joi, 31 decembrie 2015

mesajul Red Panda de sarbatori

Dragi prieteni,
este vremea să ne reînnoim speranțele, să o luăm de la capăt și să începem cu încredere un an nou.
Ne uitam la cel care a trecut, la lucrurile frumoase pe care le-am realizat, la bucuriile si durerile pe care le-am trait, și sperăm că am învățat din toate.
Chiar dacă nu o spunem cât de des ar trebui, o gândim mereu: suntem recunoscători că ne-ați fost alături și vă mulțumim pentru acest lucru. Fiecare realizare a echipei Red Panda este a noastră și a voastră, fiecare proiect se naște pentru că voi aveti încredere în noi, fiecare animal salvat are in spate munca tuturor. Transmitem toată dragostea și recunoștința noastră organizațiilor partenere, adoptatorilor, donatorilor, voluntarilor, colaboratorilor, suporterilor și prietenilor, acei oameni cu care reușim să facem minuni atât pentru animăluțe, cât și pentru oameni. Și, bineînțeles, animăluțelor pe care am avut norocul să le cunoaștem și de la care avem atât de multe de învățat.
Vă dorim un 2016 minunat, să fiți sănătoși, să vă bucurați de cei dragi în fiecare moment și să continuați să faceți fapte bune. Noi sperăm ca 2016 să fie un an mai bun pentru toți, oameni și animale, și sperăm să vă avem in continuare alături în tot ceea ce facem.
Echipa Red Panda

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini