miercuri, 11 mai 2016

21 mai Noapte muzeelor - recomand, am mai participat cu cativa ani in urma

Aveți acasă un soț, un copil sau un bunic pasionat de trenuri?
De Noaptea Muzeelor 2016 Muzeul Cailor Ferate vă așteaptă începând cu opt seara cu două locomotive cu abur în mărime reală din curțile interioare ale muzeului, vizionare filme istorice feroviare în microcinemateca muzeului și cea mai mare dioramă feroviară din România.

 De Noaptea muzeelor puteți evada din București în interiorul său printr-o plimbare la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", unde pe înserat puteți vizita gratuit Satul Nou și vă puteți bucura de un recital de muzică populară.
Aici puteți afla despre viaţa reală a ţăranilor români găsind într-un singur loc obiceiurile şi tradiţiile acestora, vă puteți detașa pentru câteva ore de prezent și porni într-o fascinantă călătorie spirituală în diferite regiuni ale României: Moldova, Transilvania, Banat, Muntenia, Dobrogea.

 Pe lângă aplicațiade mobil gratuită izi.TRAVEL, unde găsiți audio-ghiduri ale muzeelor noastre, vă prezentăm un alt instrument esențial pentru orice navigator pasionat de Noaptea Muzeelor 2016: www.noapteamuzeelor.ro, site-ul care este în permanență actualizat cu cele mai noi informații.


Pasionat și de istorie și de Harry Potter?
În cadrul Noaptea Muzeelor 2016 la Muzeul de Istorie a Farmaciei din Cluj-Napoca se poate vizita expoziţia temporară "Harry Potter şi adevărata istorie a farmaciei". Pentru a descoperi lumea magiei, căutaţi obiectele marcate cu fulgerul lui Harry!
Multe dintre poţiunile şi ingredientele descrise de către J.K.Rowling sunt inspirate din vechea istorie a farmaciei. La "potică" chiar se găsea Sânge de dragon, Praf de mumie, Elixirul Dragostei, vase cu semne alchimice, Elixirul sănătăţii, Theriaca veneta ce conţinea carne de viperă şi multe alte curiozităţi pe care vă invităm să le descoperiţi!

 http://noapteamuzeelor.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini