Postări

Se afișează postări din septembrie 21, 2015

cufarul cu articole chic new in beneficiul animalutelor

Un nou eveniment cu acelasi nume s-a creat intrucat cel precedent a expirat! De data asta, e pe perioada nedeterminata!

Va rog sa invitati cât mai multe persoane din listele de prieteni. Multumesc si la cat mai multe finaluri fericite!
Toate produsele pot fi vizualizate la:

https://www.facebook.com/events/1464856717164388/
(evenimentul anterior).
Am creat acest eveniment ca o pagină de vânzare articole proprii, dar si donate, iar toți banii strânși vor merge către cazuri urgente de căței, pisici, oameni care au nevoie de ajutorul nostru. Pentru a strânge cât mai mulți bănuți pentru codițe, dar și oameni în nevoie, am decis ca avest eveniment sa ia forma unei licitatii.
PREȚUL DE PORNIRE VA FI CEL AFIȘAT.
Sunt articole noi sau purtate doar o data-de doua ori, toate in stare foarte buna, daca nu excelenta!
Contează foarte mult fiecare articol pe care îl cumpărați! Va alegeți cu ceva chic și în același timp, banii ajung nu la MINE, ci la NECUVÂNTĂTOARE SAU OAMENI CU GREUTATI.
N…

protectia animalutelor

Doina Vella added 79 new photos to the album: Cu Helsingin Sanomat în căutarea câinilor nimănui — with Ilkka Malmberg.
Între 8 și 11 septembrie am avut vizita unei echipe de la Helsingin SANOMAT, cea mai importantă publicație din spațiul scandinav: jurnalistul Ilkka Malmberg și fotograful Markus Jokela, doi oameni pe cât de profesioniști pe atât de adorabili, cu care mi-a făcut plăcere să parcurg Bucureștiul și împrejurimile lui, în căutarea câinilor comunitari, care numai comunitari nu se mai pot numi zilele astea. Deoarece ”comunitatea”, cu câteva excepții notabile, îi renegă, îi alungă și îi condamnă la suferință și dispariție. Când spui ”câini comunitari” ai fi îndreptățit să înțelegi ”câini care aparțin comunității”, aidoma pisicilor romane, devenite un brand celebru: I Gati di Roma, sterilizate, hrănite și îngrijite din banii comunității. Dar în România de azi câinii ziși comunitari nu mai sunt ai nimănui. Sunt pe cont propriu, dacă pot să spun așa - sună cinic dar es…