duminică, 6 decembrie 2015

apel

Alina Marcu added 4 new photos.
Suflet minunat, nevoie de ajutor!
Va aduceti aminte de batranica pentru care am cerut un televizor.
Din pacate are probleme mari, este la spital, nu se mai poate da jos din pat frown emoticon, pampersi etc frown emoticon ....Situatia este f. grava. Va rog din suflet sa ma ajutati cu sfaturi, idei si nu numai, tot ceea ce i-ar putea fi de folos ( atat cat mai este printre noi) acestui suflet minunat.
1) Am nevoie de informatii despre o casa de batrani aproape de Bucuresti care sa aiba conditii decente si care sa nu-si bata joc de oameni sau/o persoana de incredere care sa stea cu batratana tot timpul si sa aiba grija de ea. Dansa ar vrea sa raman in umila ei casuta alaturi de catel.
2) Pensia nu ii ajunge nici de azil si nici in cazul in care cineva va sta cu ea sa o ingrijeasca. Sa gasim o persoana fara casa, care sa se bucure de un acoperis deasupra capului si care sa aiba grija de batrana, sa fie corecta, ma indoiesc ca o sa gasim.
3) Cateii - are doi catei in curte, sunt in discutii cu cineva, sper sa rezolv cu ei sa ii pot duce intr-un loc bun.
4) Catelusul pe care a il are in casa doreste cu lacrimi de foc sa il aiba cu ea pana in ultima clipa. Imi ies ochii din cap de plans de cate ori ma duc la spital, plange in hohote
5) Am nevoie de ajutorul vostru, de distribuire, donatii, idei.
Alte informatii: Are o fata, dar este ca si cand nu ar avea. Pe langa faptul ca este bolnava si fara posibilitati, este nebuna ( cu certitudine are probleme psihice), urla la batrana tot timpul, batrana este timorata. Prezenta ei nu face decat rau si oricum a spus ca nu o poate ingriji.
Va rog din suflet, veniti cu idei. Donatiile ar ajuta f mult, dar degeaba strang bani pentru doua- trei luni si apoi ramane descoperita plus ca nu are cine sa o ingrijeasca. Are cineva experienta cu organizarea de evenimente caritabile, etc)? Cunoasteti pe cineva de la vreo casa de batrani care este ok?
Postez pozele de acum vreo trei saptamani cand i-am dus hainute catelusului donate de Diana Casu si o poza cu acest suflet minunat, in urma cu deceni....
Va multumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini