sâmbătă, 20 februarie 2016

Alandala

Prin acest eveniment, apelam la voi sa faceti parte activ din comunitatea Alandala si sa ne ajutati sa pastram locatia pentru evenimente culturale.

Va puteti implica, fie aducand un eveniment, fie sharuind aceasta informatie, fie invitand prietenii care stiti ca sunt interesati sa organizeze un eveniment si participand la evenimentele organizate.

In felul acesta vom putea pastra Alandala, ca locatie culturala, un loc in care sa ne exprimam liber si sa crestem impreuna.

Portile noastre vor fi deshise pentru oricine doreste sa sustina un workshop, sa participe la un atelier, un spectacol de teatru sau un vernisaj. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie ca evenimentele sa fie insotite de o donatie pentru spatiu.

Daca esti formator, trainer, sau stii ceva ce ai putea sa ii inveti si pe altii (in arta, dezvoltare personala etc) ne poti propune un atelier/curs pe care sa il tii la Alandala. Noi te putem ajuta cu consultanta in realizarea afisului, construirea evenimentului si promovarea atelierului propus de tine. Donatia ta : 100 -300 ron (in functie de facilitatile oferite)

Daca ai nevoie de spatiu pentru office, repetitii, intre luni si vineri, pana in ora 17:00. donatia ta e de 10 ron/ 2 ore de persoana, minim 5 persoane.

Daca doresti sa organizezi ceva special pentru aniversarea copilului tau, te putem ajuta cu animatie, realizare sculpturi din baloane, personaje de poveste, jonglerie, catering iar donatia pentru spatiu ar fi in functie de facilitatile oferite. (300 -600 ron)

Daca esti artist plastic te putem ajuta cu organizarea unui eveniment de expunere a lucrarilor tale. (100 -300 ron)

Daca esti artist si ai nevoie de un spatiu unde sa sustii un spectacol, te putem ajuta cu spatiul si cu promovarea evenimentului. Donatie: 100 - 500 ron in functie de facilitatile oferite si timpul alocat pentru eveniment.
Tipul de evenimente: Spectacole pentru copii, Teatru, Targuri.

Haideti sa pastram spatiul ca un loc activ pentru comunitate in care au loc numeroase manifestari artistice si de care ne putem bucura cu totii!

Pentru cei care nu ne cunosc inca, ne puteti vizita virtual aici:
https://alandalacafe.wordpress.com/about-alandala/noutati/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini