duminică, 3 aprilie 2016

atrocitati

Marinas Catalina Mihaela shared Remus Cernea's post. 
March 30 at 8:24am ·
Autoritățile din România promovează în continuare brutalitățile și cruzimea față de animale, inclusiv în curtea școlii! frown emoticon
Proiectul de lege pe care l-am propus și care ar aduce o rezolvare eficientă dar umană a problemei câinilor comunitari, este ținut în continuare în așteptare (de peste 2 ani) la Comisia de administrație publică...
"Câine chinuit de hingheri în fața copiilor dintr-o școală aflată în județul Sibiu
Copiii dintr-o școală gimnazială din localitatea Mârșa, județul Sibiu, au asistat la o scenă infiorătoare. Hingherii primăriei Avrig au capturat un câine fix în fața școlii, acesta fiind chinuit mai multe minute la rând. Potrivit adevarul.ro, eleviii care au asistat la scandal au reacționat în diferite moduri, țipând sau plângând. Unii dintre ei chiar au aruncau cu mâncare după hingheri.

Imaginile surprinse în plină zi, în care angajații Serviciului de Ecarisaj de la Primăria Avrig au târât un câine care urla de durere, în laț, și pe care l-au aruncat într-o cușcă au declanșat reacții în lanț în rândul persoanelor care au fost martore la eveniment.
Ion Filimonescu, preot și profesor de religie în localitatea Mârșa, martor la întreaga scenă a declarat că angajații primăriei au tranchilizat câinele fix în curtea școlii, printre elevi, iar apoi l-au târât la mașină și l-au aruncat într-o cușcă.
”Ieri după oră, ieşind în pauză, am auzit gălăgie. Am ieşit să văd despre ce este vorba, moment în care unul dintre angajaţii de la Primăria Avrig, serviciul ecarisaj, târa un câine cu laţul de gât. Câinele fusese tranchilizat în curtea şcolii, printre copii, cu armă de tranchilizare pe care ei susţin că este legal să o folosească. Cred că nu este legal să foloseşti o armă într-o curte a unei şcoli, existând riscul să loveşti un copil. I-am întrebat de ce fac treaba asta, au spus că sunt puşi să facă treaba asta. Bineînţeles că elevii au reacţionat, unii plângeau, alţii ţipau, alţii strigau să îi dea drumul câinelui. A venit maşina Primăriei. Șoferul care se ocupă cu problema asta este unul dintre şefii de acolo, l-a luat şi l-a trântit în cuşca din maşină şi au plecat cu el”, a declarat profesorul.

O altă persoană prezentă la actul de violență al angajaților primăriei a declarat că este revoltat de cele întâmplate acolo, mai ales că foarte mulți elevi au fost de față.
”Am văzut când au scos câinele din curtea şcolii, i-au pus lanţul acela de gât, îl strângea foarte tare, toţi copiii plângeau, au început unii să înjure. La un moment dat l-a ridicat de gât şi l-a băgat în cuşcă. Copiii erau speriaţi, şi fratele meu plângea. Angajaţii de la ecarisaj înjurau copiii, că de ce zbiară şi de ce au aruncat cu corn şi sandwich-uri după ei. Eu am fugit cu bicicleta după ei, în parcul nou au găsit un căţeluş mic, l-au luat de gât, l-au aruncat în cuşcă”, a declarat acesta.
(...)"
Materialul complet este la link-ul de mai jos:

http://www.b1.ro/…/caine-chinuit-de-hingheri-in-fata-copiil…


w.b1.ro/stiri/eveniment/caine-chinuit-de-hingheri-in-fata-copiilor-dintr-o-scoala-aflata-in-judetul-sibiu-130811.ht

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini