joi, 22 septembrie 2016

FAPTE BUNE IN BENEFICIUL JURNALULUI UNUI VOLUNTAR

FAPTE BUNE SI SUVENIRURI

Dragi prieteni,

Dupa cum stiti o parte dintre voi, de ceva timp, ma dedic ajutorarii catelusilor Jurnalul unui Voluntar, alaturi de Alexandra si Adina, si impreuna incercam sa le asiguram hrana si conditii normale de trai, pana cand vor pleca la casutele lor.
Am creat acest eveniment pentru a vinde cat mai multe produse dedicate oamenilor buni si animalutelor, sa putem colecta banuti pentru bobite, pentru zgardite, pentru paie si lemne necesare repararii casutelor.
Anul trecut, Alexandra a cumparat un teren pentru catelusi, si vrem sa il punem treptat si pe acesta la punct. Este visul nostru sa mutam Blanosii pe terenul lor, dar lucrurile se fac pas cu pas si deocamdata trebuie sa platim asigurarea terenului si sa ne bransam la curent electric.

Cum ne puteti ajuta voi?
Daca va place cate ceva, din ceea ce expunem noi aici, puteti cumpara. Obiectele pot ajunge la voi fie prin predare personala daca sunteti din Bucuresti, fie prin posta sau curier. Preturile sunt modice, iar lucrusoarele sunt utile, sau haioase, sau frumoase.
Ne puteti ajuta cu share-uri, ca sa le vada cat mai multi oameni, pana cand isi gasesc cumparatorii, si ne puteti ajuta invitand prieteni de-ai vostri care ar aprecia cauza noastra si faptul ca pot cumpara ceva dragut pe internet in beneficiul catelusilor.
Oricum ati alege sa ne dati o mana de ajutor, va multumim si noi si Blanosii.



Intr-o "mare" de evenimente (se vede ca vine frigul pentru animalute), am creat si noi unul, dar nu pentru a va "incarca" sufleteste cu tristete, sau cu gandul ca nu va puteti imparti in mai multe locuri si adaposturi (si noi simtim la fel), ci pentru a va da ocazia sa cumparati cate ceva, daca va place sau aveti nevoie.
Da, avem nevoie de ajutor sa pregatim Blanosii pentru iarna, si speram sa reusim cu ideile creative pe care le avem.
Fiecare dintre dumneavoastra este important, si suntem foarte recunoscatoare, chiar si pentru Share-urile, care ne vor ajuta sa vindem multe si repede. :)
Multumim pentru fiecare "going"/"particip", pentru fiecare Share, pentru "invite" catre oameni buni si pentru fiecare produs cumparat.


 https://www.facebook.com/events/1660919570888464/?active_tab=posts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ROBI






ADOPTA PISOANCE!

Adopta o pisica

ADOPTII PISICUTE

Adopta o pisicuta

ADOPTA, MERITA 1 SANSA!

Adoptii caini

ADOPTA 1 CATEL

Adopta un catelus

ADOPTA 1 CUT!

a title="Adoptii caini" href="http://www.adoptiicaini.ro/">Adoptii caini