duminică, 2 august 2015

proiectul Gardinita Gargarita pt pise

Dana Taras updated the description.
Dacă doriți sa dați o mana de ajutor pisicuțelor aflate in grija noastră, va rugam sa aruncați o privire la articolele postate pe acest grup. Vaccinuri, deparazitări, castrări, diverse tratamente medicale, toate sunt făcute pe datorie la cabinetul veterinar.
De asemenea, puteți dona produse care vor urma sa fie vândute în beneficiul pisicuțelor sau puteți ajuta printr-o simpla promovare a acestui grup (și adăugând cat mai multi membri).
Produsele nu constituie obiectul unei licitații, totul este pe principiul "primul venit, primul servit". In București produsele vor fi înmânate personal. Pentru provincie, se va adăuga și costul transportului.
Paypal: dana.taras@yahoo.com
Cont: RO39BRDE410SV63603874100 - Taraș Daniela
Grădinița Gărgărița este un proiect independent de voluntariat, având ca scop îngrijirea pisicuțelor fără stăpân pana la adopție.
Pisicuțe perfect sănătoase sau pisicuțe cu nevoi speciale, fiecare are povestea sa tragica, iar la mini grădiniță noi le oferim un adăpost pana la adopție, precum și toate îngrijirile medicale de care au nevoie.
Toate aceste sufletele cazate aici au același vis comun, acela de a ajunge acasă într-o buna zi, de a avea parte de căldura unui cămin adevărat, de a cunoaște un suflet de om care sa le iubească și sa le răsfețe „furrrever”.
Vreți sa le dați o mana de ajutor? Nu sunt decât niște suflete nevinovate care au nevoie de o șansă…
Puteți vedea activitatea noastră și pisicuțele care au nevoie de voi, vizitând pagina: https://www.facebook.com/events/826165454106840/?fref=ts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini