joi, 19 noiembrie 2015

apel RED PANDA

Dragi prieteni, acum avem nevoie de ajutorul vostru mai mult decat oricand. La sfarsit de an suntem coplesiti de datorii de 12565 lei (la 1 octombrie 2015) la cabinetele veterinare cu care lucram: Praxis Vet, dr. Irina Corbu, Radius Vet, Turbovet, Onevet, AnaVet, Doctor's Vet Univers si inca cateva cabinete la care am mers ocazional. Aceste cheltuieli reprezinta tratamente, investigatii medicale, internare, interventii chirurgicale, asistenta, medicatie pentru cateii pe care ii avem sau i-am avut in grija. Pe toti ii cunoasteti de aici, le stiti povestile: Anastasia, Star, Casper, Lucy, Lassie, Ariel, Pepsi, Cola, Crispy, Babette, Sharpeiuta, Negrut, cei 6 puiuti de o luna luati de la hingheri dupa ce mama lor a fost omorata, cele doua surori salvate de pe linia ferata, cateii adunati in campania de sterilizari Buzau, pisicile din scorbura si multi altii... Unii dintre ei sunt in continuare internati, avand nevoie de ingrijiri medicale. Unii au fost adoptati. Iar din nefericire unii au plecat departe de noi, intr-o lume mai buna.
In acest moment suntem in imposibilitatea de a mai lua in grija alte animale, de a le duce la cabinete, pana nu achitam datoriile.
Cheltuielile nu se opresc aici, pentru ca avem costurile lunare necesare ingrijirii cateilor din centrul de adoptie: chirie, salarii, utilitati.

Pentru ca nu mai facem fata acestor cheltuieli si va cerem cu disperare ajutorul. Orice donatie conteaza, de asemenea, daca stiti firme care doresc sa faca o sponsorizare sau directionare din impozitul pe venit, orice ajutor este nepretuit. Daca doriti, puteti sa ne ajutati organizand evenimente de strangere de fonduri, ideile si ajutorul practic sunt binevenite.
Donatiile pot fi facute direct la cabinetele de mai sus, cu mentiunea pentru achitare datorii animale Red Panda, si rugamintea sa ne anuntati si pe noi. Sau in contul asociatiei, cu mentiunea pentru cheltuieli medicale.
paypal: donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda, CIF:29856924
IBAN: RO72 PIRB 4237 7350 1300 1000 Piraeus Bank
Vom completa la fiecare 3 zile in cadrul acestui eveniment donatiile primite, tocmai pentru a vedea in ce statiu suntem, cat reusim sa platim si cat mai avem de plata.
Va multumim din suflet si va rugam sa ne ajutati sa depasim acest moment, sa putem ajuta in continuare cat mai multi catei si cat mai multe pisici sa ajunga acasa, sanatoase si vesele.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini