duminică, 13 septembrie 2015

Scorpions -- You And I [[ Official Live Video ]] HD

Florent Pagny - Les Murs Porteurs

Bon Jovi - Bed Of Roses

Ivan Lins | Iluminados/ Vitoriosa/ Meu País/ Madalena | Instrumental SES...

Mecano Hijo De La Luna

Blondie Heart of glass HD

A tribute to Cecil and all of Africa's remaining wild lions

Barry White - Can't Get Enough of Your Love, Babe

pise fotogenice

http://brightside.me/article/the-100-greatest-cat-photos-of-all-time-3155/?image=132955

1 carucior pt 1 catel paraplegic

Sandu ElenatoProtectia Animalelor IasiCatel paraplegic caruia ii putem oferi o noua sansa la viata...(IASI)
Astazi, cand am trecut pe langa acest catel,initial nu i vazusem stapanul,insa apoi il aud cum ma sfatuieste sa trec mai departe pt ca nu mi va face nimic. Bineinteles ca nu,observasem k era paraplegic si chiar ma pregateam sa i fac poza sa il ajut cumva,pentru ca il credeam ranit si abandonat. Cand ma intorc,observ un batranel cu cravata plina de par de catel,pentru ca tocmai isi adusese cainele in brate de la analizele regulate la trei luni ,la veterinar,dar l a mai lasat putin pe paturica lui pe iarba,inainte de a intra in casa. Viata lui s ar fi sfarsit dramatic daca nu ar fi fost gasit acu 3 ani,de un batranel cu suflet mare care l a salvat dupa un accident savarsit de un taximetrist mult prea grabit sau comod sa il evite. La inceput,acest domn a incercat sa i gaseasca un loc adapost si apoi sa il trateze,dar cand nimeni nu a vrut sa il primeasca si recomandarea terapeutica era doar eutanasierea,domnul s a hotarat sa ia patrupedul in apartamentul lui si de atunci are grija de el si zilnic,pupul pe nas nu lipseste,cum spunea domnul smile emoticon. M a atins f mult cazul, mai ales ca in fata noastra se oprise cineva chiar sa il loveasca,pt ca el latra ori la fluturi ori la frunzele toamnei incipiente,iar acel domn credea ca la el. Ar fi vrut el,nici un latrat nu merita. Nu doresc decat sa spun k ajutorul ideal pt acest catel paralizat este un carucior pt caini cu dizabilitati. Ele sunt confectionate pt fiecare caz in parte si sunt personalizate. Domnul nu ar putea sa il transporte,eu stiu,daca e vb de alt oras,pt a i face o proteza la comanda si nici nu si ar putea permite una noua,poate daca dam share poate gasi second hand care sa i se potriveasca, sau cineva cu inima mare sa ii poata oferi una. Domnului i a murit sotia,are 80 de ani,e pensionar si mai are un loc de munca in plus sa se poata intretine,incearca sa aiba grija de catel cat mai bine,insa mi a spus ca si el se misca destul de greu de la o vreme si daca ar fi cineva care ar putea sa aiba o grija mai mare si mai atenta ca a lui,el ar putea,spre binele lui,sa il ofere altcuiva cu conditii mai bune. Daca nu,el poate avea grija de el in continuare,nu l ar abandona,insa ar fi minunat ca acest catel sa se deplaseze,sa alerge si sa se bucure de viata ca orice alt caine gratie unui dispozitiv cu roti,aidoma unui scaun cu rotile. Daca puteti face ceva,strict cu acest dispozitiv,el nu cere bani nimanui, dati va rog share ,mesaje private la farmacii veterinare, grupuri,sa il putem ajuta. A fost de acord sa i mentionez numarul in mesaj pt a fi contactat ..domnul Tofan Toni 0756761076. Filmuletul a fost limitat de spatiul mic pe telefon,asa ca va rog sa nu interpretati gresit cand spune ,,sa gasim pe cineva sa il adune" . contextul e mic in filmulet si nu se intelege.se referea strict la proteza.Va multumim frumos!

Visul Vestului Salbatic mai aproape decat ai putut sa crezi vreodata!

Visul Vestului Salbatic mai aproape decat ai putut sa crezi vreodata!

Simon & Garfunkel - The Sound Of Silence+The Boxer+Bridge Over Troubled ...

The Animals - The House of the Rising Sun (The best video top 10 of all ...

Georgia on my Mind- Ray Charles

apelul Irinei pt animalutele salvate si ingrijite



Kyra, Fetita si Mosu!
Am nevoie de ajutor pentru hrana a pentru 13 pisici si 6 caini
nisip pentru litiere, deparazitare interna si externa..etc... pentru 13 pisici si 6 caini.... nu mai fac fata din salariul meu. Pentru adoptie sunt 2 caini, 4 dintre ei sunt peste 10 ani... si pisicute pentru adoptie pe alese!
I need help for their food,litter sand,worming and externa. (medicine for 2 dogs heart problem)..etc ... for 13 cats and 6 dogs .... not face my salary. For adoption are two dogs, four of them are over 10 years ... and kittens for adoption on selected!
irina Caprita.
RZBRROBU
Raifasen Bank SA
str. Ion Mihalache nr.9 Bl 13A
RO63 RZBR 0000 0600 1776 4809
paypal : irina_caprita@yahoo.com

Van Morrison - Have I told you lately that I love you - live

De unde descarci Windows original

Joe Cocker, Eros Ramazzotti - That's All I Need To Know / Difenderò (LIV...

Bill Monroe & the Bluegrass Boys - Blue Moon of Kentucky

Demis Roussos-I Need You (lyrics)

ziua ciocolatei 13.09.

http://stiri.tvr.ro/13-septembrie-ziua-internationala-a-ciocolatei_64950.html

nu uitati 26.09. targ Love yard sale la Have a cigar

Pe 26 septembrie are loc LOVE YARD SALE, târgul pentru lucruri care au fost si încă mai merită să fie iubite.
Articolele pe care le găsești la târg nu sunt neapărat noi dar sunt în stare foarte bună și bună, fiind aduse spre vânzare din motive care de cele mai multe ori țin de o nepotrivire de stil sau de o măsură prea mică sau prea mare. In plus, prețurile nu îți vor da bugetul peste cap.
Invită-ţi prietenii și vino cu ei. Locul unde se desfașoară târgul (Have a Cigar, Str. Dianei 11) este confortabil, foarte potrivit să și mancaţi ceva, să beţi și să ascultaţi muzică bună împreună.

Intrarea vizitatorilor este liberă.

Contact: Laura Bucur – laura.bucur@laurabucur.ro / 0722271375
https://www.facebook.com/iloveyardsale

Edith Piaf - Milord (1959) [subtitrat română]

reduceri la accesorii pise&catei in Cora Pantelimon

ex. culcus soson blanos redus la 69 lei; strachini, jucarii, etc

donatii MAX

in contul Asociatiei ,,Nu mai esti singur'' (Sorina Hanea) CIF 13572772, cu menţiunea "pentru Max- soldatul nostru", cont bancar în lei: RO60BTRL04501205858688xx- Banca Transilvania Agenţia Beller

sa nu uitam:

DOAMNA HANEA INCA DATOREAZA O SUMA FOARTE MARE LA ORTOVET PENTRU TRATAMENTUL LUI MAX. DIN RESPECT PENTRU EFORTURILE DANSEI SI DIN DRAGOSTE PENTRU MAX, CINE POATE SA MAI AJUTE LA PLATA DATORIEI CU O SUMA CAT DE MICA. STIU CA ESTE GREU, TOTI POSESORII DE ANIMALE SE ZBAT SA SUPRAVIETUIASCA, DAR LA PLATA FACTURILOR PENTRU ANIMALUTELE NOASTRE PUTEM SA CEREM ROTUNJIREA SUMEI SI DIFERENTA SA ACOPERE DIN DATORIE. MAX SIGUR VA VA MULTUMII DIN ADANCUL SUFLETULUI DE ACOLO, DE SUS.
SHARE VA ROG.

Remember Me! | Max - Romanian Army's Hero Dog

apel de la Arca lui Noe din Cluj

Arca lui Noe, Cluj added 8 new photos to the album: Avem nevoie sa ne ajutati - si sunt atatea moduri in care puteti!
Dupa cum stiti, activitatea Asociatiei Arca lui Noe se desfasoara sustinuta exclusiv de munca voluntara si de donatii.
Nu este usor sa desfasori activitate de protectie a animalelor in Romania de astazi, cand numarul animalelor abandonate este (tot mai) mare, precum si al actelor de cruzime indreptate impotriva acestora. In ciuda tuturor provocarilor am continuat sa ne implicam activ prin: campanii de sterilizare si informare, interventii in cazurile de abandon sau care implica animale bolnave / ranite, gazduirea in adapost a peste 120 de catei (numarul acestora variaza, la fel si numele lor pt ca, uneori, unii au noroc si ajung ACASA).
Pentru a putea continua (cel putin la accelasi nivel si in acelasi ritm) avem mare nevoie de sprijinul dumneavoastra. In acest album (cu ajutorul unor fotografii mai mult decat sugestive) vom exeplifica modalitatile in care ne puteti fi efectiv alaturi - veti vedea ca sunt multe, unele mai la indemana chiar decat v-ati imaginat.
Va invitam asadar sa parcurgeti albumul (fiecare fotografie e insotita de explicatii) si sa va alaturati noua - cateii si oamenii de la Arca lui Noe au nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a putea sa ajute!
Pentru orice detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati pe Facebook, pe email la arcaluinoe2003@gmail.com sau la tel 0746 021 044 / 0746 217 877.

Willie Nelson - Always On My Mind

Corinne Corinna

poate cineva ajuta?



M-am nascut la data de 12 Iulie 1959 in orasul Tarnaveni jud Mures din Romania.
In anul 1970 ne-am mutat in judetul Buzau unde am terminat scoala de educatoare in anul 1978.Mama mea este batrana si bolnava si locuieste departe de mine,tata nu mai am demult iar singurul meu frate este grav bolnav psihic. Actualmente
lucrez ca educatoare la Scoala nr 3 din Rimnicul Sarat.Cu salariul lunar in valoare de 1100 RON nu mi-am putut permite sa cumpar o casa, asa ca am facut imprumuturi la 4 banci in anul 2007.Am avut marea nefericire de a mi se fura banii. Politia n-a facut nimic pentru ca au luat spaga.Acum sunt datoare la banci in valoare de 1 miliard de lei vechi si abia pot sa platesc dobanzile. Nu am locuinta,locuiesc pe la diversi oameni ,ma spal pe unde apuc.Haine si incaltaminte primesc de pomana de multi ani. Din 2006,cand stateam cu chirie la o casa am gasit pe strada niste catelusi lasati in zapada si de mila i-am luat in speranta ca le voi gasi un stapan.In decursul anilor s-au inmultit iar in prezent sunt 21 de adulti si 26 de pui carora nu pot sa le asigur hrana si chiar cu apa am probleme pentru ca o aduc de la mare distanta.Stapan nu le-am gasit,in schimb mi-au tot murit din cauza conditiilor
nefavorabile lipsa hranei si a tratamentelor.Din anul 2009 locuiesc intr-o daramatura de casa din localitatea Murgesti,judetul Buzau.Vara dorm pe iarba pentru ca zidurile stau sa cada.Cateii traiesc in niste conditii groaznice,eu neavand de unde sa le mai
procur hrana.De multe ori mananca si la 2-3 zile o data . Ma descurc foarte,foarte greu si din cauza dinstantei mari,pentru ca lucrez la 20 de km de locul unde se afla ei .
Oamenii prin partile acestea sunt neintelegatori si chiar mi-au omorat prin diferite metode multi caini.Nu am nici gard,ei sunt legati de pomi . Acolo-i ninge,acolo-i ploua si asteapta sa le dau o mana de mancare.Din cauza lor mi-am facut multi dusmani chiar
si la locul de munca,unde sunt acuzata ca am ajuns in aceasta situatie grea.Am fost batuta,umilita, huiduita si dispretuita.Ati putea sa ma ajutati intr-un fel cu adoptia acestor animale nevinovate? Ma uit in ochii lor si ei ma inteleg mai mult decat oamenii.
Nu pot sa-i abandonez pentru ca prea mult m-am legat suleteste de ei si ei de mine.In speranta ca vom gasi o solutie pentru ei, ma rog ca Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce faceti.Pentru a va face o idee despre aceasta situatie am facut cateva poze si filmari pe care le-am distribuit pe Facebook.
Va multumesc din suflet,
Liliana Anita.
I was born on July 12 1959 in the Tarnaveni city, Mures county from Romania. In 1970 I moved to Buzau county to study and in 1978 I got a degree as a teacher. My mother is old and sick and lives far away from me, my father died a long time ago and my only brother has a serious mental illness. Now I’m working as a teacher at School nb. 3 in Rimnicu Sarat. With a monthly salary of 181 pounds I could not afford buying a house so I made 4 loans to different banks in 2007. Unfortunately my money got stolen. The policemen we’re bribed, so they did nothing. Now I owe approximately 19500 pounds to these banks and I can barely afford paying the interest. I have no place to live, I go wherever people welcome me and, take baths where I get a chance. My only clothes are the ones I receive from charity.
Starting from 2006, when I was renting a room in someones house I took some puppies in my care in the hope I would find a suitable owner for them. During the years they have bred and are now 21 adult dogs and 26 puppies for which I cannot provide food and even water is hard to get as I have to carry it from far away. I was not able to find anyone willing to take care of them and they started dying from malnutrition and lack of treatment. From 2009 I live in a wrecked house in Murgesti city, Buzau county. In the summer I sleep outside on the grass from fear that the walls would collapse. The puppies live in horrible conditions as I cannot provide food to them anymore. Some times they stay 2 - 3 days without eating. It’s hard for me also because my workplace 20 km away from this house. People from the area don’t understand my situation and they even killed many of my puppies through different methods. I have no fence and they are tied to trees. They always stay outside even if it rains or snows waiting for someone to bring them food. Because of them I made many enemies even at my workplace, where I am accused that because of them I ended in this situation. I have been beaten, humiliated, cursed and despised. Could you, please, help me in any way to find an owner for these innocent animals? I look in their eyes and feel that they understand me more than any human. I can’t abandon them because I love them too much. I hope that you’ll find a solution for them. I pray that God help you in all your endeavours. I've made a few photos to better understand my situation.
Thank you, Liliana Anita.

necesitate pampersi pisic paralizat

Dana Geauca added 4 new photos.
Poate ajuta cineva cu un pachet de pampersi no.1 o pisicuta paralizata?Pisicuta se afla in grija doamnei Mariana Lungu,dansa are o pensie mica si nu mai are pampersi pentru pisicuta.Sau,daca nu se poate un pachet intreg,macar cativa cumparati la bucata din farmacie.Va rog,este urgent! Dansa locuieste in Piata Spaniei in Bucuresti.Cine doreste sa o ajute,o poate contacta la nr.de tel.0724427574.

The Best of Love Songs || Love Songs 70's - 80's - 90's || Collections 10

Toni Braxton Greatest hits full album | Best songs of Toni Braxton

PHIL COLLINS - 25 Greatest Hits of Phil Collins - Best Songs of Phil Col...

Best Songs Of Lionel Richie [Full Songs HD] || Lionel Richie 's Greatest...

Hello by Lionel Richie

Carducci String Quartet performs Antonin Dvorak String Quartet No.12, Op...

Alizee "La Isla Bonita"

Traveling Wilburys - She's My Baby

se cauta teren pt adapost

APEL DISPERAT !!!!
O pensionara de 60 de ani face apel disperat sa fie ajutat, are in grija 20 de caini, impartiti in mai multe locatii si se afla in imposibilitatea de a le mai asigura hrana necesara si este continuu amenintata de vecinii din toate locatiile ca vor chema politia si DSV-ul. Cauta un teren unde sa isi poata duce toti cainii si ar avea nevoie de ajutor pentru asigurarea hranei sau cineva care deja se ocupa de caini sa o poata primi si pe dumneaei cu cei 20 de caini si se ofera sa faca curat, sa ajute la ingrijire, la hranire, tot ce presupune de intretinerea cainilor. Mentiunea ar fi ca nu poate pleca din Bucuresti, deoarece o are pe mama dumneai de peste 80 de ani pe care nu o poate lasa singura. REPET, este DISPERATA SA GASEASCA UN LOC SA ISI MUTE CAINII SI CINEVA SA O AJUTE CU HRANA. Poate sa fie contactata la nr 0764713582.

10 întrebări la care știința nu poate să răspundă

Sistemul tradițional educațional plasează începerea istoriei omenirii cu circa 8000 de ani în urmă. Religia sau ceea ce a înțeles omul din scripturi, ne învață că omenirea s-a născut cu 6000 de ani în urmă
și de atunci și până în prezent se dezbate cu neputință pentru a afla răspunsurile la cele mai arzătoare întrebări.
Omul nu știe cine este sau de unde vine și cu atât mai puțin care este scopul său în viață. Pe lângă aceste întrebări deja clasice, mai sunt și altele la care nici-o știință nu poate oferi răspunsuri
 satisfăcătoare.
 Problema este că aceste întrebări fără răspuns se înmulțesc pe zi ce trece și viitorul nu pare să strălucească cel puțin din această perspectivă. Pentru a realiza bezna totală în care se află civilizația umană, am adunat un set de întrebări la care știința nu poate răspunde:

 1. O hartă ciudată, desenată pe o piele de gazelă, a fost descoperită în 1929 și înfățișează  Antarctica înainte să fie înghețată.Era semnată Piri Reis, care a avut acces la Biblioteca Imperială a Constantinopolului și  care a copiat-o doar, după un alt model, în 1513. Cărțile noastre de istorie
ne spun că Antarctica a fost descoperită de James Cook la 17 ianuarie 1773.
 Cine a putut desena harta după care s-a inspirat Piri Reis și când pentru că Antarctica este sub gheață de zeci de mii de ani?

 2. O figurină bizară a fost descoperită în Idaho în 1889. Conform analizelor de laborator s-a stabilit că are o vechime de peste 1 milion de ani.
 Cine a putut să construiască o asemenea figurină în urmă cu peste 1 milion de ani?

 3. În China s-au descoperit peste 100 de piramide care sunt îngropate la 300 de metri în pământ. Arheologii sunt de părere că acestea sunt cele mai vechi piramide existente pe Terra.
 Oare realizează cineva că este nevoie de zeci de mii de ani sau poate sute de mii pentru ca un obiect
 să fie îngropat cu 300 de metri de pământ?

 4. Există numeroase piramide construite pe fiecare continent. Nimeni nu poate spune pentru ce au fost construite aceste structuri megalitice, ci există doar presupuneri. Oare cine le-a construit și în ce scop?

 5. În Ecuador  a fost descoperit un ibric cu 12 cești. Sunt făcute din jad și imediat au atras atenția oamenilor de știință. Interesant este că dacă torni conținutul celor 12 cești în cupa mai mare se umple perfect. Mai mult de atât interiorul ceștii mari este magnetic. Acest lucru este imposibil pentru că dacă interiorul este magnetic ar trebui să fie la fel și exteriorul, dar lucrurile nu stau chiar așa.
 Cine a realizat acest set de cești și care este cauza pentru care interiorul cupei mai mari este magnetic?

 6. Au fost descoperite peste 350 de artefacte ciudate în America Latină. Unul dintre ele înfățișează o piramidă, care are un ochi deasupra sa. Când este mișcat în anumite direcții se poate vedea o stea care pare desprinsă din constelația Orion.
 Obiectele sunt inscripționate cu litere ciudate care au mai fost găsite prin diferite locuri din lume.
 Artefactele au o vechime de câteva zeci de mii de ani. Este posibil să fi existat o civilizaţie mai avansată înaintea apariției omului pe Terra?

 7. Cuvântul  pre-sanskit, descoperit într-una dintre piramidele egiptene a fost tradus și are următoarea semnificație: „fiul creatorului vine”. Despre ce creator este vorba și de pe ce planetă poate să vină?

 8. În 1851 în Dorchester, Massachusetts, a fost descoperit un vas din zinc și argint. El are peste 800.000 de ani vechime, ceea ce certifică faptul că ființe inteligente au existat pe Terra și în trecutul
 îndepărtat. Despre ce fel de ființe este vorba și care este cauza pentru care au dispărut ?

 9. Toate religiile par să promoveze o poveste similară. Cu toate acestea religia a fost folosită pe post de tehnică de manipulare și menținere în umbră și prostie a întregii populații.
 Cine dorește ca omenirea să nu afle adevărul și de ce?

 10. Sistemele economice prin care a trecut civilizația în ultimele sute de ani nu au fost decât un alt tip de limitare și îngrădire intelectuală. Oamenii au fost educați să se comporte precum niște roboți și
 să nu mai aiba timp sau curaj să se mai gândească la lucrurile cu adevărat importante din viață.
 Cine trage de frâiele societății și care este cauza pentru care omul este tratat precum un sclav?

induiosator

https://www.thedodo.com/syrian-refugee-carries-kitten-1343094551.html

pisoi adoptabili

 Daniela Ned
Buna ziua, Cautam stapani buni pt 2 pisoiasi in varsta de 2 luni ( pe 6 sept. au facut 2 luni). Puteti posta pe pagina dumneavoastra?

https://www.facebook.com/daniela.ned.9/videos/761980537280206/

https://www.facebook.com/daniela.ned.9/videos/761979500613643/

Multumesc

 MVI_7412
Frumosi, destepti si iubitori. Negrul e cel mai temerar (temerara). Acum au 2 luni.
Nu sunt mofturos...

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini