sâmbătă, 18 iunie 2016

SOS! URGENTA! PISOI NOU-NASCUTI abandonati azi la Hornbach Berceni AU NEVOIE DE FOSTER!

Asociatia pentru protectia animalelor Robi a adăugat 6 fotografii şi 2 clipuri video.
1 oră ·
www.4animals.ro
CONTACT : asociatia.robi@gmail.com
PISOI IN PERICOL DE A FI EUTANASIATI!
Dupa cum stiti azi suntem prezenti la Hornbach Berceni pentru colecta de hrana "Doneaza o conserva". Cativa pisoi si catei sunt prezenti si ei la eveniment unde astepta cu speranta sa fie adopati. Am inceput ziua insa cu o "donatie" de care nu avem cum ne ocupa. O doamna a lasat pe furis o punga in care erau patru pui de pisica nou nascuti.
Nu ne-a intrebat daca ii putem ingriji, i-a lasat si dusa a fost.
Avem vesti rele pentru doamna care ni i-a lasat in grija pentru ca ca pana la aceasta ora nu am gasit nicio solutie pentru ei. Mai cautam pana la orele 18 cand vom strange si ne vom indrepta cu totii catre casele noastre, unde ne asteapta alte zeci de animale pe care ni le-am asumat.
Va rugam si pe dumneavoastra sa ne ajutati sa le gasim cazare temporara pentru o perioada de o luna mai precis pana cand vor incepe sa se hraneasca singuri.
Daca nu vom gasi nicio solutie pana la orele 18 pisoii vor fi eutanasiati, nu pentru ca vrem asta ci pentru ca nu avem de ales. Nu avem timpul necesar sa-i ingrijim. Mie imi este imposibil sa hranesc din cateva in cateva ore acesti pisoi si sa pot avea grija in acelasi timp si de cele peste 300 de animale, dintre care unele au probleme si necesita ingrijiri speciale. Casele voluntarilor nostri sunt deja pline cu animale si nici ei nu mai au timp sa se ocupe si de acesti sugari.
In concluzie o rugam pe doamna care i-a abandonat sa ii ia inapoi cat mai repede. O asteptam pana la orele 18.
MC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini