marți, 29 decembrie 2015

cine poate contribui la cheltuielile medicale pt Lassie

Lassie a aparut in primavara, in curtea unui bloc in sectorul 6. Era speriata, mereu pe fuga, se vedea clar ca nu cunoaste zona si nici nu este prea obisnuita cu aglomeratiile. Initial am crezut ca este gestanta, pentru ca era foarte umflata. Cu greu a fost prinsa si dusa la cabinet, iar dupa primul consult s-a dovedit ca nu era gestanta, ci avea splina foarte marita. Au urmat investigatii, analize de sange de baza dar si speciale, ecografii, tratamente simptomatice. In toata aceasta perioada Lassie a stat internata la cabinet veterinar dr. CMVI Irina Corbu.
Acum Lassie este in centrul de adoptie, starea ei de sanatate este stabila si isi cauta o familie. Este un caine speriat, care are nevoie de mai mult timp de acomodare, dar cu rabdare si atentie va ajunge un caine adorabil si sociabil.
Lassie, femela, talie mare, nascuta in 2013
Datoriile la cabinetul veterinar pentru perioada in care Lassie a stat internata (aprilie - iunie) se ridica la 1425 lei. Va rugam sa ne ajutati cu orice donatie pentru acoperirea acestor datorii mai vechi, fie direct la cabinet (str. Cezar Boliac nr 12), fie in contul asociatiei, cu mentiunea pentru Lassie.
pay-pal: donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda
IBAN RO72PIRB4237735013001000, Piraeus Bank

Lassie just appeared in spring near a busy street in Bucharest. It was obvious she did not know the area and she was not used to high traffic. We thought she was preganant, because of her weight. She was finally caught and taken to the vet, and after the first medical check-up it was obvious that she was not pregnant, but she had a huge spleen. Investigations, blood tests, special tests, echo and treatments followed, though we do not know yet exactly the cause of this enlarged spleen.
During all this time Lassie was accommodated at the vet practice CMVI Dr. Irina Corbu.
Now Lassie is in out adoption center, her health condition is stable and she is now looking for a family.
She is scared, but in time, with love and patience she can be an extremely loving and funny dog.
The debts at the vet practice are of 1425 lei ( 320 euro). Please help us with any donaton for covering these costs, either by paying directly at the vet (str. cezar Bolliac nr. 12) or in Red Panda account, with the mention for Lassie:
pay-pal: donate@red-panda.ro
Asociatia Red Panda
IBAN RO72PIRB4237735013001000, Piraeus Bank

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini