Postări

Se afișează postări din martie 14, 2015

bazar e varza

Pentru ca primavara e deja aici, pentru ca totul din jurul nostru prinde culoare, pentru ca apar florile si Iepurasul de Paste e pe drum, ne-am decis sa redecoram Evarza cu straie de sarbatoare si sa "targuim" din nou, in zilele de 4 si aprilie 2015, intre orele 11:00 si 18:00.
Cel putin 60 de manute indemanatice si talentate vor lucra neobosite pentru ca voi, vizitatorii, sa aveti ocazia sa le admirati creatiile si, de ce nu, sa le si cumparati :)
Vom avea bazar colorat, de primavara, cu obiecte, dulciuri si hainute pentru toate gusturile.
Va asteptam, cu drag si bucurie, la cea de-a treia editie a Handmade Bazar in Evarza (Str. Episcopul Radu nr. 28, Sector 2 - poarta cu Pink Floyd

iar pe 4 aprilie Ioana Sotir ne asteapta la Izvor la colecta papica necuvantatori

Lume buna ,lume mare,
Eu iti dau o floare …
Tu aduci mancare!
Va invit la colecta de hrana pentru fratii mei necuvantatori! Eu Daemon ,cel mai iubit dintre maidanezi ,va astept cu flori in sambata Floriilor ,pe toti cei care iubiti cateii salvati de mama mea.
SAMBATA ….4 APRILIE…METROU PARC IZVOR .intre orele 14-18...Va astept!
Voi aduceti mancare si din partea casei (a mea) aveti un pupic si o floare!
................................................................
Good people , big world
I give you a flower ...
You bring the food!
I invite you to collect food for my brothers ! I Daemon , the most beloved of the stray dogs, will wait with flowers on Palm Saturday , all of you who loves the dogs rescued by my mother.
SATURDAY APRIL ... .4 ... METRO PARK IZVOR ... .I will wait for you !
You bring the food and the house (my side ) you will have a kiss and a flower !

NU UITATI DE COLECTA DE PAPICA DE LA AUCHAN TITAN

SAMBATA 14.03.2015, va asteptam la Auchan Titan -Intrarea Cine Grand Iris Titan incepand cu ora 10 pana la 18, dar si DUMINICA 15.03.2015 incepand cu ora 12 pana la 18, pentru a dona un saculet de bobite, o punguta de orez sau o conserva pentru BLANOSII DIN ADAPOSTUL CARE SALVEAZA SUFLETE AL DOAMNEI MONA SEMENIUC !
Va multumim !

donatii pt familii nevoiase by Anna Lucretia Popovici

Anna Lucretia Popovici March 12 at 12:22pm · Oricine doreste sa ajute cu rechizite, alimente,dulciuri si alte obiecte utile, poate lua legatura cu noi pe privat. Multumim pentru ajutor. Intinde o mana de ajutor In week-end-ul 4-5 aprilie vom merge cu donatii la familiile nevoiase. Vom asculta noi sau vechi povesti. Vom duce o sclipire in ochii unor copii.
Oricine doreste sa ajute, ne poate contacta pe privat.
Colecta de donatii se va face la Piata unirii de luni pana vineri pana in ora 17:00 sau in week-end, la Piata Rahova, Calea 13 septembrie.
Saptamana viitoare vom posta si varstele/sexele aproximative ale copiiilor/mamelor la care vom merge.
Multumim pentru sustinere!