi trimise si prin posta/ curier. Banii castigati din aceasta licitatie vor fi justificati prin bonuri stampilate.
Asociatia Necuvantatoare Fara Vina changed the name of the event to "Licitam pentru a ajuta animalele! Auctions for animals".

Sissi , The Red Cat: Autistic man builds feline fun house

Sissi , The Red Cat: Autistic man builds feline fun house: SISSI - YOUTUBE CHANNEL SISSI - FACEBOOK PAGE SISSI - FACEBOOK PROFILE SISSI - TWITTER

apel pt animalute

Alina Denisa Popescu added 27 new photos to the album 33 DE SUFLETE DEPIND DE MINE.
SHARE !!! MULTUMIM !!!
ADOPTATI /SALVATI AJUTATI, VA MULTUMIM!!
33 DE SUFLETE DEPIND DE MINE. PENTRU EI TREBUIE SA MERG MAI DEPARTE. CEI DIN CASA SUNT 7, RESTUL SUNT AFARA IN NESIGURANTA. HAPPY ARE 3 FRACTURI, TREBUIE OPERAT, PUIUTII SUNT 7, IMPREUNA CU MAMICA SUNT IN TOTALA NESIGURANTA, NORA ARE TUMOARE STICKER, PITI SUFERA DE EPILEPSIE SI DIROFILARIA, ACESTEA SUNT PROBLEMELE MARI SI IMI DAU MARI BATAI DE CAP. .ADOPTATI /SALVATI /AJUTATI, DACA DORITI SI AVETI POSIBILITATEA . MII DE MULTUMIRI!!! 0724338042
33 SOULS DEPEND ON ME
SHARE, THANK YOU !!!!
ADOPT, SAVE, HELP, THANK YOU !!!!!
THEY ARE 32 SOULS WHO DEPEND BY ME. I MUST FIGHT FOR THEY. I HAVE 7 DOGS IN MY HOUSE AND THE OTHERS ARE OUTSIDE LIVES IN UNSAFETY. HAPPY HAS 3 FRACTURES.THEY ARE 7 LITTLE PUPPIES WITH THEIR MOTHER WHO LIVES IN NO SAFETY. NORA HAS A TUMOR, PITI HAS EPILEPSIA AND DIROFILARIA. THESE ARE THE BIG PROBLEMS FOR ME. PLEASE IF YOU CAN..ADOPT, SAVE AND HELP THESE DOGS. THANK YOU FOR EVERYTHING!!!!! 0724338042

APEL sustinere financiara pt cateii Ecosal Galati

Este nevoie de sprijin financiar pentru cățeii din ecosal-Galați!Orice sumă contează, eu am trimis din Cufăr deja și urmează să îi mai ajut zilele următoare. ORICE SUMĂ CONTEAZĂ, SUNT PESTE 1000 DE CĂȚEI CARE AU NEVOIE DE NOI!
PENTRU DONAȚII: donations@help-ecosal.ro
Nedelcu Victor și Roman Andreea vă pot ajuta cu mai multe detalii.
SHARE, VĂ ROG!

nu uitati ca inca mai puteti achizitiona articole variate in beneficiul pisoancelor cu dizabilitati

https://www.facebook.com/events/297585733783514/?fref=ts
Datorita unor oameni minunati care au luat globulete tricotate si alte "nimicuri" din acest album, am reusit sa achitam datoria la cabinetul veterinar (asta pentru a face loc celei de anul viitor, normal).
Multumesc  tuturor celor care au distribuit albumul.
Sunteti ingeri pentru aceste sufletele si eu va admir ca ati facut acest gest, intr-o lume plina de nepasare, in care uitam deseori sa fim oameni.
Norocica, Bughi, Muffin, Crenguta, Bobo, Bagheera, Klaus, Bat...
Acestea sunt pisicutele care va roaga sa cumparati un globulet, un lantisor, o traistuta sau orice altceva va place din acest album, ajutandu-le astfel sa isi mai plateasca din datoriile de la cabinetul veterinar si sa isi cumpere mancarica, nisip si scutecele. Toate sunt pisicute salvate de pe strada, fiecare avand povestea ei nefericita.

special

http://blog.theanimalrescuesite.com/tiger-meows/?utm_source=jg&utm_medium=fb&utm_campaign=tiger-meows&utm_term=20141229

super tare

http://www.livebiz.ro/video/motanul-batran-de-la-adapost/

pericolul ciocolatei pt animalute

În ultimele zile am tot avut pacienți intoxicați cu ciocolată. Atenție la furăcioși! Aici aveți un calculator de evaluare a toxicității în funcție de greutate, tipul și cantitatea de ciocolată.
http://www.petmd.com/dog/chocolate-toxicity

cumparand o carte ajuti o catelusa sa ajunga in Anglia

Cine doreste sa cumpere o carte si in acest fel sa ajute la strangerea unei parti din suma necesara pentru transportul catelusei in Anglia, o poate face aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10204380998196435.1073741879.1574761783&type=1&l=50ba7468f9
Fiecare carte costa 5,00 lei, cu exceptia trilogiei "Fifty Shades", care se vinde pentru 30,00 lei.
Va rog sa va exprimati dorinta de a cumpara cartea la poza acelei carti. In cazul in care vor fi mai multe persoane interesate de aceeasi carte, persoana care ofera mai mult va fi castigatoare.
Va invit sa parcurgeti albumul si sa va invitati prietenii. Multumesc pentru implicare!

moda pt catei

Looking For Amazing Dog Products? Look No Further!
Chose From Thousands Of Designs.
Sign Up For Our Newsletter Here: http://bit.ly/1zXKuG6

odata cu inrautatirea conditiilor meteo sa nu uitam de animalutele comunitare

Pentru Pisici added 23 new photos.
Share vă rog ..
Ajutati Pisicile !!!
A venit un nou val de ninsori si ger.
Va rog sa ajutati pisicile ACUM !!!.
Puneti-le de mancare in aceste zile in care a
nins si nu mai au de unde sa mai gaseasca singure ABSOLUT NIMIC de mancare.
Este frig, sunt nameti de zapada, s-a modificat intreg peisajul.

Pisicile pleaca sa caute de mancare, trebuie sa colinde mult ca sa gaseasca, sau mai ales sa nu gaseasca de mancare...
Multe mor inghetate la mare distanta de unde isi au culcusurile.
Daca puteti ajutati-le cu mancarica in zona care va aflati.
Daca stiti pe unde sunt pisici, puneti-le ceva de mancare pe
sub o masina care stationeaza mai mult.
Faceti o partie de acces, dati zapada la o parte sa poata
intra sub masina, sau sa ajunga in locul unde este mancarea.
Pisicile sunt curioase, daca gasesc un loc batatatorit merg pe aceasta carare sa vada ce gasesc ...
In aceste zile si mai ales nopti, se decide soarta multor pisici.
In timp ce noi dormim linistiti ele colinda strazile pentru a gasi ceva de mancare. In zapada de aproape jumatate de metru este greu sa gaseasca ceva. Pana si tomberoanele de gunoi sunt acoperite de zapada.
Ajutati-le ACUM cand fiecare dintre noi tindem sa stam feriti la caldurica. Pe afara insa misuna sufletele mici carora le place si lor mult caldura. Nevoia de a se hrani le face sa se aventureze in mijlocul iernii crunte.
Ajutati-le un pic cu mancarica pusa de dumneavoastra unde locuiti, norocul lor in a gasi de mancare, puteti fi chiar dumneavoastra !
---------------------------------------------
Va rog sa fiti alaturi de mine si cine doreste sa ajute peste 50 de pisici amarate ale "nimanui", hranite de mine , in cartierul Titan (vedeti postarile mele anterioare si viitoare) o poate face donand macar 10 lei in contul deschis la BCR sector 4,
IBAN: Banu Marinela RO24RNCB0075029320330001 SWIFT CODE : RNCBROBU,
PayPal: 10leipentrupisici@gmail.com
Multumesc
Share vă rog !!!

Sissi , The Red Cat: のせ猫 x すいか枕  Cat with Watermelon- 2014#1

Sissi , The Red Cat: のせ猫 x すいか枕  Cat with Watermelon- 2014#1: SISSI - YOUTUBE CHANNEL SISSI - FACEBOOK PAGE SISSI - FACEBOOK PROFILE SISSI - TWITTER

de vizionat

Pet Lovers http://puppies-news.com/man-driving-million-miles-save.../

Pet Lovers http://puppies-news.com/loyal-dog-stands-dead-friend/

Pet Lovers http://puppies-news.com/dog-save-depressed-girl.../

de urmarit

https://www.youtube.com/watch?v=xWvW1xkAkl8

pufosenia terranova

https://pufosenia.org/terranova-cainele-salvator/

terapie prin pisicareala






Kitten Therapy: The Prescription for Stress
de la SoulPancake

The secret to stress relief? Tiny kittens! We invited strangers to step inside our big glass "therapy" office and surprised them with kitten playtime.
Click to tweet: http://bit.ly/1xDRhmg // Click to share: http://on.fb.me/1zHp3v4


More from TidyCats:
YouTube: https://www.youtube.com/user/tidycats
Facebook: https://www.facebook.com/tidycats
Twitter: https://twitter.com/TidyCats

Artist- Saint Motel
Song- To My Enemies
For more, visit: http://saintmotel.com

GET MORE FROM SOULPANCAKE:
SUBSCRIBE for new videos every weekday: http://bitly.com/SoulPancakeSubscribe
THE SPOONFUL, our weekly dose of good stuff from across the web: http://ow.ly/t7K7p

MERCH STORE: http://bit.ly/SPMerch
Buy our BOOK: http://book.soulpancake.com

Follow us on FACEBOOK: http://facebook.com/soulpancake
TWEET us at: http://twitter.com/soulpancake
Visit our WEBSITE: http://soulpancake.com

This video is made possible by sponsorship from our friends at Tidy Cats. The creative belongs to SoulPancake, so if this video induces any ugly crying, you can blame us.


util

http://www.caplimpede.ro/cate-zile-libere-vor-fi-in-2015-vezi-calendarul-sarbatorilor-legale/

posibilitati cazare aimalute noua platforma online

In aceasta luna se implinesc 6 ani de cand AdoptiiCaini.ro a venit pentru prima data in ajutorul animalelor fara stapan si ne-am gandit ca ar fi un moment bun sa va spunem despre o alta idee de proiect la care ne-am gandit si la care speram ca veti participa.
Este vorba de o noua platforma online care va promova cazarea si ingrijirea cainilor si pisicilor fara stapan aflati in asteptarea adoptiei, actiune cunoscuta de multi sub numele de “foster”. In acelasi timp, speram sa fim utili si posesorilor de animale care sunt in cautarea unei alternative gratuite sau cu costuri reduse pentru cazarea animalelor lor de companie in momente dificile.
Tinand cont ca cererile de cazare sunt de obicei foarte multe, mult mai multe decat oferta, ne-am gandit ca in faza initiala sa lansam aceste site-uri cu o singura optiune – aceea de a va inregistra pentru a va oferi ajutorul, urmand ca din ianuarie sa fie vizibile si ofertele de cazare.
Asadar, va rugam ca in perioada urmatoare sa va faceti publica disponibilitatea pentru cazare temporara pe www.cazarecaini.ro – respectiv www.cazarepisici.ro si sa dati mai departe prietenilor aceasta invitatie.
Va multumim pentru sustinere si va dorim sarbatori fericite!
Cu prietenie,
Ionut Parausanu
www.ecosemnal.ro

apel pt animalute

Sper ca ... astazi, 30 decembrie ... sa gasesc o masina ... sa-i pot aduce pe Alma si Athos la Bucuresti ...
Va rog sa distribuiti albumele ... orice banut va fi de ajutor ...
MUltumesc ...
****
ALBUM NR.1, constand din COSMETICE/BIJUTERII/Diverse ...
https://www.facebook.com/alice.corina/media_set…
ALBUM NR.2, constand din CARTI/HAINE/INCALTAMINTE/GENTI ...
https://www.facebook.com/alice.corina/media_set…
Cel mai trist cadou primit vreodata ... ceea ce ma face sa ma intreb: cum iubesc eu animalele, daca nu sunt in stare sa am grija de animalutele mele dragi? ...
Sper sa ma ajute Doamne-Doamne sa gasesc pe cineva cu masina cat nu e prea tarziu ... Nu stiu cat mai rezista Alma ... Ieri m-au speriat amandoi cum aratau ...
*****
Ieri, 28 decembrie, am fost la Alma si Athos ...
*) la final, filmuletele cu ei ...
ULtima perioada am rezolvat alte pisici, chiar si un catelus ... In plus, Persi se pare ca a reusit sa transmita virusul lui si pisicilor mele, iar acum sunt toate 5 pe tratament, inclusiv Winnie ...
Ieri i-am gasit intr-o stare deplorabila pe Alma si Athos: infometati si tremurand de frig pe pamantul inghetat ... Totul vraiste la cotet si tarc ...
Nu mai aveau nici farfurii, si am asteptat vreo 10 minute sa gaseasca cutia aceea albastra sa le pun conserva sa poata manca. Nu stiu de ce am luat conservele cu mine, caci stiam ca au mancare ... Nu mai aveau nici macar galetusa cu apa ... Oamenii aceia mi-au spus ultima oara ca vor acoperi cotetul si ca vor repara tarcul, etc ... dar cum sa-i verific zi de zi? ... Iar ieri abia se tineau pe picioare, cu cine sa discut? Acum este tardiv ...
[Doamna cu pisicile de la curte, mi-a spus ca ar avea sa-mi dea un cotet mai mic pentru Alma, facut ca lumea din lemn + un balot de paie ... Dar nu am avut masina sa ma duc sa le iau. LA ea nu am cum sa-i duc ... ca nu are nici tarc, si deja are scandal cu vecinii ...]
Revin la ei ...
Athos zacea sub un pom, si abia s-a ridicat ... El care alerga si sarea pe mine... Iar pe Alma am gasit-o sub cotetul porcului ...
Conserva au infulecat-o rapid ... si ca sa o manance a trebuit sa stau mai departe. Amandoi aveau priviri speriate si apatice ...
ESTE NUMAI VINA MEA!!!
In loc sa am grija intai de ei, mi-a pasat mai mult de alte pisici, de facut cadouri pentru copii si batrani ...
La fapte:
Am reinceput cautarea unui loc, fie si temporar, numai sa-i iau de acolo si sa fie si cat de cat la caldura.
Am tot sunat si intrebat, si pana la urma, am gasit un loc unde sa-i duc, la Bucuresti. Ma costa 300 lei/luna/amandoi cainii. Nu am banii astia, dar sper sa ma ajute licitatia ... Insa, NU AM MASINA SA-I TRANSPORT ...
Nici macar nu stiu sigur daca este mai bine in acest loc, unde totusi am primit asigurari ca vor fi ingrijiti. NU este un adapost consacrat, este doar o curte unde cineva are grija de cativa caini. DAr deja este mult mai departe decat unde-i am acum, si decin nu voi putea verifica ce fac, prea des. Nu am nici pe cine sa rog sa verifice. Cu toate acestea, ma intreb: poate fi mai rau??? Bine .... ar putea sa le dea drumul pe strada .. Offffff, nici nu stiu cum sa fac ...
Nu am unde sa fac apel ... nu am cunostinte cu masina, dispuse sa ma ajute ... Plus ca, acum, lumea are alte ocupatii...
Nu am gasit de atatea luni de cand caut, un colt de curte, o informatie despre vreun loc in apropierea PLoiesti-ului unde as putea sa-i tin in siguranta si ingrijiti, NIMENI NU STIE NIMIC ... Desi am intrebat persoane care stiau [am fost indrumata sa intreb ...]. Nimeni din orasul asta nu poate, nu stie ... Si ma opresc aici ...
Nu stiu de ce nu au noroc si Alma si Athos ...
VIDEO:
1. Cum l-am gasit pe Athos: https://www.facebook.com/video.php…
2. Athos mancand cu repeziciune: https://www.facebook.com/video.php…
3. Alma tremurand : https://www.facebook.com/video.php…
4. Alma pur si simplu infulecand: https://www.facebook.com/video.php…

santa cat

http://ReallyCuteCats.com

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini