sâmbătă, 1 august 2015

APEL PT CATEII DIN ECARISAJUL BRAGADIRU VIZITATI, ADOPTATI, SALVATI

Pour Eux added 295 new photos to the album: Ecarisaj BRAGADIRU, 31 iulie 2015.
Acestia sunt toti cainii din ecarisajul Bragadiru, azi, 15 iulie 2015.
295 de poze cu multi, multi catei!
Foarte multi pui, tineret dar si cativa batranei. De toate culorile si marimile, blanzi, timizi, tetanizati, tremurand de frica sau nerabdare sa iasa de acolo, cu totii vor sa fie salvati de la moarte. Viata lor atarna de 14 zile... Dupa 2 saptamani sunt omorati avand o singura "vina": aceea de a se fi nascut intr-o tara condusa de barbari.
Adoptati un suflet condamnat la moarte si nu veti regreta vreodata!
Dati mai departe albumul; poate cineva isi cauta cainele, poate cineva vrea sa adopte unul!


 Catei condamnati la moarte... Singura lor sansa este ca TU sa ii vezi si sa vrei sa salvezi macar unul. Sa incerci sa faci ceva, sa arati pozele prietenilor, vecinilor, colegilor, celor care vor un caine. Catei frumosi, toate varstele, toate taliile, pe care ii asteapta moartea, pentru care speranta este degeaba daca TU nu faci ceva!

 https://www.facebook.com/oanaungurea

APEL RED PANDA CUMPARATI/DONATI/ADOPTATI/AJUTATI

Red Panda Romania shared their album.
6 hrs ·
Dear friends, we need your help, we are overwhelmed with debts at the vets for new dogs or dogs under treatment. Please buy, share, donate and help us cover the costs!
Buy from Charity Boutique and support the activity of Red Panda organization. We are overwhlemed by the debts we have at the vet practices, but also by the costs of taking proper care of the dogs we take care of and running the adoption center. Any product you buy from this album will be a huge support for us and we thank you from the bottom of our hearts!
You can also donate objects that can be sold and the money collected is used to take care of the animals we have! Orders: office@red-panda.ro or private message on Facebook at Charity Boutique
http://on.fb.me/1AOahhD


Red Panda Romania added 56 new photos to the album: Charity Boutique @ Red Panda.
Cumparand produsele Charity Boutique, sprijiniti activitatea asociatiei Red Panda!
Intrucat suntem depasiti financiar de datoriile pe care le avem la cabinete veterinare ca urmare a cazurilor preluate, dar si de costurile cu ingrijirea animalutelor si sustinerea Centrului de adoptii Iubirrre, orice achizitie a unui produs din acest album ne va fi de un ajutor enorm! Va multumim din suflet!
Tot aici puteti dona obiecte, pentru a fi vandute iar banii stransi folositi pentru ingrijirea animalelor! Va multumim! Comenzi pe office@red-panda.ro, mesaj privat pe Facebook la Charity Boutique
httpa//on.fb.me/1AOahhD:::http://on.fb.me/1AOahhD

culmea caniculei

Canicula mare....


15 efecte spectaculoase ale caniculei din ultimele zile

                                                                                           
 În Vaslui e atât de cald că sătenii se plâng că nici nu mai pot să violeze;

McDonalds lansează McFrig, primul burger cu carnea congelată;

Din cauza caniculei, unui colonel în retragere i s-a umflat pensia. Are 7000 lei la umbră;

Au reapărut plante şi animale dispărute de mult timp în ţara noastră: cocotierul de Bărăgan, aligatorul de Jiu şi leopardul carpatin;

E atât de cald că în Dăbuleni ţăranii se plâng că le mănâncă dromaderii pepenii;

E atât de cald că pescarii prind hamsiile gata prăjite;

Dacă vrei să-ţi aprinzi o ţigară trebuie doar să o scoţi pe geam;

E atât de cald că în Mamaia a intrat un delfin în farmacie şi a cerut cremă solară;

În Ţinutul Secuiesc oamenii taie hectare întregi de brazi, ca să prevină incendiile de pădure;

E atât de cald că îţi sună bine ce-ţi povestea bunicul despre Siberia;

E atât de cald, că nu te mai pişi la pisoar, te pişi la hotă, că ies direct aburi;

Unii pornesc centrala termică, încercând să facă 26 de grade în casă, faţă de 42 afară;

E atât de cald că chiar şi la umbră e soare;

S-au înmulţit cursele de Dubai. Oamenii se duc să se răcorească;

În Bucureşti e atât de cald că la Dristor Kebab au oprit focul şi doar învârt frigările în aer.
 

INTREBARI LA CARE STIINTA NU POATE RASPUNDE INCA !!!



Sistemul educațional tradițional plasează începutul istoriei omenirii cu circa 8000 de ani în urmă.
Religia sau ceea ce a înțeles omul din scripturi, ne învață că omenirea s-a născut cu 6000 de ani în urmă  și de atunci și până în prezent se zbate cu neputință pentru a afla răspunsurile la cele mai arzătoare întrebări.
Omul nu știe cine este sau de unde vine și cu atât mai puțin care este scopul său în viață.
Pe lângă aceste întrebări deja clasice, mai sunt și altele la care nicio știință nu poate oferi răspunsuri satisfăcătoare.
Problema este că aceste întrebări fără răspuns se înmulțesc pe zi ce trece și viitorul nu pare să strălucească cel puțin din această perspectivă.
Pentru a realiza bezna totală în care se află civilizația umană, am adunat un set de întrebări la care știința incă nu poate răspunde:

1. O hartă ciudată, desenată pe o piele de gazelă, a fost descoperită în anul 1929 și înfățișează Antarctica înainte să fie înghețată. Era semnată Piri Reis, care a avut acces la Biblioteca Imperială a Constantinopolului și a copiat-o după un alt model în anul 1513.
Cărțile noastre de istorie ne spun că Antarctica a fost descoperită de James Cook la 17 ianuarie 1773.
Cine a putut desena harta după care s-a inspirat Piri Reis și când, pentru că Antarctica este sub gheață de zeci de mii de ani?

2. O figurină bizară a fost descoperită în Idaho în 1889. Conform analizelor de laborator s-a stabilit că are o vechime de peste 1 milion de ani.
Cine a putut să construiască o asemenea figurină în urmă cu peste 1 milion de ani?

3. În China s-au descoperit peste 100 de piramide care sunt îngropate la 300 de metri sub pământ. Arheologii sunt de părere că acestea sunt cele mai vechi
piramide existente pe Terra.
Oare realizează cineva că este nevoie de zeci de mii de ani sau poate sute de mii pentru ca un obiect să fie îngropat la 300 de metri sub pământ?

 4. Există numeroase piramide construite pe fiecare continent. Nimeni nu poate spune pentru ce au fost construite aceste structuri megalitice, ci există doar presupuneri. Oare cine le-a construit și în ce scop?

5. În Ecuador au fost descoperite un ibric şi 12 cești. Sunt făcute din jad și imediat au atras atenția oamenilor de știință. Interesant este că dacă torni conținutul celor 12 cești în cupa mai mare se umple perfect. Mai mult de atât interiorul ceștii mari este magnetic. Acest lucru este imposibil pentru că dacă interiorul este magnetic ar trebui să fie la fel și exteriorul, dar lucrurile nu stau chiar așa.
Cine a realizat acest set de cești și care este cauza pentru care interiorul cupei mai mari este magnetic?

6. Au fost descoperite peste 350 de artefacte ciudate în America Latină. Unul dintre ele înfățișează o piramidă, care are un ochi deasupra sa. Când este mișcat în anumite direcții se poate vedea o stea care pare desprinsă din constelația Orion. Obiectele sunt inscripționate cu litere ciudate care au mai fost găsite prin diferite locuri din lume. Artefactele au o vechime de câteva zeci de mii de ani.
Este posibil să fi existat o civilizaţie mai avansată înaintea apariției omului pe Terra?

7. Cuvântul pre-sanskrit, descoperit într-una dintre piramidele egiptene a fost tradus și are următoarea semnificație: "fiul creatorului vine".
Despre ce creator este vorba și de pe ce planetă poate să vină?

8. În 1851 în Dorchester, Massachusetts, a fost descoperit un vas din zinc și argint. El are peste 100.000 de ani vechime, ceea ce certifică faptul că ființe inteligente au existat pe Terra și în trecutul îndepărtat.
Despre ce fel de ființe este vorba și care este cauza pentru care acestea au dispărut?

9. Toate religiile par să promoveze o poveste similară. Cu toate acestea religia a fost folosită pe post de tehnică de manipulare și menținere în obscurantism și
prostie a întregii umanităţi.
Cine dorește ca omenirea să nu afle adevărul și de ce?

TUR VIRTUAL NWTC


Scroll down to the end forVirtual Tour of the new World Trade Centre that opened May 29,2015
Very ... very.. interesting ... to see this building is fascinating....
NEW YORK |Nearly 14 years after the collapse of the twin towers, the newOne World Trade Center tower finally open to the public on 29May.
The opening of the observation platform at the top ofOne World Trade Center is undoubtedly the most anticipatedevent this spring in New York. The tower 1776 feet high (inhomage to the year of American independence) is the highest inthe Western Hemisphere.
The platform is built on three floors (100th, 101stand 102nd). The view is 381 meters high, unsurprisingly,breathtaking. For reference, the observation platform of theEmpire State Building is located at 373 meters and theRockefeller Center is 259meters.
102 floors in 60seconds.
The multimedia experience starts on the ground floor.After passing the security check, visitors will line in atunnel, where the foundations of the tower will be exhibited.Another corridor presents multimedia portraits of men andwomen who have worked in rebuilding thetower.
Five lifts (Sky pods) transport visitors from 1st to102nd floor in 60 seconds. They are among the fastest in the world. The walls ofthe lifts are LED screens that project images of the New Yorkskyline from the 1600s to the present, as if it was outsidethe ascent in a glass cube.
At the 102nd floor, we find the theater "See Forever,"which presents a film about the reconstruction of the site andthe 101st floor, there are three restaurants.Au 100th floor,it has a 360 degree panorama of the city. We see the GeorgeWashington Bridge up there and all Brooklyn.On unfortunatelycan not go outside while the "Top of the World" old twintowers.
Tickets ($ 32 for adults and $ 26 forchildren)
Access to the observatory will be free for thefamilies of the victims and rescuers. It is estimated that the observatory will generaterevenues of $ 875 million over 15years.

promotii in Promenada

reduceri azi si maine la C&A de 50% la articolele deja reduse (ieri campania a fost in Mega Mall)

si la Bijoux Brigitte la fel

unele reduceri la anumite articole si la HM inclusiv Home

IN MEMORIA LEULUI MACELARIT

Dragi prieteni,

Un dentist american a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce  a ucis cu sânge rece un leu foarte blând pe nume Cecil. 
Gestul lui condamnabil ne oferă acuma o ocazie unică să salvăm toți leii din lume.
Europenii și americanii înstăriți merg în Africa și plătesc bani grei pentru a vâna lei și alte animale exotice. Vânătoarea e pentru ei un sport, iar trofeele sunt luate cu mândrie acasă.
Dacă vom lua atitudine acum, putem convinge SUA și Europa să interzică importul trofeelor de vânătoare care pun în pericol supraviețuirea acestor animale magnifice.
Unii politicieni sunt deja în favoarea acestei măsuri, dar pentru a câștiga, avem nevoie de un val uriaș de susținere, la nivel mondial. Putem face asta: 1.4% dintre utilizatorii de Internet din toată lumea primesc acest mail. Dacă fiecare dintre noi semnează și mai convinge o persoană să semneze, putem ajunge la aproape 3%! Iar dacă vom convinge 3 persoane, putem ajunge chiar la 6%! 
Semnați petiția și trimiteți această campanie prietenilor pe Facebook, Twitter, email... peste tot...  înainte ca lumea să uite de Cecil:

https://secure.avaaz.org/ro/save_africas_lions_loc/?bfdbjfb&v=62757

În Zimbabwe, toată lumea îl știa și îl iubea pe Cecil, celebru pentru coama lui neagră și pentru cât de prietenos era cu turiștii și fotografii.
Vânătoarea care l-a avut ca țintă a durat 40 de ore și a fost extrem de violentă: vânătorii l-au atras afară din refugiul lui, l-au împușcat și l-au lăsat să agonizeze peste noapte. Dimineața l-au ucis și i-au scos în mod ilegal zgarda de localizare, după care l-au decapitat și l-au jupuit pentru a obține trofeele de vânătoare.
Iar ca și când o tragedie nu ar fi de ajuns, mai mult de zece pui sunt în pericol să fie uciși de alți lei în acest moment - lucru care se întâmplă frecvent când un mascul moare.
Zimbabwe și alte țări aflate în aceeași situație nu vor opri aceste crime sau schimba legislația decât dacă profiturile obținute din vânătoare sunt amenințate. Dacă SUA și Europa vor interzice importurile de trofee din țările care nu au dovedit că vânătorile desfășurate pe teritoriul lor sunt sustenabile, putem fi siguri că leii vor supraviețui.

E o măsură de bun-simț, iar unii lideri europeni militează deja pentru ea, dar știm căt nu va fi luată decât dacă va avea o susținere globală fără precedent. Dacă vom semna cu toții și ne vom convinge și prietenii să semneze, putem câștiga. 

Dați click mai jos pentru a semna petiția și trimiteți vestea mai departe, înainte să pierdem această șansă, în onoarea lui Cecil:


https://secure.avaaz.org/ro/save_africas_lions_loc/?bfdbjfb&v=62757

Comunitatea Avaaz a luptat și a câștigat numeroase bătălii pentru protejarea celor mai amenințate specii, de la balene la tonul roșu. De fiecare dată, am acționat în forță exact la momentul oportun și am știut să îl folosim, ghidați de convingerea că putem crea o lume mai bună prin sustenabilitate. Acum, hai să ne unim forțele pentru lei!
Cu speranță,

Mia, Rewan, Luis, Danny, Jooyea, Sobaika, Ricken și întreaga echipă Avaaz


MAI MULTE INFORMAȚII (ÎN ENGLEZĂ)

Cecil the lion hunter Walter Palmer faces calls for prosecution (Guardian)
http://www.theguardian.com/world/2015/jul/29/cecil-the-lion-calls-for-prosecution-us-dentist-walter-palmer

Death of Zimbabwe’s Best-Loved Lion Ignites Debate on Sport Hunting (National Geographic)
http://voices.nationalgeographic.com/2015/07/21/death-of-zimbabwes-best-loved-lion-ignites-debate-on-sport-hunting/

What we know about Cecil the lion and how his killing could affect his pride (BBC)
http://www.bbc.co.uk/newsbeat/article/33699484/what-we-know-about-cecil-the-lion-and-how-his-killing...

Killing of Cecil the lion prompts calls for EU ban on importing lion trophies (Guardian)
http://www.theguardian.com/environment/2015/jul/27/killing-of-cecil-the-lion-prompts-call-for-eu-ban-on-importing-lion-trophies 

pise fara numar

An army of feral cats rules a remote island in southern Japan, with felines outnumbering humans six to one. Story here: http://nbcnews.to/18i9cI1

APEL COLECTA LUCRUSOARE COPILASI

Dragi oameni frumosi,
Va rog, uitati-va prin casa, prin dulapuri si sertare, si vedeti daca piticilor vostri nu le-au ramas mici lucruri - hainute, incaltari, daca nu cumva aveti carti, jucarii, calculatoare vechi de care va puteti lipsi. Uitati-va, va rog, si pe la voi prin sifoniere, poate unele tricouri nu va mai incanta ca pe vremuri.
Nu e nevoie de lucruri fandosite, de firma.
E nevoie, insa, de un picut de bunavointa.
Faceti un gest mic, din suflet, si ajutati un copil sa aiba cu ce merge la scoala. Ajutati o mama - mai tanara sau mai chinuita, sa aiba grija de copii ei. Ajutati o familie cu un buget infinit mai mic decat al nostru sa se descurce un picut mai bine. Tricourile, pantalonii, incaltarile voastre vechi, care aduna praf prin dulapuri, pot usura viata unor oameni care au mult mai putin ca noi - si asta cu deranj minim din partea noastra.

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini