sâmbătă, 6 februarie 2016

Martipaws in beneficiul cateilor salvati de Jurnalul unui voluntar

Martipaws este un eveniment dedicat primaverii si domnitelor iubitoare de frumos, dar in acelasi timp caritabil, in beneficiul catelusilor Jurnalul unui Voluntar.
Cu alte cuvinte, tot ce vindem este pentru ei, pentru bobitele lor, pentru sterilizarile noilor adulti (puii care au crescut intre timp), pentru tratamente si altele multe, care se ivesc zi de zi, atunci cand sunt multi Blanosi la un loc.
Ca de obicei, Roxana si Alexandra au decis sa isi pun creativitatea si talentul la treaba si sa confectioneze martisoare aducatoare de bucurii, zambete si noroc, caci faptele bune mereu sunt rasplatite.
Toti banutii obtinuti in urma acestui eveniment vor ajunge la Blanosi sub diverese forme (bobite, tratamente, paie, etc), si pe noi ne vor ajuta sa ne continuam activitatea de salvare a animalutelor care au nevoie de ajutor.
Cum ne puteti ajuta voi? Participand direct, cumparand daca va place cate ceva (trimitand mesaj privat pe pagina Shop 4 Paws cu detalii despre ce anume doriti sa cumparati, date de contact si adresa de livrare), invitandu-va prietenii la evenimentul nostru (ca sa ne cunoastem mai bine), sau distribuind postarile si link-ul evenimentului.
Pentru orice fel de ajutor, va multumim mult de tot, si o facem si in numele catelusilor care sunt in grija noastra.
Atat. Sa va fie de folos acest eveniment, sa va bucure si sa ne aduca tuturor doar bine!


 Catelusi, pisicute, purcelusi si vacute, sau amprente cu suflet- deschid evenimentul nostru Martipaws (adica martisoare care se vand in beneficiul Blanosilor).
Sunt lucrate in fimo, si daca va plac si vreti sa cumparati asteptam mesajele voastre private pe pagina Shop 4 Paws.
O astfel de brosa-martisor costa 10 lei, este funny si atrage priviri in orice sezon smile emoticon, iar catelusii nostri va vor fi recunoscatori pentru cumparaturi (chiar daca nu vor sti exact pentru cine sa dea din codita smile emoticon ).

 https://www.facebook.com/events/1346062635407213/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini