Postări

Se afișează postări din decembrie 1, 2015

Future Bus Transportation

trenul viitorului

Imagine

Sneaky Cat Steals Christmas Stocking

Imagine

cumparati pt a o ajuta pe Mona Semeniuc sa aiba grija de sufletele salvate

Cumparati o parte de suflet...pentru a le fi mai bine cateilor Contributors: Mona Semeniuc (owner) and Stela Mirea Updated on Saturday Incep cu muzica. Nimic nu-i scump sau ostentativ, nimic nu-i obligatoriu. Ceea ce ne poate salva este darnicia si iubirea voastra. Fiecare obiect va sta in acest album timp de 7 zile. Daca nimeni nu-l va dori, il vom scoate. Ma gandesc, ca nu se va intampla asta...voi pune zilnic alte si alte obiecte. Am inceput cu ceea ce am eu. De fiecare data, voi mentiona persoana care a donat sau a cumparat obiectul. Multumesc!  https://www.facebook.com/mona.semeniuc/media_set?set=a.927342527354314&type=3

1 CAINE MINUNE

http://komba.net/watch.php?id=252

PANDA ROSU IN ZAPADA

Happy December! We hope your month is filled with as much joy as this little guy's: on.hln.tv/5TTpzaCincinatti Zoo

Riverdance the final performance

Imagine

CATS

Imagine
C.A.A. - Cat Addicts Anony-mouse with Timmy and 48 others at http://www.catsmob.com/animals/4060-funny-animals-561-30-images.html.
October 6 · Edited · I know they understand A LOT of what we are saying. What do you think?

APEL AJUTORARE URGENTA PT RADU TERMURE CLUJEANUL SUFLETIST

Imagine
Ana Maria Max with Giana Maria Szolomajer and 2 others.14 hrs · Cluj-Napoca · Incepand din weekendul acesta si in fiecare weekend pana la Craciun, la Iulius Mall va exista un stand unde incercam sa strangem donatii pentru adapostul dlui Radu Termure.
Tonele de hrana necesare lunar pentru cei peste 900 caini de la adapost si zecile de pisici, tonele de apa cumparate si transportate, apoi distribuite la adapost, cheltuielile aferente chiriei si, nu in ultimul rand, datoriile acumulate, plus nevoia urgenta de muncitori care sa lucreze la adapost si care nu sunt de gasit...toate aceste probleme fac necesar AJUTORUL dumneavoastra, al clujenilor, in primul rand.
De ce? Pentru ca Radu Termure a contruit o afacere de succes acestui oras, a adunat de pe strazi si a salvat din ecarisaj sute si sute de animale condamnate la moarte. A contribuit si a elaborat legile azi in vigoare care pedepsesc abuzurile impotriva animalelor. Si pentru ca EL este singurul care nu refuza niciodata s…

Târgul Cadourilor de Crăciun Romexpo

Imagine

nu uitati de targul cadourilor de sarbatori de la Romexpo

Târgul Cadourilor de Crăciun RomexpoNovember 22 at 8:00am · Descoperă magia sărbătorilor de iarnă la Romexpo! Între 4 și 13 decembrie, te așteptăm la Târgul Cadourilor de Crăciun! Intrarea liberă!
Program de vizitare:
04 - 12 decembrie: 10.00-19.00
13 decembrie: 10.00-16.00

imagini  si detalii pe site-ul lot si pe pagina de facebook
 http://www.expo-cadou.ro/
 http://www.expo-cadou.ro/lista-expozanti

impresionant

Ploiesti TV added 3 new photos.
November 10 at 8:00pm · O femeie amarata a fost lovita de tren, la Lipanesti, in Prahova. In timp ce medicii se luptau pentru viata ei, iar elicopterul SMURD astepta sa o transporte la un spital din Bucuresti, cainele victimei nu s-a miscat de langa locul tragediei. Imaginile VIDEO care te impresioneaza pana la lacrimi ---> http://goo.gl/HscGjH

Impact

Pe 5 și 6 decembrie deschidem sezonul de iarnă cu Impact Fair - târgul cadourilor cu suflet. Timp de 2 zile, în inima Bucureștiului, vin să expună start-up-uri curajoase și ONG-uri îndrăznețe, cei care au văzut oportunități unde alții au întâlnit provocări, cei care au încredere în abilitățile celor din jur, cei care au pus rezultatul muncii lor mai presus de profitul imediat, cei care au găsit în pasiunea lor viziunea pentru un start-up de succes.

Te așteptăm cu mintea deschisă să le cunoști povestea expozanților și să alegi un cadou inedit de Moș Nicolae!
------------------------------------------------------------------------------------
Program: Sâmbătă & Duminică, 5-6 decembrie, 11:00 - 18:00
Unde: Impact Hub Bucharest, Strada Halelor, nr 5, etajul 3
Pentu a vizita Impact Fair nu este necesară înregistrarea prealabilă. Taxa de participare de 10 lei se achită la intrare.
Detalii complete pe http://www.impactfestival.ro/impact-fair
----------------------------------------…

Bughi lupta ... hai sa-l ajutam si noi

Eugenia ComizatoKitties from Ladybug Kitty Nursery / Pisicuțele de la Grădiniţa Gărgărița
20 hrs · Bucharest · Edited ·
SITUATIE DISPERATA !STAREA LUI BUGHI NU ESTE UNA FAVORABILA DIN PACATE,INCA LUPTA,SI VOI LUPTA SI EU.AZI AM FOST LA DR SI AM LUAT ALT TRATAMENT PE CARE O PARTE TREBUIE SA-L ACHITAM,IAR O PARTE A FOST CUMPARAT DE LA FARMACIA UMANA.BUGHI VA ROAGA SA-L AJUTATI IN LUPTA LUI TREBUIE SA ACHITAM LA CABINET OPERATIA SI TRATAMENTUL FACUT CAT AM FOST EU IN SPITAL SI CEL DE ACUM.ORICE AJUTOR PENTRU NOI SI EL CONTEAZA MAI ALES ACUM.DRAGI INGERASI DISTRIBUITI VA ROG.cont RO61INGB0000999903851004 petcu nicolae
am cumparat medicamentele pentru Bughi ,am nevoie de ajutor sa pot achita operatia,tratamentele facute cat am fost eu in spital,tratamentul de acum al lui Bughi.orice mic ajutor conteaza am datorie la cabinet peste 500 ron.in acest moment este la ecografie si vom vedea ce se mai poate face pt el,situatia este cam critica dar inca lupta,eu si Bughi avem nevoie de…

daca fiecare ar face asa

Manifestul schimbării de sine.
1. Astazi nu am mers cu autobuzul fara bilet.
2. Astazi nu am mai aruncat chistocul de tigara pe jos, l-am aruncat in cos.
3. Astazi nu am traversat pe culoarea rosie a semaforului.
4. Astazi nu m-am enervat ca nu am gasit loc de parcare si am parcat mai departe intr-un loc permis si apoi am mers putin pe jos.
5. Astazi in loc sa fac credit sa-mi iau un telefon, mi-am luat ceva ce mi-am permis si fara sa-mi fac credit.
6. Astazi am urcat pe scari in loc sa folosesc liftul doua etaje.
7. Astazi am platit toate facturile la zi pentru ca nu mi-am facut credit sa-mi iau telefon nou.
8.Astazi am cerut cei 30 de bani rest.
9. Astazi am reclamat la OPC diferenta de preturi din marile magazine.
10. Astazi am spus Buna ziua si Multumesc, chiar daca cei carora le-am adresat vorbele nu mi-au raspuns inapoi sau au ezitat sa o faca.
11. Astazi am inchis televizorul.
12. Astazi am lasat masina acasa si am mers pe jos si cu metroul.
13. Astazi am facut cur…