duminică, 29 noiembrie 2015

RECOMANDARE PET SHOP ZONA UNIRII COPOSU NR. 4 MERGETI CA MERITA VA VETI CONVINGE

Natalie Ester
Imi plac mult vanzatorii care stiu sa il faca pe clientul care le intra in magazin sa se intoarca acolo cu placere. O vorba buna, un zambet, senzatia ca venirea ta acolo e o bucurie, nu un disconfort pentru el, sunt satula de fetele acre si plictisite care privesc in sila usa magazinului cand se deschide. Omul asta se aprinde ca un bec cand te vede si imi place decenta cu care isi prezinta marfa, fara sa ti-o bage fortat pe gat. Unde mai pui ca e singurul care nu se plange niciodata ca nu i se cumpara nu stiu ce produs si ca el e in paguba daca il achizitioneaza. Caut de doua saptamani biscuitii lui Bubux, mi se spune sec "n-avem si nici nu mai aducem". Nervii imi sunt atinsi si de replica "ziceti ce vreti, nu deranjati conservele, abia le-am aranjat".
Eh, uite de-aia va zic de magazinul de pe bulevardul Coposu nr 4 si de vanzatorul asta. Are tot ce vrei si ce nu vrei, nu creste preturile in nesimtire, se bucura cand ii treci pragul si ii deranjezi conservele, are grija sa fie hranit orice animal pricajit care priveste in vitrina lui.
Dupa ce l-am laudat azi, l-am intrebat cum ii merg vanzarile si privirea i s-a intristat brusc. "Tare prost in ultima vreme, domnisoara, imi pare rau ca trebuie sa spun asta. Poate de s-ar afla de toate produsele astea, mi-ar trece oamenii pragul. Dar cui sa spun?"
Eeee, ia stai ca spun eu. Ma lasati sa fac niste poze si sa va laud pe FB?
Atat de fericit a fost ca nu voia sa mai accepte banii pe ce cumparasem.
- Exclus, i-am zis. O fac de drag.
Ati retinut? Coposu 4. La 3 minute de magazinul Unirii.

atentie

Sisi Wolf to Dreptul la viata
MAXIMA ATENTIE !!!
Deoarece organizatia Vier Photen a pierdut procesul datorita coruptiei de la Inalta Curte de Casatie, acolo unde totul se judeca dupa comanda politica si nu dupa lege, majoritatea administratiilor locale vor privi instiintare de la ANSV de acest lucru crezand ca este liber la eutanasiere.
Este rusinos ce face Inalta Curte de Casatie si Justitie. Trebuie insa mentionat ca ...eutanasierea cainilor este inca "suspendata" prin Hotarârea 114/2014 22.07.2014 pronuntata in dosarul nr.288/64/2014 si Hotarâre 190/2014 16.12.2014 pronuntata in dosarul nr.287/64/2014 de catre Curtea de Apel Brasov (http://portal.just.ro/64/SitePages/Dosar.aspx...) (http://portal.just.ro/64/SitePages/Dosar.aspx...) si ca de fapt mai exista 3 dosare la I.C.C.J privind recursurile pe fond inaintate de FPAM, si Guvernul Romaniei

Bruno Mars - Just The Way You Are [OFFICIAL VIDEO]

Mediasul vazut din Turnul Trompetilor 2013

medias

Medias, Romania

Targul de Craciun Sibiu 2013 / Aerial video by Ovidiu Sopa

Targul de Craciun Sibiu 2015 By: Video Center Sibiu

dr. Jeff on Animal Planet

Can ‪#‎DrJeff‬ save a dog's paw? Find out on the season of Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet! [SNEAK PEEK] >> http://bit.ly/1Uv6UGT


e deosebit, l-am urmarit aseara, merita sa nu-l ratati!

No Mercy - When I Die (cind voi muri....! tradusa....)

prietenie neobisnuita

Owl & Kitty: Best friends furrrrr life! ‪#‎AnimalBBFLs‬ ‪#‎AllTheFeelings‬ http://on.hln.tv/29nrwY

SOS!

Ionela Obreja added 13 new photos.
SOS SOS SOS!!! AJUTOR!!!
SITUATIE CRITICA!!!
52 de catei vor fi evacuati luni, 30 Noiembrie din adapostul Dogs Paws Aid. In cel mai bun caz acesti catei vor ajunge in camp fara hrana sau apa. Va rugam ajutati-ne sa nu ii lasam sa moara!!! Au fost salvati din centrele ASPA inainte de a fi eutanasiati si multi dintre ei au fost deja adoptati. Au ramas aceste 52 de suflete care nu au unde sa mearga.
Stim ca nu aveti locuri, stim ca sunt 52, nu doar doi sau trei catei. Dar nu ii putem lasa sa moara. Oricine poate lua un catel in foster sau intr-un adapost, va rugam dati share. Mai sunt doar doua zile!!!
Este un caz disperat iar aceste cateva randuri nu pot exprima durerea, panica ,agitatia si neputinta! Va rugam sa ne ajutati sa salvam acesti catei. Orice adapost, oricat de mic ar fii este mai bun decat o moarte alba intr-un camp pustiu!
SOS SOS SOS !!!
52 puppies will be evacuated Monday, November 30 from the shelter Dogs Paw Aid. In the best case those puppies will reach in the field without food or water. Please help us, don’t let them die !!! they were saved from ASPA, from being euthanized before and many of them have already been adopted. Only 52 souls remained here, they have nowhere to go.
We know you don’t have space, we know they are 52, not just two or three dogs. But we can not let them die. Anyone who can take a puppy in forester or in a shelter, please share. There have only two days left!!!
It is a hopeless case and those few words can not express the pain, panic and agitation. Please help us to save those puppies. Any shelter, no matter how small it is, will be better than a dead white in a wilderness field in the middle of nowere!

de accesat si vizionat

Happy Sunday Everyone! A great day to spend with family and special friends! Caption? www.TheRouteOut.com

URGENT-E NEVOIE DE INGRIJITOR ANIMALUTE LA RADU TERMURE

SE CAUTA INGRIJITOR, DISPUS LA ANGAJARE, HARNIC SI IUBITOR DE ANIMALE. VA RUGAM INTREBATI CUNOSCUTII.. - Salarul se discuta cu domnul Radu Termure
  IN ATENTIA IUBITORILOR DE ANIMALE, DORNICI DE UN LOC DE MUNCA IN MIJLOCUL ACESTORA!! NU PIERDE-TI ACEASTA MARE OCAZIE DE A FI ALATURI DE ACESTE SUFLETE CE VA VOR FACE CU SIGURANTA VIATA MAI FRUMOASA!! IN ACELASI TIMP NU RATATI OCAZIA DE A AJUTA UN OM MINUNAT CARE IN ACEST MOMENT ARE NEVOIE DE SPRIJIN!!! SPIRITUL CRACIUNULUI SA FIE ALATURI DE VOI TOTI!! DISTRIBUIT! DOAMNE AJUTA!!!detalii pe facebook

adapost de lux pentru ise la Galati

http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Galati/Stiri/Adapost+de+lux+pentru+pisici

Кот защищает ребенка. Cat protects the child

cumparati, cititi si daruiti Domnul Tic

Laura Baban
Dacă v-a plăcut vreodată ceva ce-am scris eu, orice, oricând, atunci luați de mână acest status dându-i un "Share". Vă rog. Sunteți singurii care puteți vorbi mai departe de "Domnul Tic". Nu-i scriu Moșului, vă scriu vouă. De Crăciun îmi doresc un "Share". Și anul ăsta nu vă mai cer nimic, vă promit!
Nu vă ascund că am nevoie să-mi cumpărați cărțile. Asta știu să fac cel mai bine. Să scriu. Și vreau s-o fac liber. Fără edituri. Viața mea nu e o afacere, de aceea mi-am publicat cărțile ca autor independent. Sunt mândră de tot ce-am realizat. Fac bine ce fac. Și cel mai important: numai cu sufletul fac. Asta e frumusețea când faci lucrurile de capul tău.
"Îți doresc să vină ziua în care spui cu capul sus: Sunt scriitoare, trăiesc din cărțile mele..." Găsesc asta într-un comentariu rătăcit. Nu știu cum să reacționez.
Nu trăiesc din cărțile mele. Am grijă de căței prin străinătate și lucrez la garderobă. Lucrez de la 16 ani. De pe la 20 nu mai primesc bani de acasă, doar trimit.
Nici cărțile mele nu trăiesc din cărțile mele, măcar. Pentru a treia carte iar va trebui să pun de-o campanie să strâng resurse pentru tipărirea ei. M-ar durea sufletul prea tare să știu c-o am scrisă, c-o așteaptă atâta lume și că nu-i pot da inimă de hârtie. Și-i scump al naibii drumul de autor independent.
Să știți că nu mă plâng. Am primit mult-mult ajutor. Ați fost aici pentru "Domnul Tic". Ați crezut în mine. Am făurit două cărți împreună. Le-am trimis în bibliotecile românilor. A fost frumos! Le-au luat români din Japonia, America, Italia, Spania, Anglia, Noua Zeelandă, Germania etc.
Nu sunt un scriitor care își înmoaie stiloul în cerneală în timp ce îi e foame și frig. Mi-e bine, sunt fericită, sunt norocoasă. Dar nu vă ascund că m-aș bucura să fiu doar scriitoare. Să pot călători și să vă aduc povești. Să vă vorbesc despre oameni fel de fel. Să vă vorbesc despre un copac aflat la o distanță de jumătate de pământ de voi. Să vă descriu jocul unui copil. Să vă aduc cu gândul pe un pod, printre picioarele oamenilor. Să vă plimb într-o valiză. Am atât de multe resurse sufletești, am atât de mult de dăruit. Dar biletele costă bani. Și mâncarea la fel. Bagajele nu se fac singure și nici chiria nu se plătește cu povești. Fie ele faine.
La asta mă pricep. Să vă spun povești. Să va aduc în ochi doruri. Să vă desenez obrajii în zâmbet. Să vă emoționez. Să vă plimb. Să vă vorbesc despre iubire. Și din toate astea ies cărți. Frumoase ca o copilărie.
Cărți. Pentru 0-99 de ani. Am două și vă așteaptă aici: http://bit.ly/DomnulTic1si2
Citiți-le. Dăruiți-le de Crăciun. Lăsați-le pe o bancă în parc. Împrumutați-le celor care nu și le permit. Donați-le unei biblioteci. Orice, doar să ajungă la cititorii lor. Iar eu să fac un pic mai ușor ce fac.
Vă mulțumesc cu totul! Inimă și zâmbet. Sărbători cu iubire, dragii Ticului! Ho-ho-ham!

terapie cu animalute

http://hemopet.ro/tratarea-afectiunilor-prin-terapia-cu-animale-de-companie/

targ de sarbatori in Mega Mall 27.11-24.12.2015

Sacul de Craciun se umple cu sute de daruri care mai de care mai speciale! Unde? La Mega Mall! în perioada 27 noimebrie – 24 decembrie, între orele 10:00 – 22:00, la nivelul -1  descoperi standuri frumos decorate și pregătite de sărbătoare unde vei găsi cadouri pentru toți cei dragi!Darurile moșului sunt diverse! De la ceaiuri aromate la bomboane colorate, bijuterii asortate și decoratiuni unicate!

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini