joi, 26 mai 2016

se cauta voluntari Red Panda

Lume, lumeeeee!!!! În acest weekend vom fi prezenți la evenimentul "Femei pe Mătăsari" :)... yey !
De aceea avem nevoie de ajutorul vostru! Cine se oferă să vină să ne ajute astea două zile?
Avem și ocazia să ne cunoștem mai bine, să ne vedeți în acțiune (de strângere de fonduri și de educație), puteți să dați iama și prin târg, să ascultați și muzică... un weekend plin de veselie!
Deci, cine vrea să vină voluntar la Red Panda ?
Dați mai departe! :)



Red Panda Romania cu Alina Enescu şi alţi 8.
Dragi prieteni ai cateilor de la Centrul de adoptii Iubirrre,
Va asteptam sambata 28 mai la curatenie generala, mici reparatii si intretinere a locului de joaca si a celor 13 padocuri care gazduiesc cateii in cautare de stapani.
Locul de joaca trebuie curatat si nivelat cu nisip nou. Ploile si unii catei cercetasi au ajutat la formarea de gropi, nisipul de anul trecut s-a afundat in pamant, iar pietrele au iesit la suprafata.
Padocurile, custile, gardurile trebuiesc toate curatate, iar paletii din padocuri trebuie reparati. Desi zilnic se face curatenie, naparlirea cateilor ne da de furca si umple spatiul cu mult par. Mizeria se pune peste tot, iar cateii sunt asi la imprastirea ei pe toti peretii. Paletii intens folositi mai au cate o scandura sarita, care pune in pericol picioarele cateilor. In timpul pauzelor, va puteti odihni stand de vorba cu un catel. Sunt foarte bucurosi de vizite :)
Punem la dispozitie manusi, perii, solutii dezinfectante si bere :) Avem mare nevoie de voi sa reconditionam centrul de adoptii.
Va asteptam sambata 28 mai, la ora 10 pe Bd Barbu Vacarescu 164, in incinta Planetei Ham Ham. Asteptam sa ne anuntati prezenta voastra :) pentru indicatii privind locatia, Alexandra 0724046265
Unde's multi puterea creste si centrul de adoptii infloreste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini