marți, 11 august 2015

tatuaje in beneficiul cateilor

Ink for dogs. Sau "hai, ne tatuăm în beneficiul câinilor!".

În weekendul 22-23 august, vom executa o serie de tatuaje "dogs-related"(pentru că, de data aceasta, chiar sună mai bine în engleză). Banii pe care îi vom strânge vor ajunge ca donaţie la echipa asociaţiei Jurnalul unui Voluntar, care are în grijă 48 de căţeluşi.

MODELELE DE TATUAJE VOR FI DEJA DESENATE, iar voi îl veţi putea alege pe cel care vă încântă cel mai mult. Costul acestora va fi între 120 de lei (cele mai simple) şi 200 de lei (cele colorate). Până aproape de ziua evenimentului, vom updata constant folderul de designuri, cu catei dintr-o multitudine de rase :) Acestea vor fi modele simple (cca. 1-2 ore de lucru), pentru a putea executa cat mai multe si a atinge scopul evenimentului.

În momentul în care v-aţi decis, vă rugăm să daţi un mesaj pe pagina Event Horizon Tattoo (https://www.facebook.com/EventHorizonTattoo), cu modelul dorit, din cele postate de noi, și ziua în care ați prefera să fie executat tatuajul, pentru a face o programare. Să vă grăbiți, deoarece numărul de sloturi disponibile este limitat.

În aceasta perioadă, voluntarii se străduiesc să cumpere un teren, care va fi transformat în refugiu pentru câini. În plus, sunt necesare plase pentru ţarcuri, beton şi multe alte materiale. Încercăm astfel să dăm o mâna de ajutor prietenilor noştri la construcţia adăpostului. Cei 48 de căţei sunt
salvaţi de pe domeniul public, sunt îngrijiţi şi promovaţi pentru adopţie. De fiecare dată când un căţelus pleacă la casa lui, un altul îi ia locul. Aşadar, tot ce se construieşte acum trebuie să fie durabil şi solid :)

Dacă doriţi să faceţi o donaţie, fără a marca momentul pe piele, vom avea o serie de lucruri pe care le puteţi cumpăra- ceasuri, căni, tablouri şi alte minuni. Acestea vor fi fotografiate şi postate pe pagina evenimentului.
Așadar, vă așteptăm la o cerneală, o atenție, o măslină la Studio 148.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini