miercuri, 16 septembrie 2015

capela pt cateii lui Alain Delon



Alain Delon a facut capela pentru caini Un mare iubitor de animale! Asta se poate spune despre celebrul actor francez Alain Delon, bine cunoscut pentru rolurile sale din "Piscina" si "Rocco si fratii sai".
El a facut o capela pentru cainii lui.
In varsta de 77 de ani, Alain Delon a hotarat sa fie inmormantat alaturi de cainii lui si este in al noualea cer fiindca a obtinut recent aprobarea oficiala pentru aceasta.
Astfel, starul va putea sa-si doarma somnul de veci pe uriasul sau domeniu din Douchy (Loiret, Franta), unde a ridicat capela si a facut cimitirul unde sunt inhumate animalele lui preferate.
Este vorba de cainii lui cei mai iubiti pe care i-a avut de-a lungul timpului si au murit.
In total, in cimitirul din Douchy sunt 35 de morminte de patrupede. Intre acestia se afla preferatii starului, ciobanesti americani si caini din Tibet. Marele actor nu are decat o singura dorinta, sa-si doarma somnul etern in faimoasa capela din Douchy alaturi de dulai.
"Au fost numeroase formalitati de indeplinit si expertize de sol. Sa te ingropi acasa nu este la indemana oricui", a explicat starul pentru revista " Doggy".
"Am obtinut, in sfarsit, autorizatia sa ma ingrop langa caini. E o mare bucurie pentru mine", a declarat starul pentru ziarul "Le Parisien". "Ii am mereu in inima mea, in sufletul meu, i-am vazut plangand ca oamenii", a adaugat actorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini